cria_p Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 * merci! pentru raspunsurile voastre prompte. am comandat. sper sa vina saptamana urmatoare bateria, sa ne suim pe cai...! ce vremeeeee! sa opreasca cineva ploile asteaaaa! ufff! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 fac schimb de amortizoare spate de sporty.... le dau pe ale mele de 13" pt unele mai scurte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 (editat) * stimabililor, tre' sa schimb uleiu' urjent si nu am timp de service. ce ulei iau, va rog? si ce filtru?Sporty XL1200C - 2005caut de aseara un service manual si nu gasesc sa downloadez... e drept, m-a si lovit somnu' repede, ca am avut un we. greu. merciiii! Editat Iunie 17, 2013 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 (editat) BelRay-Motul-Revtech...in principiu orice, sa fie 20w50 mineral,iti trebuie 2,9 litri,poti lua la litru sau bidon de 4litri...filtru Hyflo sau DragSpecialties...cu Aleho ai vorbit? daca nu,aici: http://metricmotion.ro/ am eu un manual de sporty....lasa-mi adresa de mail pe PM. Editat Iunie 17, 2013 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 si eu trebuie sa fac schimbul! sunt chituri pe ebay revtech sau genuine+ taxe postale ajungi la 360-370 de lei cu toate!exact la pretul asta ies si cu altii care se ocupa cu import de piese consumabile! este important ca uleiul de motor sa fie mineral si lumea de la noi baga ce este adica motul 3000-3 litri! pt primar nu merge nimic altceva decat revtech sau genuine-1 litru! filtru am gasit intr-un magazin piese auto-moto cu 35 lei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Dar de ce mineral? Ce se intampla daca pui semisintetic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Dar de ce mineral? Ce se intampla daca pui semisintetic? Mananca uleiul semisintetic sau sintetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 în primară 950 ml ( 948 atât îi 30 oz - bidonul de BelRay îi exact ) mineral 20w50 orice în principiu vezi că scrie VTWIN pe bidon filtru eu folosesc Champion cod COFO70C - cam orice magazin de piese auto poate aduce ( negru sau cromat alegerea ta ) în motor 20w50 - eu pun de mașină îi mai ieftin și face același lucru , cantitate 2,5 l - teoretic zice 3 , dar , dacă îl alergi s-ar putea să arunce . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Mananca uleiul semisintetic sau sintetic. poate la modelele mai vechi: eu nu am avut nicio problema cu vaca la acest capitol si nici nu a aparut fenomentul de neungere a capetelor de chiuloasa cum spuneau unii. In fine, vad ca in afara la twincam semisinteticul se foloseste in draci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 (editat) * multzam fain, dragilor. am notat. Editat Iunie 17, 2013 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 (editat) Sinteticul si semisinteticul sunt uleiuri care se fluidizeaza mai repede si mai bine, iar cand este halit f repede inseamna ca trebuie marita cota la pistoane Interesant ce spui Sobo, eu nu am incercat nici un ulei semisintetic sau sintetic la motocicleta meai fiinca mi sa spus clar si la reprezentanta si prieteni mei care au Harley de mai mult de 20 de ani sa nu? pun doar mineral, ca ce marca, sa fie decizia mea dar sa nu pun semi sau sintetic fiinca mananca. Editat Iunie 19, 2013 de Blackrider cred ca acel NU e pus din greseala,corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Ce marca de ulei sintetic ai folosit pentru Sportster? 20W50 sau 10W40? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 hahaha ) oricum ai da-o ..eu tot nu as pune sintetic peste mineral decat in cele mai nasoale cazuri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 * gata! ulei schimbat - BelRau 20W50. merge ...uns! am dat o tura acuma, se duceeeee! si parca nu mai arde asa tare V-ul sub mineeee...multumiri deosebite duomnului responsabil schimbator de ulei, stie el cine e. mai am o zi de trepadusheala, apoi pe caaai! cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 sporty XL1200N,an 2008,inmatriculat,alarma.32.000km.pret 7000euro neg. sau schimb cu Dyna /Softail+diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Salut! De vanzare Sportster-ul meu: /index.php?/topic/217077-bursa-choppercustomcuiserpowercruiser/page-65&do=findComment&comment=3488500 L&R! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 (editat) Harley Davidson - Sportster 883 cm 3, an 2004, 19 944 KM.carburator, hypercharger Kuryakyn ,apehanger(harley ), comenzi avansate,scarite pilot+pasager skull harley ,sissybar skull harley, mansoane harley skull,crashbar,far custom, furtun frina insertie metal , cabluri acceleratie si ambreiaj camasi insertie metal, sa touring Harley,cauciucuri Metzeler , baterie noua ,5950 eur negociabil 0722518718 Radu Parbriz easy off pentru Harley Davidson sportster cu jugul lat se potriveste si la alte Harley Big twin precum si alte motociclete am pus poze atit cu masurare facuta in inch dar si in cm pret 125 eur 0722518718 Radu masura in inch masura in cm Ochelari de protectie Harley Davidson 100 lei/perechea 0722518718 Radu Harley Davidson - Sportster 883 cu kit de 1200 - Furca de Dyna cu dublu disc frina , crashbar, parbriz, radiator racire ulei, suporti coburi,coburi piele, sa Mustang ,jante aluminiu, 6500 eur negocialbil 0722518718 Radu Editat Iulie 6, 2013 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 Tovarasi,n-are cineva vreo bobina inductie 4-5 ohmi(compatibilitate electronic,respectiv platini)printre muraturile de toamna?sau poate trebe la careva discuri frictiune ambreiaj sportster 84-90 marca Alto.,sa v- a tzina zakuszca inca -jde-mii de km-tri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bass Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Vand Harley Davidson Sportster Hugger,din 2002,18000 de mile,are ape de 14'',curea noua,cauciucuri aproape noi( au ''mustati'' ),placute noi,foot-rest-uri,tork-conuri,engine guard,comenzi avansate,filtru Screming Eagle,coburi de piele groasa,rezervor modificat de 18,5 l,vopsea custom,multiple accesorii Harley Skull,radiator de ulei Jagg,parbriz,inca o sa dubla touring,...etc.Pretul este de 5500 euro,negociabil in limita bunului simt.Pentru alte informatii apelati la Pm,fara probleme sau 0722819060 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 unde-s stancile alea ? M-tii Macin ? intreb ca nu stiu si pare fain acolo ... bafta la vanzare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 unde-s stancile alea ? M-tii Macin ? intreb ca nu stiu si pare fain acolo ... bafta la vanzare !!! Eu iti recomand sa mergi pe moto in zona Tulcea, e bestial!!! Pacat ca n-am ajuns anul asta pe acolo desi initial am vrut. Scuze de off topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bass Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Eram la Cheile Dobrogei...este super acolo...si pentru cei care au enduro.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 cumpar pt HD un apehanger de 1",inalt de 10-12-14"....oferte pe PM. multam. TFB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 . intrebare:la motoarele pe injectie si cu cip,daca dau bateria jos,se reseteaza ceva?sau nu-i bai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Nu se reseteaza nimic dar tre sa dezactivezi alarma altfel suna in disperare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate