Jean_Taxi Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Evo E bigtwin...oare ai vrut sa zici twincam? Da..twincam..sunt si eu mai la inceput!). imi plac amandoua motoarele..dar parca Evo este prea ..prea old school pt mine. Mi ar place un Evo pt oras si un twincam pt drumuri lungi, nah..nu se poate doua intr unul, din pacate!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edvin Iusuf Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 imi recomandati un bec H4 bun , de preferat cu lumina galbena pentru un Sportster XL 883 din 2005 ? recomandati un bec de putere mai mare etc ? intreb si eu deoarece vreau sa il schimb ...asta original mi se pare slab slab Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 (editat) Da..twincam..sunt si eu mai la inceput! ). imi plac amandoua motoarele..dar parca Evo este prea ..prea old school pt mine. Mi ar place un Evo pt oras si un twincam pt drumuri lungi, nah..nu se poate doua intr unul, din pacate! ) cum adică ”prea” old school?prietene Jean,Evo înca nu are statut de oldschool,s-a fabricat pîna in 1999. nu sînt sigur,dar cred că undeva faci o confuzie. no offence dar chiar nu înțeleg ce vrei să spui cu ”evo pt oras și twincam pt drumuri lungi”....eh? » Post actualizat in 25 Feb 2016 09:01 imi recomandati un bec H4 bun , de preferat cu lumina galbena pentru un Sportster XL 883 din 2005 ? recomandati un bec de putere mai mare etc ?bec 1.jpgbec.jpg intreb si eu deoarece vreau sa il schimb ...asta original mi se pare slab slab cred ca astea noi de la Philips sau Osram...sînt cu lumina alba si mai multi Lux-i,deci lumina mai puternica.au 55-60W. doar cele clasice mai au lumina galbuie...tot 55W consum. Editat Februarie 25, 2016 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Salut, Am nevoie de un acumulator nou pentru Sportster. Unde in Bucuresti pot gasi asa ceva? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Salut, Am nevoie de un acumulator nou pentru Sportster. Unde in Bucuresti pot gasi asa ceva? Multumesc! aici: http://www.metricmotion.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edvin Iusuf Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Metric Motion cu siguranta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Va multumesc ! O sa iau legatura cu ei. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 cum adică ”prea” old school?prietene Jean,Evo înca nu are statut de oldschool,s-a fabricat pîna in 1999. nu sînt sigur,dar cred că undeva faci o confuzie. no offence dar chiar nu înțeleg ce vrei să spui cu ”evo pt oras și twincam pt drumuri lungi”....eh? » Post actualizat in 25 Feb 2016 09:01 cred ca astea noi de la Philips sau Osram...sînt cu lumina alba si mai multi Lux-i,deci lumina mai puternica.au 55-60W. doar cele clasice mai au lumina galbuie...tot 55W consum. Posibil sa fac mai multe confuzii!)..dar hai sa ti spun pe scut cum le percep eu amandoua motoarele. Am probat Dyna cu motor Evo si apoi o alta Dyna cu motor Twincam,. prima mi sa parut ca avea treapta 1 a si a 2 a doar pt a o urni din loc..deci rapoartele la cutie f scurte. la un drum mai lung sunt convins ca n are reprizele pe care le doresc pe o depasire sau mers consstant la o viteza superioara, gen 140-150. astea ar fi punctele slabe dpmdv. Dyna cu motor Twincam pe care am probata era din alta galaxie in privinta puterii..reprizele la acceleratie erau fulminante, dubla frana disc..injectie..power comander sau ceva de genu..rapoartele la cutie f lungi..era altceva!. Daia spun ca mi ar placea sa pt oras un Harly cu motor Evo..care trepideaza si dardaie in draci..real feeling si pt drum lung un Twincam pt sportivitatea sa. Nu spun ca ma pricep la ele, de fapt nu ma pricep deloc..este doar ceea ce am simtit proband aceste doua modele diferite. Si de fapt as vrea sa mi iau un Softail:)) ..modelul cu roata subtire pe fata..Custom sau Standard, parca ii zice, pt ca nu mi place Heritage ul. Daca gresesc cu ceva te as ruga sa mi explici. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 (editat) păi dacă îți place Softail Evo,îi pui cutie in șase trepte ,îi tunezi motoru,pui dublu disc și gata. da hai,gata,că e topic de sporky! Editat Februarie 26, 2016 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 ...sau mult mai ieftin si la indemana..pastrez Roadster ul din dotare! E dotat cu o cutie cu rapoarte lungi..motor sportiv..are reprize excelente..are dubla frana disc..dynojet..ii bag un baby ape , salt putintel rezervorul si basta!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Eu cred ca sportsterul e un motor perfect pt oras,foarte usor de strecurat cu el,scurt,cu vana in acceleratie pt a iesi din zona aglomerata. Cu dyna si softail-u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Ahoi! @Jean_Taxi nu fii ca o fumeie, băgă în asta bani, fă din el un "armăsar" de la Harley și dă-i "mizerie". Eu personal deja stiu ce vreau de la al meu: sea solo, ape narrow de 16", rezervor narrow long, kit Hammer de 1250cc, level 1 la carburator deja am, filtru de aer am K&N sport, esapament am dar totuși mă gândesc să îl schimb, o voosire "nina, nina" iar în rest tâgâdâm, tâgâdâm.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Cred ca pana la urma așa o sa si fac...măcar voi avea bani de plimbări la greu..decât cu Dyna sau Softail și dator vândut sezonul ăsta! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 salut,care aveti niste tobe complete de sporty 2004-2008?ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Multumesc colegului Florinel1984 ca a avut bunavointa sa vina cu motoreta sa ma urc oleaca pe ea si sa stam la o palavra. Motoreta lui arata excelent si suna foarte bine. Sa traiesti. Sper ca te-am lamurit. Intotdeauna e o placere sa intalnesti alti entuziasti de motoare. Poate facem cumva sa ne vedem intr-o zi toti sportsteristii din Bucuresti si de ce nu si cu cei din provincie. » Post actualizat in 09 Mar 2016 17:57 E cineva interesat de niste suspensii progresive heavy duty? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Salut. As fi eu interesat de suspensii. Ce lungime au ? Ale mele sunt stock si nu sunt prea comode. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Salut. Salut, o sa le masor diseara. Sunt un pic mai scurte ca alea stock. Le-am luat vara trecuta de la metricmotion. Ale tale cum sunt? Tari sau moi? Lasa-mi un nr de telefon pe privat. O zi buna. As fi eu interesat de suspensii. Ce lungime au ? Ale mele sunt stock si nu sunt prea comode. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Deci se poate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Nu ii sta rau dar parca sporty-ul trebuie sa fie cat mai usor, cat mai sportiv. In afara de look, o janta + anvelopa de 240 nu ajuta la nimic. Dar pana la urma e vorba de preferinte. Dupa mine, s-ar preta mai mult la motoare de gabarit mai mare, Road King, Softail-uri, etc. Ahoi! E vorba de gusturi si preferinte clar! Se poate ca omului asa ii place si nu ii pasa de sportivitate. Mie personal nu imi place, dar am zis sa vada lumea pe aici ce si cum se joaca unii cu jucariile lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edvin Iusuf Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 eu prefer pe fata o roata mai groasa ca la Forty-Eight....urmatorul pas asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 (editat) Cat timp ai cash, cred ca poti face orice. Mai pe gustul meu sunt astea: Iar asta...e choux a la creme Ahoi! Ca asa ceva intra in gratia mea 1. 2. https://www.youtube.com/watch?v=U_sS91Ly03Q » Post actualizat in 14 Mar 2016 15:10 eu prefer pe fata o roata mai groasa ca la Forty-Eight....urmatorul pas asta e. sportster_forty_eight.jpg Ahoi! Chiar un 48 e la atelier unde ma joc si eu cu ale mele, are kit tuning si are la roata 100CP. Omul vrea rezervor mare si sea dubla...... Despre acest 48 e vorba si in dreapta e XL883C meu Editat Martie 14, 2016 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bellerophon Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Salutare. Daca stiti pe cineva interesat de un Sportster 883R, bine intretinut, bagati un ochi aici: /index.php?/topic/735889-harley-davidson-sportster-883-r/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edvin Iusuf Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 are cineva de vanzare geanta laterala stanga pentru un sportster 2004> ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Ahoi! Momentan la stadiu de lucru. Apeul sigur fa vii montat. Cand vine vorba de seaua solo si rezervor mai trebuie sa negociez cu proprietarul. Primele imagini cu lupul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 pai ce drac ii faci , mah?!...rezervor de forthy eight..ape cat Furcile Caudine..plm...ma enervezi!)) da saua aia e cam ciudatica..ori o arzi cu o sa old school adevarata ori nu!..pai aia e ca perna mea de groasa!))..daca nu simti fiecare groapa in poponeata..nu poti spune ca o arzi oldscuul!..ca sa aibe si rima!)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate