Ravenitza Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Chiar asa, mergem la intrunire la Breaza, tot cu cortul, de vineri dupa-masa pana duminica? Eu am fost anul trecut si mi-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 La Breaza m-as baga si eu ! Mai vb ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Eu am sa fiu acolo, tipul ce organizeaza adica Stephon, imi este bun prieten se anunta sarmale moka si sunculita afumata la intrare distractia o facem noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 La Breaza m-as baga si eu ! Mai vb ! Sa zic? Sa tac din gura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Sa zic? Sa tac din gura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 WTF? Mi se pare doar mie, sau chiar exista o asemanare?!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 da bah da ala e baiat =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 da bah da ala e baiat =)) da, dar nici la Didi nu e dovedit ca e fata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 ....cam seamana sincer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 da, dar nici la Didi nu e dovedit ca e fata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 da, dar nici la Didi nu e dovedit ca e fata! ca sa iti dovedesc ce ar trebui sa fac? sa iti arat tzatzele?? ei ... atunci asteapta "pana o sta oul in cui"! ba...da stii ce nu inteleg? tu nu ai treaba la serviciul ala al tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Are motor girlish...dar si razvan are la fel ...so....????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 ca sa iti dovedesc ce ar trebui sa fac? sa iti arat tzatzele?? ei ... atunci asteapta "pana o sta oul in cui"!ba...da stii ce nu inteleg? tu nu ai treaba la serviciul ala al tau? Nope, tzatzele pot fi inselatoare (CLICK). Buey, sa stii ca am ceva treaba la birou, chiar am de munca pana tarziu, dar na, mai merit si eu cate o pauza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Are motor girlish...dar si razvan are la fel ...so....????? bine ca esti tu frumos ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Mi se pare doar mie, sau chiar exista o asemanare?!?!?!? bine ca esti tu frumos ma. Eu sunt urat...mobra mea e frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 WTF? Mi se pare doar mie, sau chiar exista o asemanare?!?!?!? hahahahaaaaaaaaaa .... ma tavalesc pe jos de ras...... tripat mai esti frateeeee ... hahahahaahah PS: daca am descoperit toate cele 99 asemanari ce castig ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 PS: daca am descoperit toate cele 99 asemanari ce castig ? castigi dreptul de a-mi lua o inghetata cand semnezi condica la rond. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 didi ce mama naibii.. ia problema mai in serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Daca tot suntem la capitolul asemanari pun si eu urmatoarea foto. Ghiciti voi care si in ce fel. Orice asemanare cu personajele reale este exclusiv din cauza berii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 bah cata rautate. care ai kit de pana pt tubless de imprumutat intre 15-28 august? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 care ai kit de pana pt tubless de imprumutat intre 15-28 august? Cred ca gasesti la benzinarie spray pt.pana si e bun Re2 ALL: Pana la urma mai vrea careva sa mearga in weekend la Varna sau o lasam pe altadata??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Bai, nu cred ca mai ma bag la Varna! Da, stiu, era ideea mea, dar plm, nu-mi intra banii saptamana asta si o sa am de lucru in weekend. Daca pe munca o pot fenta, cu banii e mai naspa. Partea buna e ca saptamana viitoare vreau sa-mi bag un concediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 didi ce mama naibii.. ia problema mai in serios care problema mai? pai asta zici tu ca e o problema?! ne distram si noi ..stai linistit ca ii prind eu la colt si atunci sa vezi... apropo..tu ce naiba mai faci? mai traiesti? mai arata-te si tu la fata ca ne e dor de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Re2 ALL: Pana la urma mai vrea careva sa mearga in weekend la Varna sau o lasam pe altadata??? M-am mutat si in Pantelimon (virtual), salutare la toata lumea Eu unul vreau sa merg cu motorul in vara asta macar doua zile la Varna, asta ca m-a intaratat Claudiu care acum se cam da la fund . Am mai vorbit si cu Stefan (FanFane) care si el ar vrea sa mearga, dar vreo 3 sau 4 zile si sa faca un tur pe litoralului Bulgaresc, dar nu prea imbratisez aceasta idee, as vrea mai mult sa lenevesc, sa stau la soare, sa ma balacesc, sa stau pe la terase si poate doar cu o iesire la Balcik (oricum pentru asta ar cam trebuii vreo 3 zile) Acum nu stiu ce sa zic, cand se v-a intampla, mai depinde si de ceilalti, plus ca si eu trebuia sa intru in concediu peste o saptamana si sa plec intr-o tura moto prin tara de 7-8 zile cu o mica gasca, dar asta e pusa sub semnul ??? din cauza unor treburi de rezolvat la servici si s-ar putea sa o ratez. Ne mai auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 (editat) Nu dati cu pietre!!! Imi pun cenusa-n cap dar n-am ce face! Nu sunt bani (trebuia sa iau niste bani de undeva si n-au intrat, si nici nu o sa intre pana pe undeva pe saptamana viitoare) pentru iesirea asta (voiam sa fie si o surpriza pentru sotie, dar se pare ca nu mi-a reusit) si lucrez in weekend. Am de balotat la greu, si sambata si duminica. De luni vreau sa intru si eu in concediu, macar o saptamana. Poate dam o tura de vreo doua zile pe undeva, asa, din scurt, doar cu hainele de pe noi si ceva bani in buzunar. Editat Iulie 29, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate