Metal Heart Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 puteam sa jur ca ai facut iar vre-o schema.te-am vazut din conserva in statia de tramvai si te uitai cu jind la unul cu o trompeta, m-am prins ca e ceva necurat la mijloc. si la mine batrana e in reparatii capitale, am acelasi deadline ca si tine... bafta!! ) Si nu puteai sa opresti sa ma iei si pe mine cu masina???!?!?! Vezi ca eu merg in Pipera, la Mobexpert! Gata, a inceput. Portofele, tine-te bine! Revervor - venit Toba - venita Far de streetfighter - comandat Indreptat fier + sudat scarita - vorbit! Urmeaza: sa de retapitat la Darian, carene spate de facut la Costi + vopsit rezervorul (asta e albastru, n-am gasit rosu), oglinzi (ma gandesc la niste bar-end mirrors) si pompa de benzina daca e nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 bai acestia din pantelimon..ne mai vedem si noi pe la rond? ca vorba aia e cald afara!! @dublujack ...te pricepi si la furci de motorete?? mai exact la scimbat niste cuzineti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 bai acestia din pantelimon..ne mai vedem si noi pe la rond? ca vorba aia e cald afara!! Pai, vino cu o propunere, ceva concret @dublujack ...te pricepi si la furci de motorete?? mai exact la scimbat niste cuzineti? Da-i un telefon si ai sa vezi. El zice ca e si importator Suzuki, deci ar trebui sa stie asemenea "manevre", mai ales la un SV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 hai ca i-am dus-o lui subti si o iau maine. sa speram ca are doar ce stiu eu , sa nu mai gaseasca si altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 S-ar putea sa o gasesti tu cu up side down sau... springer ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Bai ce trist a devenit topicul asta....cine merge la o plimbare asa chill? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Trist esti tu ba... la ora 1 eu eram satul de motor; azi am dat o tura scurta cu el, ce-i drept pe la Cavaleru prin curte si impinsa de coarne, dar na, decat deloc, bine si asa Acum am juma' de motocicleta in balcon (far, suport de bord, bord, carene, aripa, codita, undertail, rezervor, sa si un rucsac intreg de suruburi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 abia astept sa vina ziua cand le pui la loc. o sa imi iau un bax de bere pe care fac pariu ca-l termin pana pui tu ultimul surub Mesaj completat Bai ce trist a devenit topicul asta....cine merge la o plimbare asa chill? am facut una de 2200 km. acum stau un pic pe bara sa-mi revin financiar ca tre sa schimb uleiul din furca si semeringurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) Ne vedem la party? Editat Aprilie 15, 2010 de adda_m_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Bre Dihania, ai rezolvat problema cu jambele? este drept ca eu nu am ami intrat pe aici, caci nu prea mai am timp, asta nu inseamna ca nu stiu sa fac un schimb de simeringuri la telescoapele fata cine mia are nevoie de serviciile mele, de o infmatie sau un sfat, sunati-ma. nu-s balaur cu 2 capete, unul pe net si unul in mobre in rest noi sa fim sanatosi si sa vina caldura aia o data, ca nu mai poci maica deloc. ve pooop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Bre Dihania, ai rezolvat problema cu jambele? este drept ca eu nu am ami intrat pe aici, caci nu prea mai am timp, asta nu inseamna ca nu stiu sa fac un schimb de simeringuri la telescoapele fata cine mia are nevoie de serviciile mele, de o infmatie sau un sfat, sunati-ma. nu-s balaur cu 2 capete, unul pe net si unul in mobre in rest noi sa fim sanatosi si sa vina caldura aia o data, ca nu mai poci maica deloc. ve pooop sa stii ca baietii pe care i-am sunat nu au putut sa faca nimic , nu au gasit , si mi-au dat niste scoruri fenomenale pentru una noua, adica cu mult peste ce mi-ai oferit tu. a ramas sa ma sune tipul din bucuresti cand are un raspuns. in rest am schimbat semeringul si cuzinetul la una din jambe si pe cea "bolnava " am lasat-o cu toate vechi , ca nu avea rost sa le tric pana faceam rost de jamba noua. dar stii care este treaba tare: nu mai curge ulei din nici una, desi sunt strambe ambele jambe. dar cu releul de incarcare pentru florin ai facut ceva? multumesc mult pentru ajutor si cu siguranta ne mai auzim! in caz ca gasesti vreo jamba pentru mine sa ma anunti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 ce releu bre de incarcare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 ADDA, maine ma duc la un botez. Daca mai sunt in stare dupa aia, trec si pe la voi sa va fac o vizita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 ce releu bre de incarcare? ai vb cu un tip acu 2 zile despre un releu de sv 650 din 1999. tipul e prienenul meu . florin il cheama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 am vb cu el si am efectuat aceeasi manevra ca si cu tine, el nu mi-a mai zis nimic, referitor la releu. astept sa vad ce a facut el pe la telefoanele date. daca vrea original, il servesc cu promptitudine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 am vb cu el si am efectuat aceeasi manevra ca si cu tine, el nu mi-a mai zis nimic, referitor la releu.astept sa vad ce a facut el pe la telefoanele date. daca vrea original, il servesc cu promptitudine. Salutari! Legat de problema cu releul de incarcare,provizoriu am pus unul de suzuki freewind,dar parca nu as da 100E pe unul nou original.Poate ai ceva SH de GSX 750/1000R dupa 2000 anul,cred ca e perfect.multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Salutari! Legat de problema cu releul de incarcare,provizoriu am pus unul de suzuki freewind,dar parca nu as da 100E pe unul nou original.Poate ai ceva SH de GSX 750/1000R dupa 2000 anul,cred ca e perfect.multumesc! eu din punct de vedere financiar, daca ala de l-ai pus tu, ala provizoriu....functioneaza, nu vad de ce sa-mi mai fac probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 ne adunam si noi sambata sa mergem la SMAEB??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 ...voi astia cu motoare Eu o sa fiu la SMAEB pe la 11, daca e sunati-ma si pe mine cand ajungeti acolo. Partea proasta e ca n-am bani de nimic. Poate totusi o viziera de Shoei XR1000 o sa gasesc ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 si eu cu florin o sa ajungem dar nu stiu pe la ce ora. ne auzim pe la niste telefoane daca e. pe la rond ne mai vedem si noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Si sa facem ce la Rond? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Si sa facem ce la Rond? ce stim mai bine..spargem seminte si bem bere (suc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Pai bun, atunci maine seara facem si noi o adunare? Dupa ora 8? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Pai bun, atunci maine seara facem si noi o adunare? Dupa ora 8? sa facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 maine seara la 8 vin si eu cu calu nazdravan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate