Roxynel Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 cand naiba sa le mai fac si pe alea?? vii si tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Pai as veni, numai sa ziceti ora. Ca daca iar va adunati la 8 ca la 9 sa plecati, mai bine ma duc direct acasa. Deci de ce nu vii cu mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 vin cu mobra da nu veneam singurica pai cavaleru cica la 9 .. altcineva nush cine o veni ..asa ca zi tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Pai eu la 6 ies de la munca, la un 6:30 as fi acolo Ca daca ajung acasa, ma apuc de beri si nu ma mai intorc. NU stiu, o sa vedem cum imi ocup timpul pana pe la 8, cand va adunati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 pai hai ca ne-auzim la tel sa vad cand scap si eu de la birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 la ce ora e cumetria pana la urma ?? PS: Parca imi pisa ochii cand revad pozele de la gratar ) si cati eram... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Pai nuj... da un telefon dupa ce termini cu lantzul si vedem ce facem. Am vb si cu Dom' Profesor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 sa ii vedem noile tatuaje in jurul gatului )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Urma de Âşlap de pe ceafă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Copii, va rog frumos sa aruncati un ochi pe linkul de mai jos. Este foarte important. /index.php?/topic/664304-se-cauta-martori-pentru-accident-mortal-sos-cotroceni/page__view__findpost__p__2897320 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 pe 30 iulie plec la greci in thassos. vom sta 4 nopti cazare la cort in camping. Buget aproximativ pt mobra 350-400 euro benzina 120-150euro la consum 5-6% sunt 1300km dus intors ferry - 24 euro ( mobra plus 2 persoane) cazare - undeva la 20-25 euro pe noapte, o sa incerc sa gasesc cazare la fata locului mancare - maxim 15 euro/zi/persoana grupul nostru are deja 4 mobre care vin 100%. eu vin cu un tovaras pe post de pasager. daca doreste careva sa vina nu va sfiinti sa ma contactati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Te as fi insotit si eu dar in august ma duc si eu la greci. Ai gasit cazare cu 20-25 euro la camping? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Te as fi insotit si eu dar in august ma duc si eu la greci. Ai gasit cazare cu 20-25 euro la camping? pai cam asta e tarifu 5 euro mobra si 5-7 euro de persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 E careva acum prin zona Pantelimon si poate merge pana spre Branesti cu niste chei de motor? a ramas Smeagol cu un Vulcan de 900 aproape de Branesti, s-a rupt surubul de la schimbatorul de viteze si nu mai are cum sa ajunga in oras. s-a rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 azi la 18 30, mars pentru comemorarea prietenilor care au murit in accidente rutiere, intalnirea la Piata Constitutiei. cine vrea...ne vedem p-acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Gata, back in the city! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 bv metalule .. si eu ..o sa stau sa-mi revin pana vineri si sper ca ne vdm si noi la moaca vineri .. ca sa incerc sa-ti fac o surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 (editat) Pai daca n-am nimic in plan, ma prezint si eu... Mai mult din curiozitate pe 30 iulie plec la greci in thassos. vom sta 4 nopti cazare la cort in camping. Buget aproximativ pt mobra 350-400 euro benzina 120-150euro la consum 5-6% sunt 1300km dus intors ferry - 24 euro ( mobra plus 2 persoane) cazare - undeva la 20-25 euro pe noapte, o sa incerc sa gasesc cazare la fata locului mancare - maxim 15 euro/zi/persoana grupul nostru are deja 4 mobre care vin 100%. eu vin cu un tovaras pe post de pasager. daca doreste careva sa vina nu va sfiinti sa ma contactati N'are baiatu' bani anul asta... la anul poate o comitem, dar acum, desi ma mananca, nu imi mai pot face si alte datorii. Hai pentru la anu' sa o coacem din timp, facem o pusculita comuna, punem ban pe ban si pana in vara vedem ce iese In schimb, pe 5 august vreau sa dau o fuga pana la mare: plecat de vineri dupa job, pe la un 5-6, mers in Vama, totul la buget redus si intors duminica seara. Vedem cum o fi vremea pana atunci. Editat Iulie 18, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Pai daca n-am nimic in plan, ma prezint si eu... Mai mult din curiozitate N'are baiatu' bani anul asta... la anul poate o comitem, dar acum, desi ma mananca, nu imi mai pot face si alte datorii. Hai pentru la anu' sa o coacem din timp, facem o pusculita comuna, punem ban pe ban si pana in vara vedem ce iese In schimb, pe 5 august vreau sa dau o fuga pana la mare: plecat de vineri dupa job, pe la un 5-6, mers in Vama, totul la buget redus si intors duminica seara. Vedem cum o fi vremea pana atunci. la anu planuiesc ceva grav sa vad cu ce datorii ies din iarna si atunci ma orientez. sper sa nu fie adevarata stirea cu israelul ca invadeaza iranul ca imi strica unul dintre planuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 30 iulie thassos? prea devreme ..ca eu il am programat in septembrie ..poate pana atunci schimb si eu gumele ca se cam ingroasa gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 30 iulie thassos? prea devreme ..ca eu il am programat in septembrie ..poate pana atunci schimb si eu gumele ca se cam ingroasa gluma nu e devreme deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 (editat) E devreme ca e scump. In septembrie e o idee mai ieftin si nu mai e asa balamuc. Ia ghici cine o sa aibe o pereche noua de Sidi Vortice si niste manusi Sidi? Sper sa nu fiu nevoit sa le vand cand m-o vedea nevasta-mea cu ele la usa! Editat Iulie 19, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 E devreme ca e scump. In septembrie e o idee mai ieftin si nu mai e asa balamuc. Ia ghici cine o sa aibe o pereche noua de Sidi Vortice si niste manusi Sidi? Sper sa nu fiu nevoit sa le vand cand m-o vedea nevasta-mea cu ele la usa! oh da manusile mi le vinzi mie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 (editat) LOL! Te-am trecut pe lista! cate luni muncesti gratis pt astea Pai am prestat ceva ca sa iasa si de cizme si manusi. Acum sa vedem daca W.I.F.E alege ca barba-su sa aibe un look mai cool pe motor sau un protofel mai gros! Cand mai treci pe la mine, sa-ti dau casca-napoi, ca e cam mica! Acum o sa trebuiasca sa mai muncesc ceva pentru o casca de pasager. Editat Iulie 19, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 E devreme ca e scump. In septembrie e o idee mai ieftin si nu mai e asa balamuc. Ia ghici cine o sa aibe o pereche noua de Sidi Vortice si niste manusi Sidi? Sper sa nu fiu nevoit sa le vand cand m-o vedea nevasta-mea cu ele la usa! cate luni muncesti gratis pt astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate