Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Trebuie dat jos cauciucul si dupa aia mai are o clema care tine becul. Daca vrei ti-l schimba adism inainte de excursia din 7 mai ( daca nu stie il invat eu :D )

Hmmm....

Ok, am inteles....Cred :moron:

cauciucul il scoti la sfarsit! :P

Puteai sa nu zici tu ceva?! :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe scurt, acest weekend va fi rezervat unei plimbari inafara zonei metropolitane litorale (care aparent e prea aglomerata pentru grupul CBRistilor care beau apa plata cu lamaie :-P ) si ramane ca weekendul viitor sa bagam o tura de nisip. Drept urmare, propuneri pentru plimbare weekendul asta? Gratar la munte? ceva ceva?

Link spre comentariu

sa inteleg ca nu se mai face nimic de 1 mai.

poate ne vedem prin bucuresti la un suc ceva gratar ?

Putem merge la un gratar pe langa Bucuresti, pe pajistea aia frumoasa de langa lacul din Belciugatele sau cum naiba se numea :moron:

da,facem un gratar in victoriei! :P

:P

Link spre comentariu

deci pe 7 mai sarbatorim ziua internationala a muncii printr-o iesire in grup..... very nice :P

in loc de mare, ca oricum baie nu facem, plaja idem, nu mai bine mergem noi undeva la munte, la o pensiune draguta, unde sa ramanem si noaptea ca sa putem si noi sa sarbatorim cum se cuvine? :P :moron: :D :P

cine voteaza pentru?

Link spre comentariu

Nu costum, ajunge pantaloni simpli.

Mesaj completat

deci pe 7 mai sarbatorim ziua internationala a muncii printr-o iesire in grup..... very nice :P

in loc de mare, ca oricum baie nu facem, plaja idem, nu mai bine mergem noi undeva la munte, la o pensiune draguta, unde sa ramanem si noaptea ca sa putem si noi sa sarbatorim cum se cuvine? :P :moron: :D :P

cine voteaza pentru?

Suna bine.

Link spre comentariu

in loc de mare, ca oricum baie nu facem, plaja idem, nu mai bine mergem noi undeva la munte, la o pensiune draguta, unde sa ramanem si noaptea ca sa putem si noi sa sarbatorim cum se cuvine?

cine voteaza pentru?

Eu votez pt mare din urmatorul motiv: eu pe 6 mai trebuie sa fiu in cta. deci pe 7 ma intorc cu voi spre bucuresti, iar pe 8 ma duc la vl cu motorul si ma intorc seara...deci...ne vedem la mare pe 7??? :P

Link spre comentariu

Am facut consumul si imi iese 5.2.

E cam putin, nu? nu ma iau dupa liniute si etc, ci pur si simplu am umplut-o cu varf...

Sulta, tie cat iti consuma er 5-ul in conditii de forja pt cei 37 caluti?

Este OK! Mie la ER5 la un drum cum a fost cel de luni imi consuma un 5%...uneori chiar 4.8%. uite AICI acolo poti vedea ca in cei peste 8000 de km facuti cu er5-ul am avut un consum mediu de 5.73%, cu mojotitatea km facuti in buc.

Ce este mai interesant si am fost placut surprins la CBR este faptul ca mie la drumul facut la Ruse, cu voi Luni, mi-a consumat 5.96%, am si dovada AICI. :P

Link spre comentariu