stormy alex Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Am mare nevoie de un claxon si un arc pentru cric de Mobra. Va rog mult daca are cineva si nu-i trebuie, sa-mi dea un PM. Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 cererile se fac aici: /index.php?...93453&st=20 ce-i asa greu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 conform zicalei dar din dar se face rai am de donat 1 buc rama far ij 56, una bucata far compusa din geam si oglida fara bec , 1 buc kilometraj acestea sunt ptr cei din bucuresti nu am timp sa ajung la posta din pacate imi cer mii de scuze pe aceasta cale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Salut. Ma inscriu pe lista de prioritati, daca nu mi-a luat-o altcineva inainte. Am nevoie de ele dar sa vedem cum facem sa intru in posesia lor. Da-mi un SMS pe 0740319810 si te sun eu. Multumesc. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Salut. Ma inscriu pe lista de prioritati, daca nu mi-a luat-o altcineva inainte. Am nevoie de ele dar sa vedem cum facem sa intru in posesia lor. Da-mi un SMS pe 0740319810 si te sun eu. Multumesc. Asfalt uscat numai sub roti. ok primul venit primul servit mai este o posibilitate !!! sa ti le trimt printr-o firma de curierat stabilim detaliile cu yahoo mess id ul meu este don.rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiuro Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Nu are cineva un motor sau doar ambielaj de MZ TS 125? Ii chiar atat de rar motorul asta in Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 donez oglinzi se vede in poze despre ce este vrb sunt prb la stinga la filetul care vine in tija principala e putin crapat dar se poate lipi definitiv cu picatura ele sunt din platic nichelat ....le dau ca eu am luat negre se asorteaza mai bine cu moto . donatia se adreseaza celor din bucuresti care pot veni dupa ele ...imi pare rau dar chiar nu am timp acum sa merg la posta sa le pun am ajuns ieri si le-am luat...merg misto pe carpati...mai tre unele modificari la prindere sa le pun pe exterior...multam fain ombre si vedem cand avem timp sa bem o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 DAR DIN DAR SE FACE RAI !!!!! AM FACUT ROST DE INCA UN CRIC CENTRAL DE IJ CARE A INTRAT LA FIX ......ASA CA DONEZ UN CRIC CENTRAL REFACUTE TALPICILE AM SUDAT PLATBANDA DE 4 LA OPRITOR ASA CA MAI TRB LUAT PUTIN LA POLIZOR CA SA INTRE IN LOCAS LA FEL CA LA PRECEDENTELE DONATII CINE E DIN BUCURESTI MA CONTACTEAZA SI IL IA REPEDE CINE NU SORRY SINGURA POSIBILITAT ESTE SA IL TRIMIT PRIN CURIER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 DAR DIN DAR SE FACE RAI !!!!! AM FACUT ROST DE INCA UN CRIC CENTRAL DE IJ CARE A INTRAT LA FIX ......ASA CA DONEZ UN CRIC CENTRAL REFACUTE TALPICILE AM SUDAT PLATBANDA DE 4 LA OPRITOR ASA CA MAI TRB LUAT PUTIN LA POLIZOR CA SA INTRE IN LOCAS LA FEL CA LA PRECEDENTELE DONATII CINE E DIN BUCURESTI MA CONTACTEAZA SI IL IA REPEDE CINE NU SORRY SINGURA POSIBILITAT ESTE SA IL TRIMIT PRIN CURIER tot eu te deranjez cu o intrebare...se potriveste la minsk?nu de alta da daca merge, poate vb cu un amic care l-a crapat pe minsk si il ajutam....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 nu se potriveste la minsk ..cricul a fost adjudecat ieri seara de un baiat andrei trb sa ne intilnim sa il ia de la mine saptamina viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 nu se potriveste la minsk ..cricul a fost adjudecat ieri seara de un baiat andrei trb sa ne intilnim sa il ia de la mine saptamina viitoare aha...oricum, multam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Donez pentru Jawa: stator dinam pe 12V. Lipseste un carbune. in rest e ok. Donez pentru Simson: magnetou. Lipseste rotorul magnetic. Relatii DOAR pe PM. bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Donez pentru Jawa: stator dinam pe 12V. Lipseste un carbune. in rest e ok. Donez pentru Simson: magnetou. Lipseste rotorul magnetic. Relatii DOAR pe PM. bucuresti. euuuu vreau statorul de jawa... ca al meu e cam terminat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Are cineva vreun motor de comunista de donat? Nu conteaza sa fie original ci doar sa functioneze...Astept PM ; multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Frati mei CINE are un cric de MINSK plz donatie orice......ajutatima scz ca iar cersesc aici da noh..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Vin si eu cu o cerseala cum spun unii ... dak aveti careva din greseala un cablu de vitezometru de simson, sa mearga numa, alte pretentii nu am sau dak stiti cu ce il pot inlocui ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 Am si eu nevoie de saboti frana fata pt IJ Planeta 5. Poate aveti careva. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 hai sa donez si eu...am un cauciuc de ural de la mama lui e pe 19 - 4.00 nu este intr-o stare foartre buna este umblat cu el dar inca mai duce cateva mii de km....il dau cu conditia sa vi sa ti-l scoti de pe roata...si caut si eu niste saboti de frana de Ural care stiti unde as putea sa gasesc... stau in Bucursti pentru cei interesati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 hai sa donez si eu...am un cauciuc de ural de la mama lui e pe 19 - 4.00 nu este intr-o stare foartre buna este umblat cu el dar inca mai duce cateva mii de km....il dau cu conditia sa vi sa ti-l scoti de pe roata...si caut si eu niste saboti de frana de Ural care stiti unde as putea sa gasesc... stau in Bucursti pentru cei interesati. Am eu saboti de nipru,daca se potrivesc sunt ai tai!Si poate iau eu cauciucul,sa vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 salutare... eu din nou... cu o intrebare.. dak are careva ratacit p acasa un capac d la platini.. ala mic rotund si o oglinda originala.. pt un festival...ori donatie.. ori contracost.. ... stiu k e forum pt cerseli separat.. dar.. sunt disperat.. ms anticipat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Mai am de dat : 2 roti complete CZ175 sport carburator Jawa/cz 250/350 6V functional ambreiaj complet CZ175 sport , lant si pinion primar pedale si scarite CZ175 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Mai am de dat : 2 roti complete CZ175 sport carburator Jawa/cz 250/350 6V functional ambreiaj complet CZ175 sport , lant si pinion primar pedale si scarite CZ175 Maestre, ma abonez eu la rotile alea si la scarite daca se poate...vr sa te intreb, acel carb de cz 250 merge pe simson?daca merge, poate te scap si de el, si, apropo, ca tot stam aproape unu de celalalt, nu am uitat si de bere ca doar e cald afara, poate vb si trec pe la tine intr-o zi...bafta mestere, multam fain, si ma bucur nespus ca inca esti printre noi poate mai bagi si cate un sfat, ceva ca tare ne e dor de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 M-ar interesa carburatoru de 350 de JAWA mai e disponibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Salutare ! are cineva de donat o sa pentru jupiter 5 sau niste cauciucuri in stare cat mai buna ca ale mele sunt tocite rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 am de dat pentru nipru, suporturile astea doua de aripa spate. dupa cum se vede in poze le-a fost taiata partea centrala care sustinea aparatoarea dar ele isi fac treaba si in starea actuala. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate