biker boy Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Contact Tel: 0740-422.803 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Interesant topic, vrei sa iti stie lumea nr. de telefon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Da. Si la fel de interesant si profilul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 si eu tot honda tel: 0740.39.33.xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Este vorba de gruparea secreta a Hondistilor,comunicarea este cifrata ,se inteleg doar ei intre ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 E de fapt un hotline de sado-maso dar nu ne prindem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 E de fapt un hotline de sado-maso dar nu ne prindem... Eu m-am prins,de fapt e de Uro-scato. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 (editat) xsjh jghumbh,svgt gfhg x huin bshv bhmmee!! Tre citit pe sarite ca sa intelegeti, cheia de cuvinte numai in manul Honda ii.... na ca v-am spus pontul!! Editat Februarie 12, 2007 de Coxaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 ,marfa,eu sunt hondist si am putut citi fara probleme textul acela tip alien Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 xsjh jghumbh,svgt gfhg x huin bshv bhmmee!! Ai dreptate! Honda Rulez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 ramane cum am stabilit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker boy Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 Contact Tel: 0740-422.803 am lasat nr. de tel. in cazul in care stie cineva sa-mi spuna de unde fac rost de un manual de intretinere/reparatii pentru honda cr 250 r din '95-'97,(ii trebie unui prieten) nu ca sa faceti voi glume proaste Fiind nou pe acest site, nu stiu inca cum se foloseste, asa ca lasti-o mai moale, va rog, si apucativa de treburi mai serioase merci pt intelegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 am crezut ca nu stii sa scrii un post, mai intelegeam.... acum sincer pe viitor cand faci un topic nou trebuie sa scrii si ceva in casuta aia maaare. Ca tot suntem la "service" ; care e problema , ce ai facut pana acum ? etc... Fara suparare. cat despre glume proaste, pune-te in locul nostru : gasesti un topic in care scrie atat "Kawasaki 0888 888 888". In afara de facut misto si multe alte semne de intrebare la ce te duce gandul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker boy Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 Imi pare rau pt voi, dar nu-mi place sa fac misto de altii. Eu stiam ca motociclistii se ajuta, nu fac misto unii de altii. Iar cei care se ocupa de misto-uri inseamna ca nu sunt motoristi adevarati. Cel putin de la Oradea asa se vad lucrurile, nu stiu din restul tarii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Ia uite ce kestie : a reinviat biker boi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate