wabit Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Vrem poze! Frumos proiect, sa vedem finalul! La asa o realizare, trebuie multa ! Spune-mi te rog Gim, ce pasta ai folosit la lustruire? (vreau sa imi fac si eu capacul de la transmisia de la scuter) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodixxl511 Postat Iulie 10, 2005 Share Postat Iulie 10, 2005 wabit..poti incerca in metro...au acolo diverse produse de lustruit, lacuit etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iulie 10, 2005 Share Postat Iulie 10, 2005 Multumesc mult. O sa incerc. N-ai mai facut poze cu motorul ? Sau mai e de lucrat la el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iulie 11, 2005 Autor Share Postat Iulie 11, 2005 Vrem poze! Frumos proiect, sa vedem finalul! La asa o realizare, trebuie multa ! Spune-mi te rog Gim, ce pasta ai folosit la lustruire? (vreau sa imi fac si eu capacul de la transmisia de la scuter) 191391[/snapback] pasta din setul de la LOUIS si pisla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 SUPER ADEVARAT!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 Au trecut ceva luni de zile... pana ala urma cum a iesit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 Pai poate nu a mai terminat, sau ie rusine cu ea, sau cine stie! dar pe noi ne-a lasat cu ochii in soare. Poate ne da si un raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Decembrie 19, 2005 Autor Share Postat Decembrie 19, 2005 aha ma sabotati .....sa stiti ca nu am mai apucat sa fac nimic la el inca nui gata o sa revin cu poze cand ma apuc sal termin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 aha ma sabotati .....sa stiti ca nu am mai apucat sa fac nimic la el inca nui gata o sa revin cu poze cand ma apuc sal termin Macar motorul e OK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Decembrie 19, 2005 Autor Share Postat Decembrie 19, 2005 cum crezi ca lucrez la ceva ce nu este ok este super ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Decembrie 23, 2005 Share Postat Decembrie 23, 2005 stiti bine cum arata un model original --------------------------------------------------------------------- partea 1 poza 1 asa arata cand mi la adus la garaj (fara rezervor si fara ghidon ) Felicitari! Daca-l folfosesti zi cu zi eu te sfatuiesc sa-ti pui radiator de olticit pt. a raci uleiul. La sim se incinge uleiul daca tre sa urci de ex. Feleacul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 25, 2006 Autor Share Postat Iunie 25, 2006 mam cam luat cu lucru la alte motoare si am uitat sa pun ultimele poze sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R.A. Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Arata exceptional!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BERY Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 a fost SIMSON iar acum e GIMSON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 A trecut o vreme, dar a meritat asteptarea! A iesit frumos motorul, imi place ca aspectul este curat, ingrijit, fara elemente in plus. Doar saua imi pare putin neconfortabila, in rest - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheGun Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 POTI SA-MI SPUI CE CAUCIUCURI, CARBURATOR SI FILTRU DE AER AI PUS? MERSI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Era perfect daca saua continua exact linia descendenta a rezervorului, e o mica curbura acolo. Dar e o motocicleta superba oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 este o motocicleta super ,parerea mea este ca ar fi trebuit vopsita aripa fata si pus un ghidon mai mic ,asta e parerea mea ,oricum ,ai facut o treaba mai mult decat buna! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 super benga nenea tineo tot asa si eu am modificat o mobra uite aici dak vrei /index.php?showtopic=125653 Povestea Mobrei Mele (mbr) - Comunitatea Motociclistilor din Romania asfalt uscat salutari cu faru'daca merge sau daca ai numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Ceva nu se leagă la motocicleta asta ca să dea un ansamblu. O fi scobitura Âşeii, o fi aripa cromată care nu merge cu restul vopselei, o fi ape-ul, semanlizările mari, toba finală mare, groasă...hmmmm, ceva trebuie schimbat. În rest, e o motocicletă muncită, cu pasiune si suflet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Fain simsonu.. :blink: bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 .....parerea mea , si eventual un pic coborate gentile laterale foarte frumos lucrat cadrul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Salutari! Foarte tare GIMSONUL! singura problema este saua... din cauza ei nu se mai continua frumos linia superioara a motocicletei! ORICUM ESTE FOARTE TARE!!! Felicitari si pentru cadru ... Cam cat timp a durat proiectul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Salutari!Foarte tare GIMSONUL! singura problema este saua... din cauza ei nu se mai continua frumos linia superioara a motocicletei! ORICUM ESTE FOARTE TARE!!! Felicitari si pentru cadru ... Cam cat timp a durat proiectul??? super motocicleta, asta da meshter:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate