sb_91_ami Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Dacă în Sibiu e plin la toți care fac I.T.P. se poate merge Âşi în MediaÂş. Cei de lângă Euroleasing parcă se ocupă Âşi merge repede Âşi fără pretenții prea mari de la motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradn Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 AZI AM DAT SI NOI DRUMU LA ITP. (TESS)COSTA 30 RON. PRIMUL CLIENT, BATORU SI A LUI SUZI KATANA! CINE ARE NEVOIE POATE SA MA CONTACTEZE SI REZOLV EU CU PROGRAMAREA, SAU DIRECT LA SEF STATIE ITP PARAIAN HORIA -0731310088 Mai este valabil? Daca da, nu stiti daca am nevoie de semnalizari pentru a-l trece? Am pierdut vreo doua pana am invatat sa ma dau cu el ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lau dnepr Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 salut,ITP ul la tess este 50 de lei acum si ai nevoie de semnalizari ca am intrebat io.sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 salut,ITP ul la tess este 50 de lei acum si ai nevoie de semnalizari ca am intrebat io.sanatate unii au 20 lei, dar nu-i recomand ca peste tariful oficial m-au cerut bani in plus desi agregatul trecuse testul pe bune. Recomand Tursib, dar au o zi numai de autobuze si in celelalte era cam agloratie desi au program prelungit... pana seara la 20-21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Informatii neconfirmate. Magazinul si serviceul Euroleasing din Medias a fost desfintat. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Informatii neconfirmate.Magazinul si serviceul Euroleasing din Medias a fost desfintat. Cu respect CONFIRM!!! s-a DESFINTAT ,am luat eu legatura cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradn Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 unii au 20 lei, dar nu-i recomand ca peste tariful oficial m-au cerut bani in plus desi agregatul trecuse testul pe bune. Recomand Tursib, dar au o zi numai de autobuze si in celelalte era cam agloratie desi au program prelungit... pana seara la 20-21 La Tursib nu se face itp la moto , am intrebat eu. in schimba se pare ca se mai face la Tehnica noua (reprezentanta Daewoo) pe autogarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 LA TESS ITP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! merge cel mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradn Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 LA TESS ITP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! merge cel mai repede! Asta probabil daca te primesc. Eu am fost acolo pe la 16:20 si au zis sa imi fac programare desi am vorbit in prealabil la telefon la numarul dat mai sus. Fiindca nu pot sa plec mai repede de la lucru in fiecare zi am renuntat si am apelat la altii. Am trecut si pe la Sigemo si mi-au zis ca ma pot programa peste vreo trei zile . N-am facut o afacere dar fiindca e in drumul meu am rezolvat mai repede (la tehnica noua e 60 lei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 ... deci pana la urma unde face si zuza mea ITP-ul ... ala repede si ieftin? Ca mi-a expirat ieri si numa' azi am vazut. Poate aveti ceva informatii mai recente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 ... deci pana la urma unde face si zuza mea ITP-ul ... ala repede si ieftin? Ca mi-a expirat ieri si numa' azi am vazut. Poate aveti ceva informatii mai recente. la Tess la VW acolo la selimbar. l-am facut in octombrie pe la sfarsit, 30 minute, 49 lei, obligatoriu cu cartea motoretei si ar fi bine sa ai toate actele. nu era coada, e in dreapta dupa cladire 50 metri, se uita la serii si pune stampila si apoi achiti la casierie. Deer m-a trimis acolo si e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 ... deci pana la urma unde face si zuza mea ITP-ul ... ala repede si ieftin? Ca mi-a expirat ieri si numa' azi am vazut. Poate aveti ceva informatii mai recente. cel mai ieftin este(era) la Smart in curte la Electrica pe Uzinei 6...cam 20 lei... din pacate sunt spagari, probabil iti vor cere tariful pr auto si nu iti vor da chitanta decat daca insisti. Am fost cu masina si m-au taxat microbuz3,5t, cu chiu cu vai mi-au dat banii inapoi. Tarifele sunt afisate dar spagarii au tupeu ... de borfas Foame de bani... la RAR era vo 65 lei La Tess - repede, elegant, curant si obrazul subtire ... fara coada, dar telefon inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Tenchiu, tenchiu, tenchiu. Din pacate m-au incurcat astia ai lu' prim-ministru' Johannis ca n-au pus prelata peste oras cand o-nceput sa ninga. O sa incerc din prima pe Uzinei - cat de rau poate fi? N-am mai participat la o competitie de tupeu cam de multisor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 am inteles ca nu se mai face ITP la moto decit la Tess sau RAR. true? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 se face si la Sigemo, costa 100 de lei si trebuie sa ai urmatoarele: far, stop, semnalizari, frane, seriile sa corespunda ce cele din talon, la fel si anvelopele. asa ca TESS scrie pe mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Am facut ITP la TESS cu 50 de lei. Durata: 30 min. cu tot cu telefonul pt. programare si drum dus-intors. SMART nu mai - nu mai is autorizati. Cica si La IONY s-ar mai face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Am fost la Iony si nu se face..nici acolo langa IPAS..doar la SIGEMO unde se pare ca e scump...si la TESS unde are cine sa ne ajute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 nu mai lucrez acolo. ti-am dat PM cu numaru de tel a celui care face ITP, te ajuta! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manasilviu Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 (editat) Salut, Pentru Itp la moto: Tess> 100 lei Sigemo> 100 lei Sunat verificat astazi. Sigemo: 0269 216776 Tess: 0269 560377 Verificat la TURSIB: nu au facut si nici nu fac ITP la motociclete. Editat Aprilie 26, 2010 de manasilviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Salut, Pentru Itp la moto: Tess> 100 lei Sigemo> 100 lei Sunat verificat astazi. Sigemo: 0269 216776 Tess: 0269 560377 Verificat la TURSIB: nu au facut si nici nu fac ITP la motociclete. incercati si pe strada UZINEI in curte la ELECTRICA acolo eee cel mai eftin garantez,bagati o tura acolo si intrebati si o sa va convingeti.asta o stiu de la EMA,bafta si astept rapunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lau dnepr Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Pe uzinei ITP -UL ESTE 20 DE LEI .Sanatate Mesaj completat Pe uzinei ITP -UL ESTE 20 DE LEI .Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 (editat) nu mai lucrez acolo. ti-am dat PM cu numaru de tel a celui care face ITP, te ajuta!bafta! si Editat Mai 12, 2010 de RamoChoop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 si si se rezolva mereu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papillion Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Pe uzinei ITP -UL ESTE 20 DE LEI .Sanatate Mesaj completat Pe uzinei ITP -UL ESTE 20 DE LEI .Sanatate Un nr de tel de acolo are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batoru Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Stie careva unde se mai face ITP in Sibiu pt moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate