bill Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 cristi , mercic , da cre ca nu pot in felu asta. am sa fug pana in deutch dupa sarbatori sa aduc de acolo una ca e jale la noi cu preturile( ce-i drept sunt noi). mai mult de 10500-11000 nu pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TuPacPeMotor Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 foarte tare motoru, asfalt uscat si sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Decembrie 3, 2007 Autor Share Postat Decembrie 3, 2007 Multumim de urari, asemenea si tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 ma batea gandul la un r 1100 rt second hand din nemtia ca an intre 97-2000 si km pana in 40 mii pretul este peste 6 mii dar probabil ca stii ce parere ai? da-mi te rog un sfat o parere pro contra merci.... PS Apropo frumoasa jucaria. Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Decembrie 3, 2007 Autor Share Postat Decembrie 3, 2007 R 1100 RT est o motocicleta extraordinara pentru touring. Daca asta iti doresti, alegerea este foarte buna. Merge si prin oras, dar greu. Nu e de mers zi de zi. Una din 2000 cu sub 40.000 de km la bord o iei din Germania sub 6.000 de Euro. Iar motorul boxer la 40.000 abia si-a facut rodajul. Stiu cel putin un posesor care te poate lamuri mult mai bine asupra modelului. Da-mi de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 SUPERBA! ce sa mai zic.... mai ales ca eu sunt un fan BMW sa aveti grija unul de altul shi milioane de km.. ps:am shi eu un BMW R60 din 1962 dar e in stare perfecta...merita vazut boxer...cardan... nu are moarte...felicitari inca o data pt mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Decembrie 5, 2007 Autor Share Postat Decembrie 5, 2007 (editat) Editat Decembrie 5, 2007 de Sensei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 mi-a intrat in suflet rau de tot motorul asta Sensei...ne-am intalnit si la ultima campanie anti-accidente dar erai un pic busy si nu am stat de vb, in schimb am facut io ceva poze daca imi ajuta Dumnezeu ma bag si eu la asa ceva bafta multa si km infiniti fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 desi unii .... ar vrea sa si.o vand eu abia mi.am luat.o verde brotacel are deja 1200 km revizia la 1000 facuta si cate ceva accesorii montate au sosit si anvelopele ct2michelin caci cele de pe el sunt din 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 frate .. cat de urat poa sa fie burlanu ala va rog luatzi masuri .. ceva aftermarket ? ar merge de minune o toba scurta still motogp felicitarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 frate .. cat de urat poa sa fie burlanu alava rog luatzi masuri .. ceva aftermarket ? ar merge de minune o toba scurta still motogp da frate... prima prioritate... toba smekera, sa faca si muult zgomot ca cica salveaza viata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 da frate... prima prioritate... toba smekera, sa faca si muult zgomot ca cica salveaza viata... eu am inteles ce vrei sa spui cu postu tau, dar sa-ti spun cinstit , cu aia veche cand ma apropiam de semafor deja era carare facuta , fjr-ul n-are nici o treaba , dar macar este mai ingust ( un pic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RvsS Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) ianachim - e luata de la Automobile Bavaria? Poti sa ne spui pretul te rog? Semnul de incepator e la misto sper. Editat Aprilie 14, 2010 de RvsS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 ianachim - e luata de la Automobile Bavaria? Poti sa ne spui pretul te rog?Semnul de incepator e la misto sper. nu e pus la misto, este chiar incepator pe mobra asta" felicitari ianachime! sa ai parte de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu_enache Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 @ ionachim - daca esti incepator pe ea, povesteste-ne mai multe. Este o mototcicleta superba, felicitari tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 frate .. cat de urat poa sa fie burlanu alava rog luatzi masuri .. ceva aftermarket ? ar merge de minune o toba scurta still motogp felicitarii pas este ultimul lucru la care ma gandesc acum neamtul ne e fraier ca a pus godinul acolo Mesaj completat ianachim - e luata de la Automobile Bavaria? Poti sa ne spui pretul te rog?Semnul de incepator e la misto sper. cu placere numai ca eu am avut si contract cu baietii de acolo si calr pretul nu mai e relevant Mesaj completat nu e pus la misto, este chiar incepator pe mobra asta" felicitari ianachime! sa ai parte de ea! sarut mana trec sa fac o copie xerox la ea pe la tine ai reparat acoperisul? Mesaj completat @ ionachim - daca esti incepator pe ea, povesteste-ne mai multe. Este o mototcicleta superba, felicitari tuturor! inca nu imi dau seama ce se intampla cu mine cand accelertez este efectiv o senzatie de absorbtie ciclistica super pozitia un pic cam ciudata de..obisnuit cu touring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Extensia la cric face toti banii Sa o folosesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 eu abia mi.am luat.o Salut, Ianachim ! Din mesajul pe care mi l-ai trimis nu intelesesem ca ti-ai luat un alt armasar... ci doar ca ti-ai comandat diverse aftermarket... Sa te bucuri de el si sa-l stapanesti cu placere. La multi kilometri frumosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 inca nu imi dau seama ce se intampla cu mine cand accelertezeste efectiv o senzatie de absorbtie buei dar poet te-ai mai facut! Asfalt neted si multi km. Ce faci cu Moby? Kaprun ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianachim90 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 personal mie imi place mai mult aspectul lui K 1200 RS, dar si asta isi merita totzi banii:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 personal mie imi place mai mult aspectul lui K 1200 RS, dar si asta isi merita totzi banii:P Banuiesc ca faci confuzia clasica: tu probabil te referi la varianta semi-carenata K1200R Sport; K1200RS nu se mai fabrica de multi ani. K1200RS: K1200R Sport: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 pas este ultimul lucru la care ma gandesc acum neamtul ne e fraier ca a pus godinul acolo Mesaj completat cu placere numai ca eu am avut si contract cu baietii de acolo si calr pretul nu mai e relevant Mesaj completat sarut mana trec sa fac o copie xerox la ea pe la tine ai reparat acoperisul? Mesaj completat inca nu imi dau seama ce se intampla cu mine cand accelertez este efectiv o senzatie de absorbtie ciclistica super pozitia un pic cam ciudata de..obisnuit cu touring Deja ti-am facut eu una color, gata plastifiata...te astept sa o ridici oricand ai timp! Din partea firmei ca ne place broscuta! (Nu glumesc!) aaa si nu, nu am reparat acoperisu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RvsS Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Daca imi permiteti, am o intrebare mai ... de incepator: cum va descurcati cu puterea? Se pot ivi wheelie-uri involuntare? Nu ma refer la a trage ca disperatul de acceleratie, dar daca iti scapa mana si maresti turatia cu 3000 rpm instantaneu se ridica? Alte probleme din cauza asta? As veni in directia unui K1200 de pe un Bandit cu 80 cai si dublarea puterii imi pune ceva semne de intrebare, ca sa nu mai vb despre cuplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 (editat) Daca imi permiteti, am o intrebare mai ... de incepator: cum va descurcati cu puterea? Se pot ivi wheelie-uri involuntare? Nu ma refer la a trage ca disperatul de acceleratie, dar daca iti scapa mana si maresti turatia cu 3000 rpm instantaneu se ridica? Alte probleme din cauza asta? As veni in directia unui K1200 de pe un Bandit cu 80 cai si dublarea puterii imi pune ceva semne de intrebare, ca sa nu mai vb despre cuplu. si eu sunt ..incepator.... in ceea ce priveste moto de viteza insa sincer nu am reusit sa.l ridic poate ca si patinez un pic ambreiajul in treapta 1 si 2 de schimbat merg undeva intre 5000 si 7000 si tot nu am simtit ghidonul "moale" este f liniar si cursiv nu smuceste deloc insa trebuie sa te tii bine de ghidon cand incepi sa accelerezi Editat Aprilie 20, 2010 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar.iulian Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 @sensei, ianachim si cristibmw - ati avut ceva engine stalling atunci cand la turatii scazute (2000 3000 RPM constant) apasati ambreiajul? Eu am o mare aventura cu a mea ... ECU upgrade, airbox cleaning etc ... si uneori tot face. Am citit K forums din scoarta in scoarta ... poate ne vedem la o "ieseala" sa vorbim .... multa bafta ... in rest KRu e intr-adevar ... king of the hill ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate