Geamanu Alin Postat Ianuarie 28, 2017 Share Postat Ianuarie 28, 2017 atunci poate fi asa.Eu am facut drumul Tg Mures -Piatra Neamt si este frumos Praid , Ghiorghieni , Bicaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Ianuarie 28, 2017 Share Postat Ianuarie 28, 2017 (editat) Foarte tare Transraraul asta, habar n-aveam de el. O sa simt ca smecherii care se duc la Nordkapp, cu adventure sa-mi fuck crampoanele pe asfalt. S-ar parea vine si Felix Nistor, din Buzau, cu BMW 650 Dakar. Vad ca suntem foarte urmariti! Editat Ianuarie 28, 2017 de Madalin Pribu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Ianuarie 28, 2017 Share Postat Ianuarie 28, 2017 Poate mai aduc si eu, unul sau doi oameni din 'aventurierii' cu care ies de obicei; cu siguranta mi-ar fi mai usor sa-i conving daca le spun ca facem si o tura de off-road. Momentan nu am vorbit nimic, e doar o idee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livone Postat Ianuarie 28, 2017 Share Postat Ianuarie 28, 2017 posibil sa ma bag si eu pe traseu! PS: recomand TransRarau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 vad ca e de bine anul acesta.Madaline ,Bamboo se baga si el la Maramu , asa ca ......e lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorosocsi Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 buna am si eu o intrebare ,unde se afla bateria de acumulator la un TDM de 850 ? va multumsc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 In suportul de baterie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 In suportul de baterie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 buna am si eu o intrebare ,unde se afla bateria de acumulator la un TDM de 850 ? va multumsc anticipat ! Ce model de TDM 850?? sau mai simplu : ce an de fabricatie ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Transraraul e misto pt cineva care nu a mai fost...Mie personal imi vina sa borasc de cate ori am fost pe acolo...in partea spre Chiril drumul e foarte ingust...o banda sa zicem...in partea cealalta intra si 2 trenuri doar ca e nisip pe asfalt si nu poti sa ii prea dai in gura...sau nu ma pricep eu )) Oricum se merita...urci la hotel, la Pietrele Doamnei si daca cobori spre Pojorata este pe stanga aproape de drumul european un restaurant cu mancare traditionala de te k a c i pe tine » Post actualizat in 30 Jan 2017 07:29Asfaltul este brici apropo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GUSA IULIAN Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 Va salut ! Credeti ca pot monta pe Aprilia pegaso ML 1999 un releu de incarcare de Aprilia leonardo 250 ( ca i mai ieftin ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 Va salut ! Credeti ca pot monta pe Aprilia pegaso ML 1999 un releu de incarcare de Aprilia leonardo 250 ( ca i mai ieftin ) ? merge https://www.unimotors.ro/Regulator-tensiune-Aprilia-Leonardo-125-Scarabeo-150-MX-125-RS-125-RS-250-RX-125-Pegaso-650-Olympia_p_426.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GUSA IULIAN Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 Multumesc frumos !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Februarie 2, 2017 Share Postat Februarie 2, 2017 merge https://www.unimotors.ro/Regulator-tensiune-Aprilia-Leonardo-125-Scarabeo-150-MX-125-RS-125-RS-250-RX-125-Pegaso-650-Olympia_p_426.html vezi ca la tine s-ar putea sa fie cu doua mufe originalul.Verifica. Eu am o singura mufa ca in poza. Oricum nu-i bai deoarece le desfaci si pui mufele de la tine. Eu personal am renuntat la mufe din cauza unui contact imperfect care mi-a prajit bateria si am folosit conectori electrici cu surub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Hai, dezmortirea, io-s p-afara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Iar n-ai sapca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Iar n-ai sapca! Macar am motor sa ma dau cu el. De fapt doua. Tu? Ce faci, tot prin fata computerului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Macar am motor sa ma dau cu el. De fapt doua. Pueril man, nu pica nimeni intreg la minte la fazele astea, tu in schimb, ai picat proba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Banzay, zi merci ca n-am iestit cu V-Strom-ul azi, ci cu BMW-ul, ca altfel, iar multumeam pentru grila de faruri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Nu-i bai. Mai zi-ne cum te-ai 'plimbat' prin mocirla de astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Pfff 2... La pfff 3, iese cu totul? Noi cum mai stam pe aici de miros? Neam prost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Oare Madaline,impreuna cu Andrei aveti varsta bolentinului? In mod sigur NU, nu avem E iarna inca, mobre unii n-au... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 (editat) Banzay, hai, nu fii trist! Facem o cheta, asa, ca intre posesori de Suzuki, BMW, Aprilia, Honda si iti luam un motor. Spiritul aprilist e mare, nu descuraja! Uite, eu cotizez cu 100 de euro. Editat Februarie 3, 2017 de Madalin Pribu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Nu sunt bre tirist si nu am nevoie de nici de chete. E o greseala comuna care o fac infumuratii si cei orbiti de 'ochiu dracului' sa creada ca intotdeauna motivul e reprezentat de bani. Mie nu e nevoie sa mi te confesezi, ca stiu eu carei categorii apartii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 replicile acide la adresa unora dintre noi nu fac obiectul acestui topic .Motiv pentru care va solicit sa ne concentram asupa esentei.Glumele presarate pe alocuri , trebuie sa aiba limita si permisivitatea relatiei dintre noi , altfel vor ajunge sa devina mistocareala , fapt care nu se incadreaza in limitele castigate de intalniriile noastre frumoase din anii trecuti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate