DArtagnan Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 funny :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 d'oh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 (editat) Am găsit şi eu o rebranduită! https://www.olx.ro/oferta/honda-aprilia-ID7YVmf.html Editat Martie 8, 2017 de Blackbeardbob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 Nu e destul, trebuia sa fie Honda Aprilia RS Turbo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Mno,vineri seara plec la Buzau dupa o "noua" membra moto ce va face parte din familia mea: /index.php?/topic/744086-yamaha-townmate-t80/ Nu mai am rabdare... Si o prezentare: Foarte tare jucaria. Dar ce dracu faci cu ea? Sari de la una la alta de zici sa esti foca. Neam prost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 superba ! Asta da, scula. E placerea pura de plimbare cu viteza mica si timp sa admiri totul in jurul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 Ragalie numai buna de facut turul Europei . Incet si fara graba . Sa o pastrezi cat mai mult timp @Cristi 1 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 Nu stiu daca v-ati prins dar Cristi vrea sa fie noul KoKKina Fegaria de Romania. Ramane doar sa isi lase plete(barba o are) si sa se apuce de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 wow! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 Ai putea sa cauti o casca din aia din piele, cum erau acum 50 de ani. Aia ar fi de efect! Sa o folosesti cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 Prima data cand am vazut aceasta prezentare la KoKKina m-am gandit la tine Cristi : E una destul de bine pastrata pe la Cluj: https://www.olx.ro/oferta/honda-interceptor-vf750f-ID4WvRi.html#d4828f4bf8 Scuze de off.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Astăzi plimbare până la Ploiești și retur București. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 sa ai spor la treaba Cristi , intr-o saptamana ma apuc si eu de un scuteras al unui prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 ieri m-am varsat cu mobra in curte ca boul . Ma resimt de la ridicatura , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 Naspa, cum ai reusit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 Am ajuns acasa cu T80. Am inceput demontarea carenei si lucrul pe ea,caci sunt destule chestii de facut ca sa fie/arate asa cum vreau/stiu eu ca e ok. Foarte tare! S-o stapanesti sanatos si voinic, Cristi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 tulai cristi ce faina ii ma lasi o tura cand vin acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Naspa, cum ai reusit? simplu , ca boul!S-a lasat pe o parte , nu am putut s-o tin si buf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Eu am rampă la garaj, și când sa ies, am lasat-o să curgă cu spatele și era să cad pe dreapta, noroc că eram călare și m-am proptit in dreptul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Eu am rampă la garaj, și când sa ies, am lasat-o să curgă cu spatele și era să cad pe dreapta, noroc că eram călare și m-am proptit in dreptul si eu m-am proptit dar fiind inalta , am pierdut centrul de greutate. Azi am vorbit de o mobra de legheleu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Ce pagube ai tu?Dar Aprilica? De ce mobra de legheleu e vorba? mobra . ok a cazut pe iarba. Eu dureri de spate de la ridicat. De legheleu ma duc sa vad o husqvarna de 250 deseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 mobra . ok a cazut pe iarba. Eu dureri de spate de la ridicat. De legheleu ma duc sa vad o husqvarna de 250 deseara Daca te mai plangi de ridicat, ti-o dau pe a mea sa te antrenezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Buna treaba... Multamn fain Madaline. Iaca dupa doo zile de mestereala pe ea,in ce "hal" a ajuns. Maine imi expira asigurarea la Aprilica,iar de poimaine am asigurare la T80.De azi am si la Djebel,pe 1 an. Benzina aia iti ajunge pt vreo 3000 km nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livone Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 (editat) S-o stapanesti sanatos, Cristi! Vii cu ea la intrunirea aprilistilor? Editat Martie 14, 2017 de livone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Daca te mai plangi de ridicat, ti-o dau pe a mea sa te antrenezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate