Geamanu Alin Postat Decembrie 2, 2014 Share Postat Decembrie 2, 2014 (editat) asta e bun? http://www.motobikeshop.eu/ro/1/lant-transmisie-jt-520-x1r2-x-ring-heavy-duty-110l-negru Editat Decembrie 2, 2014 de alin geamanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Decembrie 2, 2014 Share Postat Decembrie 2, 2014 O-ringul de la capacul filtrului de ulei l-am luat de la Bavaria. Nu mai stiu cat era, in jur de 4lei parca. Am luat 2 bucati atunci. Il caut pe celalalt pe acasa si iti zic. am cautat de dimineata si nu am avut noroc sa gasesc ceva care sa se potriveasca astept un raspuns de la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 (editat) Cred ca incep sa ma rablagesc. Nu l-am gasit, dar nici nu mai tin minte daca l-am folosit sau nu. In fine, maine dimineata am drum spre Otopeni si o sa ma opresc la Bavaria. Strigati aici daca mai vrea cineva. Editat Decembrie 3, 2014 de V a L y O Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 (editat) Cred ca incep sa ma rablagesc. Nu l-am gasit, dar nici nu mai tin minte daca l-am folosit sau nu. In fine, maine dimineata am drum spre Otopeni si o sa ma opresc la Bavaria. Strigati aici daca mai vrea cineva. Îmi trebuie mie pt un Gs dacă nu te deranjează. Mersi anticipat, Ovidiu Editat Decembrie 4, 2014 de ow3x3xpr3ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Am oprit la Bavaria, nu aveau decat un singur oring pe stoc. Cod: 11417654013 Pret: 16 lei 3m-01 are prioritate. Am mai comandat inca 3 (unul ptr mine) asa ca atunci cand vine comanda dau de veste. » Post actualizat in 04 Dec 2014 09:02... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Valyo... toata stima! Frumos gest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 O varianta f buna ar fi snur de grosimea respectiva. De 3 lei iti iei vreo 2 metri, iti ajunge o viata. faci rotocolul cat iti trebuie, tai si lipesti capetele cu superglue si aia a fost. Asta daca nu ai alta varianta mai la indemana sa gasesti piesa respectiva cand iti trebuie si ai de unde sa iei snur de cauciuc. Avem pompe cu ceva presiune care rezista asa de timp bun si ca sa schimbi un o-ring ar insemna sa dezansamblezi mai multe chestii. Asa am invatat si eu smecheria asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GUSA IULIAN Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Astazi am dat o roata prin garaj sa mi vad calutul siiiii am constatat ca la roata fata cauciucul este crapat exact la imbinarea cu janta pe aproape toata suprafata . Cauciucul nu este tocit aproape deloc OARE TREBUIE SA L SCHIMB ???????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Iulian, daca la masina te mai "scoti" cu niste cauciucuri mai uzate, mai crapate, la noi pe 2 roti e riscant. Daca ai ocazia schimba-l! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 la mobre de dual-sport nu se folosesc SH = moarte , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 (editat) DRAGA PRIETENE: INTRUCAT AI REUSIT SA TE RECUPEREZI CU BINE DUPA INCIDENTUL NEFERICIT , SI BINEINTELES CA ASTAZI ESTE ZIUA TA DE NASTERE ITI UREZ , DE AICI DE SUB CARPATI , SA NU MAI AI PARTE DE ASTFEL DE EVENIMENTE NEFERICITE , SA REUSESTI SA FACI 1 000 000 DE KM DE AVENTURA PE DOUA ROTI , SA FI INCONJURAT NUMAI DE OAMENI BUNI SI ONORABILI , SA TE BUCURI DE VIATA ALATURI DE FAMILIE . LA MULTI ANI ! Editat Decembrie 5, 2014 de alin geamanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 Intrucat azi e ziua mea de nastere,va urez tuturor sa aveti parte de sanatate la maxim,fericire cat incape si cati mai multi kilometri fara probleme pe Aprilici! Multi ani traiasca,Cristi sa traiasca, Aprilia sa o calareasca, si sa se-nsanatoseasca... Hai,sa ne traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 La multi ani cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 Gică Petrescu – Ia mai toarnă-un păhărel (1973): http://youtu.be/yBOEkoKHy_U » Post actualizat in 05 Dec 2014 07:05 Plinul il facem cu gaz la rezervoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 Intrebare : lantul de la GA 650 are 110 zale sau mai mult ?Vreau sa achizitionez de la JT 520x1R2 x ring iar furnizorul mi-a spus ca s-ar putea sa nu-,i ajunga 110 zale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 Fa un semn pe al tau si numeri zalele. Kit-ul meu de lant este acelasi. Nu s-a lasat deloc in 2 ani.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 (editat) La multi ani Cristian ! Iti doresc sa fii tot timpu fericit, si orce vis sa se implineasca. Editat Decembrie 5, 2014 de 3m-01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 am posibilitatea de a livra rulmenti spate 6203 si 6204 pentru aprilici si deasemenea simeringuri de furca fata 40x52x10 .Sunt in tratative cu un furnizor momentan nu am u pret cert dar in principiu voi fi mult sub piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pan7h3ra18 Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 Azi, Vineri 5 decembrie la ora 21:00 in Kafka ( bd. Carol nr. 55) intalnire pasionati moto cu ocazia Inchiderii de Sezon. Va asteptam la un pahar de vorba/ karaoke night etc. Alex instructor Teo Vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 La Multi Ani Cristi! Sanatate, bucurii si sa continui sa ne impartasesti din cunostintele tale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 La multi ani @ Cristi 1 ! Sa fii sanatos si multi kilometri inainte pe calutzul de fier ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 La multi ani ! Iti doresc ca tot binele si implinirile sa fie cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 ... Ca sa fiu mai precis,in 3 decembrie a fost ziua mobristei de nevasta-mea,in 4 decembrie a fost ziua aniversarii casatoriei noastre si in 5 decembrie ziua mea de nastere! ... N-am stiut despre ce aniversari este vorba, cu toate ca am tot citit pe-aci, dar acum ca am aflat, nu pot sta cu miinile-n sin...asa ca..."LA MULTI ANI!" si de la mine, pentru toate evenimentele pe care le-ai sarbatorit, cu toate ca nu-s aprilist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 7, 2014 Share Postat Decembrie 7, 2014 Eu fiind de DOT mai vechi, nu-mi mai doresc sa devin ce-mi doream acum 20 ani...asa ca acum tinjesc dupa alte bazaconii, dar nu-mi permit isarestii ca sa ma destrabalez...motiv pentru care ramin fidel F-ului si vechiturilor mele, CZ-uri si Jawe. Multam' si sper sa ne vedem cindva...chiar doresc sa intilnesc intreaga haita de caluti inaripati, sa stam la povesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate