misionaru Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 Intre timp, hotărâți-vă la o mărime, ca grafica vine ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 Lista participanti Apriliana a 3 a: Sorin - 1 persoana; Madalin - 1 persoana; Vlad - 1 persoana; Puie - 1 persoana; Mirela&Cristi - 2 persoane,deci 1 camera; Ionut - 1 persoana; Manu&sotia - 2 persoane; Emil - 1 persoana; Liviu - 1 persoana; Alin&Elena - 2 persoane; Mihai Sandu (adica eu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 Eu doream sa dorm in cort , nu in casa . Si mai erau si alti cortari . Noi ce facem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Destul de aiurea ca nu primeste la cort. Ar putea sa puna un prrt gen 10 lei pe noapte de cort, ca nici prea mult curent nu poti consuma oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Hehehe nu am facut inca uai...functioneaza deocamdata...poate doar dupa o kila de palinca sa cada spre in jos » Post actualizat in 04 Aug 2017 13:24Apropo ce bere de k k t au Lepsenii? » Post actualizat in 04 Aug 2017 13:27Mai trebuie 14 betivi pentru a umple cabana...persoanele prezente se exclud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Acid~Burn Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Never forget ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 8, 2017 Share Postat August 8, 2017 (editat) Am modificat putin grafica. Dimensiuni: 150x30mm Sau cea initiala la 150x50mm Editat August 8, 2017 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat August 8, 2017 Share Postat August 8, 2017 (editat) Eu nu stiu cum o sa iasa un gulyas adevarat la Lepsa . Poate @Cristi uno sa ne lamureasca , da mie tat nu mii klar . » Post actualizat in 08 Aug 2017 16:58Dar stiu cum trebuie sa fie restaurat ca la fabrica un kapak de ambreiaj : toate simeringurile si garniturile schimbate Editat August 8, 2017 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Nici eu nu stiucum o sa iasa un gulyas adevarat,daa' zic,ca merita sa incercam sa vedem,nu? o sa iasa! » Post actualizat in 09 Aug 2017 06:46 ma bate gandul s-o cer pe Elena de sotie la intalnire. Ma ajutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Moah, ce suspans! Eu zic sa asculti de Cristian, pentru ca (sper ca realizezi) dupa aceea trebuie sa faci cinste la toata lumea prezenta... ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 @Alin: te ajutam cu cea mai mare placere, chiar daca si eu cred ca te grabesti. Dar e viata voastra si voi stiti mai bine. In alta ordine de idei, vad ca suntem 15 oameni in total, plus unu cu care mai vin eu. Deci ar fi 16 in total, 8 camere. Trebuie sa platesc un avans de 300 de lei si cum sunt cam in groapa cu banii v-as ruga, pe cei care vreti, sa-mi virati mie in cont o noapte de cazare ca sa-i pot trimite femeii banii. Cand ajung acasa va pun si contul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 (editat) Da' unde-i Lepsa asta? Poate ma bag si io ... Editat August 9, 2017 de SF Moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Da' unde-i Lepsa asta? Poate ma bag si io ... in judetul Vrancea; intrunirea va avea loc aici: http://www.turistinfo.ro/lepsa/cazare-lepsa/pensiunea_roxy-c40543.html# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Nu te grabesti nitel,Aline? Zic si eu asa,ca unu' mai trecut nitel prin viata... mi-am asumat decizia luata. este tarziu sa ma razgandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 (editat) Madalin, la mine te poti folosi de cei 50 de lei In alta ordine de idei, am doua erori la ECU, vedeti pozele atasate. Aveti idee ce si cum? Editat August 9, 2017 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 (editat) Gata? Aţi terminat înscrierile? Aş fi venit şi eu, dar nu pot decât sâmbătă şi duminică Editat August 9, 2017 de Blackbeardbob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Pai e foarte bine si asa. Decat deloc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Contul meu, Banca Transilvania IBAN Ro21BtrlRon-Crt00N5212502 Pribu Tiberiu Madalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Contul meu, Banca Transilvania IBAN Ro21BtrlRon-Crt00N5212502 Pribu Tiberiu Madalin esti sigur de iban? mie imi da ca-i incorect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Nu te grabesti nitel,Aline? Zic si eu asa,ca unu' mai trecut nitel prin viata... No, Aline ... daca vrei iti mai spun di eu din experienta acumulata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 (editat) Hop şi eu! Sorin - 1 persoana; Madalin - 1 persoana; Vlad - 1 persoana; Puie - 1 persoana; Mirela&Cristi - 2 persoane; Ionut - 1 persoana; Manu&sotia - 2 persoane; Emil - 1 persoana; Liviu - 1 persoana; Alin&Elena - 2 persoane; Mihai Sandu - 1 persoana ; Victor(Tg.Mures) - 1 persoana; Robert (BlackbeardBob) - 1 persoană 26-27; Editat August 9, 2017 de Blackbeardbob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 ontul meu, Banca Transilvania IBAN Ro21BtrlRon-Crt00N5212502 Pribu Ana Marilena(mama) Quote MultiQuote Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Mai avem un doritor! Sorin - 1 persoana; Madalin - 1 persoana; Vlad - 1 persoana; Puie - 1 persoana; Mirela&Cristi - 2 persoane; Ionut - 1 persoana; Manu&sotia - 2 persoane; Emil - 1 persoana; Liviu - 1 persoana; Alin&Elena - 2 persoane; Mihai Sandu - 1 persoana ; Victor(Tg.Mures) - 1 persoana; Robert (BlackbeardBob) - 1 persoană 26-27; Ştefan - 1 persoană Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 No, Aline ... daca vrei iti mai spun di eu din experienta acumulata ... fiecare are propria experienta. Dar , orice sfat e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Aline,si Silviu are ce povesti pe tema asta. Se aduna gasca,incet daa' sigur. si eu am stat 7 ani cu fosta , dar stiu ,ca singur nu e bine , mai ales in situatia mea de acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate