remu1 Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 (edited) Mai bine deloc decat mai tarziu ! Asa cred eu ca este corekt . @Cristi uno este ingaduitor desi nu ar trebui . Edited September 30, 2017 by remu1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 Mno amu totusi,Madaline... Chiar,chiar nimic de pozele alea? » Post actualizat in 10 Oct 2017 05:14Mno,iaca un contact cu cheie de Aprilia Pegaso de vanzare: /index.php?/topic/749671-contact-aprilia-pegaso-oem-nou/ Si mai luati un anunt cu una din cele mai rare Aprilici,cu doar 7.200 de km reali,ce s-au facut in serie vreo 4.800 de bucati: https://www.olx.ro/oferta/aprilia-moto-6-5-ID99X7J.html#29f2233191 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jupanu77 Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Salut. Revin cu eterna intrebare: Eu ce ulei pun la motor? - producatorul recomanda 15w-50 Anul trecut am pus Motul 5100 semisintetic, 10w-50, de care nu prea am fost multumit. Sa incerc Motul 7100 sintetic? Repsol e ok? Merci. Un radiator unde confectionez si eu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 pune castrol 4T 10w40(50) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geamanu Alin Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 recomand, este foarte bun. http://yacco-lub.ro/moto-scuter-karting-ro/ulei-moto-in-4-timpi-ro/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 (edited) pune castrol 4T 10w40(50) Am testat eu in Minarelli,nu-i de treaba de nicio culoare. Salut. Revin cu eterna intrebare: Eu ce ulei pun la motor? - producatorul recomanda 15w-50 Anul trecut am pus Motul 5100 semisintetic, 10w-50, de care nu prea am fost multumit. Sa incerc Motul 7100 sintetic? Repsol e ok? Merci. Un radiator unde confectionez si eu? Mariuse baga,ca si indice,15w-50,astfel la cald ai pelicula de ulei pe piesele interne ale motorului mai bogata decat la 10w! Eu am incercat Motul,Bardahl si Ipone. Cel mai multumit am fost si sunt de Ipone R4000 RS demisintetic 15w-50(pe el scrie sintetic).Ca atare,am trecut tot parcul moto din dotyare pe aceasta marca si indice. Radiator stie Alin sa-ti spuna unde,si-a confectionat Bamboo la F650 GS anul trecut la un meserias in Brasov.Sau vezi daca nu vinde Vlad pe cel de rezerva(i-am dat eu lui Ionut in pretul Aprilicii unul de rezerva). Daa' ce bai ai cu radiatorul,pana la urma? Edited October 11, 2017 by CRISTIAN 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geamanu Alin Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 i-am cerut nr lui Bamboo, cand il am il postez aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Am testat eu in Minarelli,nu-i de treaba de nicio culoare. e parerea ta si eu o respect Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geamanu Alin Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 telefoane radiatoare Brasov: 0745536991 0754897976 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victor_peg Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Marius, si eu am testat concediul asta Ipone R4000RS si pot sa zic dupa vreo 2000 km ca se comporta foarte bine. Fara zgomote dubioase, fara ambreiaj care patineaza, etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin.iasi Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 ... Radiator stie Alin sa-ti spuna unde,si-a confectionat Bamboo la F650 GS anul trecut la un meserias in Brasov.Sau vezi daca nu vinde Vlad pe cel de rezerva(i-am dat eu lui Ionut in pretul Aprilicii unul de rezerva). Daa' ce bai ai cu radiatorul,pana la urma? meseriasul vad ca are afacere serioasa: http://www.ipeximradiatoare.ro/ sunt curios cat l-a costat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 (edited) e parerea ta si eu o respect Multumesc frumos. Am uitat sa spun ca am testat si Eneos full sintetic 15w-50 in Minarelli si e ok.Dar raman la Ipone din cele 4 testate. Marius, si eu am testat concediul asta Ipone R4000RS si pot sa zic dupa vreo 2000 km ca se comporta foarte bine. Fara zgomote dubioase, fara ambreiaj care patineaza, etc. Edited October 12, 2017 by CRISTIAN 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geamanu Alin Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 meseriasul vad ca are afacere serioasa: http://www.ipeximradiatoare.ro/ sunt curios cat l-a costat... salutare. Nu mi-a specificat dar numerele cred ca sunt de la doi producatori.Bamboo a dat cam 250 lei pe unul nou de BMW f 650 gs. Le face la comanda dupa radiatorul vechi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 ... Repsol e ok? ... E bun de bagat toamna in praguri la Dacia 1300... Ulei de rahat,asta in urma unui schimb facut si rulat 1500 de km. Deci nu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jupanu77 Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 (edited) Multumesc pentru sfaturi. @ Alin - merci pentru numere - daca sunt aia de la ipexim, am sunat la ei acum ceva timp si imi spuneau ca nu mai fac pentru moto de vreo doi ani. O sa sun in orice caz la numerele alea si ma conving De care ulei zici, ca- s mai multe? de yacco? @ Cristi - Merci pentru sfat. O sa merg pe 15w 50, cum recomanda producatorul. Distribuitorul meu de piese imi spune ca, Castrol nu sunt grozave. El imi recomanda Bel Ray. O sa fac o cercetare sa vad de ipone asta, de care ziceti voi. Legat de radiator, dupa incidentul de la Intorsura Buzaului, nu da semne de oboseala, adica improvizatia aia pare sa-si faca treaba. Dar stii cum e - mi-a ramas mie in cap ca am o buba acolo si parca as vrea sa ma simt acoperit. @ Victor - merci. Se suprapune pe recomandarea lui Cristi, deci are un plus In alta ordine de idei, observ de ceva timp ca scutul ala e umed si, daca pun mana, constat ca partea de jos a pompei de apa este usor umeda (cred ca pompa de apa e). Prietenul meu cu care mai mesterim pe la moto spune ca poate fi vorba de ceva simeringuri din pompa de apa si ca, daca intram acolo, poate ar trebui sa ne uitam si la ceva ax cu nustiu ce paleta. Problema e ca un chit de reparatii pentru Aprilia este 120 euro. A umblat cineva acolo? Stie despre ce-i vorba? Mentionez ca pierderea de lichid nu se observa in nivelul din vas, desi e sigur lichid de racire, ca am gustat si mi-a placut. Edited October 13, 2017 by jupanu77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 Marius,de Bel Ray am auzit lucruri bune,dar n-am testat. Prefer sa nu mai experimentez nicio marca,sa merg pe ce stiu ca functioneaza deja. Pana la urma,e alegerea ta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geamanu Alin Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 Multumesc pentru sfaturi. @ Alin - merci pentru numere - daca sunt aia de la ipexim, am sunat la ei acum ceva timp si imi spuneau ca nu mai fac pentru moto de vreo doi ani. O sa sun in orice caz la numerele alea si ma conving De care ulei zici, ca- s mai multe? de yacco? MVX 500 15W50 , race-ul este cam scump si nu iti trebuie http://yacco-lub.ro/mvx-500-4t-15w50.html 04_MVX_500_4T_15W50.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misionaru Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 (edited) In alta ordine de idei, observ de ceva timp ca scutul ala e umed si, daca pun mana, constat ca partea de jos a pompei de apa este usor umeda (cred ca pompa de apa e). Prietenul meu cu care mai mesterim pe la moto spune ca poate fi vorba de ceva simeringuri din pompa de apa si ca, daca intram acolo, poate ar trebui sa ne uitam si la ceva ax cu nustiu ce paleta. Problema e ca un chit de reparatii pentru Aprilia este 120 euro. A umblat cineva acolo? Stie despre ce-i vorba? Mentionez ca pierderea de lichid nu se observa in nivelul din vas, desi e sigur lichid de racire, ca am gustat si mi-a placut. Si eu am inlocuit in vara simeringul si rulmentul de la pompa de apa, nu a fost nevoie sa schimb si axul. Dar la mine era ud bocancul si scarita, scapa grav. Trebuie desfacut si vazut exact ce si cum. Eu am fost la service-ul lui Trancanici, mi-a desfacut capacul, mi-a zis ce am de inlocuit, am sunat la Adal Motors si am comandat piesele. Pot reveni diseara si cu preturi exacte, le-am notat intr-un carnetel pe toate Edited October 13, 2017 by misionaru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jupanu77 Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 @ Cristian - inca cercetez @ Alin - foarte atractiv pretul, comparativ cu Ipone-ul. Tre s aanalizez @ Misionarul - m-ar ajuta, daca poti. Multumesc tuturor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geamanu Alin Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 @ Cristian - inca cercetez @ Alin - foarte atractiv pretul, comparativ cu Ipone-ul. Tre s aanalizez @ Misionarul - m-ar ajuta, daca poti. Multumesc tuturor. Eu il folosesc la a mea , are 7000 acum si este in regula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misionaru Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 (edited) @ Cristian - inca cercetez @ Alin - foarte atractiv pretul, comparativ cu Ipone-ul. Tre s aanalizez @ Misionarul - m-ar ajuta, daca poti. Multumesc tuturor. Revin, dupa cum am zis: - schimbat componente instalatie racire: presetupa + simering + rulment + manopera: 400 roni. Nu am scris in caiet ce fel de piese sunt, dar deja am 20k km si inca tin, deci pot fi si aftermarket. Din care 50 roni, cel mult, manopera. Succes! Edited October 13, 2017 by misionaru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
V a L y O Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Salut. De la ce (in afara de firele de la contact) ar putea sa moara motorul cand inclin motocicleta inspre dreapta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 (edited) Felicitari,pagina 700. Daa' mai bajatii cu motoare Minareli,de ce nu postati voi frumos pe topicul dedicat ca sa ridicam si acel topic la nivel de "pinned" si sa ajunga ca si acesta?E chiar asa de greu sa tineti putin cont(si)de asta?Intreb,nu dau cu paru'... Salut. De la ce (in afara de firele de la contact) ar putea sa moara motorul cand inclin motocicleta inspre dreapta? E prima data cand aud asa ceva... Revin, dupa cum am zis: - schimbat componente instalatie racire: presetupa + simering + rulment + manopera: 400 roni. Nu am scris in caiet ce fel de piese sunt, dar deja am 20k km si inca tin, deci pot fi si aftermarket. Din care 50 roni, cel mult, manopera. Succes! Ti-am adresat o intrebare pe topic la Minareli-sti. Edited October 17, 2017 by CRISTIAN 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jupanu77 Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 @ Misionaru - merci. Desfac in weekend. @ Cristian - ca aici sunt mai multi, si sansele sa primesti un sfat bun sunt mai mari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Ok,atunci am sa cer desfintarea topicului celalalt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts