Florynn Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 are careva de vanzare un parbriz asa la un pret decent? Mesaj completat as avea nevoie de un suport topcase aprilia scarabeo pt asta daca stie careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel pegaso Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Salut !!! Caut un releu de incarcare ca al meu sa prajit. Are cineva sau un pot gasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Salut !!! Caut un releu de incarcare ca al meu sa prajit. Are cineva sau un pot gasi. incearca pe bikeshop.parca era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel pegaso Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 incearca pe bikeshop.parca era MERSI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 are careva idee daca filtrul de aer la pegaso 92-96 model ga este identic cu cel de bmw f 650 (pana in 1999) ? sau unde gasesc ca am cautat cam peste tot si nu gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snapshoot Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 (editat) releu incarcare iti dau datele de contact de la un tip nu stiu daca mai are ca am mesajul de la el de ceva timp sper sa reusesti 0746698689 sau id mess: extremeseby Editat August 1, 2010 de snapshoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 are careva idee daca filtrul de aer la pegaso 92-96 model ga este identic cu cel de bmw f 650 (pana in 1999) ? sau unde gasesc ca am cautat cam peste tot si nu gasesc Nu cred ca merge... (aproape sigur, nu...) Incearca la Paula's ca aduce de la Louis si este imposibil sa nu gasesti... In alta ordine de idei, in cartea tenica este data spcificatia pentru un ulei Agip... Il gasiti in statiile lor si este si destul de ieftin (23 lei/litru) 5 W 40 Full sintetic. Si antigel am luat de la ei cu 17 lei/l Poate foloseste cuiva informatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aripi Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Salutare. Care stiti cat ulei trebuie bagat in telescoapele de la aprilia pegaso 650 1995? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel pegaso Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Salutari. Cam care ar trebuii sa fie parametri de incarcare la releu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAD_BIKER Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Salutare. Care stiti cat ulei trebuie bagat in telescoapele de la aprilia pegaso 650 1995?Multumesc. 430 ml in fiecare telescop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Salutari. Cam care ar trebuii sa fie parametri de incarcare la releu Undeva la 14 V, in functie de turatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aripi Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 430 ml in fiecare telescop mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Salut, Vreau sa-mi fac un cric central pentru Aprilia Pegaso 650 din 1994, am vazut aici dimensiunile pentru un cric central pentru una din 2000 credeti ca sunt aceleasi dimensiuni? Multumesc mult! Numai bine Horea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackangel666 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Sad but true! A reusit sa ma tranteasca o duduie aseara chiar in fata scarii ...Iar trebuie sa o iau de la capat si sa-mi refac carena vopsita de acu o saptamana...ata ete Mai are cine vreo maneta de ambreiaj?.. chiar cu tot cu cablu...poate si un crashbar ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Ai facut acte? Stii,iei pozitia fotbalistului,te vaiti,ambulanta,politie,masuratori,vorbe despre dosar penal.... Poate asa se invata minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackangel666 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Am facut de dimineata la Ardaf...dar tot eu o sa imi repar <again> stricaciunile... Note to self and others: Daca se intampla sa virati stanga si cel de pe contrasens va da flashuri si franeaza cu scopul de a te lasa...DON"T GO! e doar un nou truc sa te puna la pamant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 e cnv interesat de roata spate (fara disc) + cauciuc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackangel666 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 la ce bani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 la ce bani ? discutam pe mess.ma ai in lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackangel666 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 true true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 vand schimb tobe stok mod 95 stare buna. si caut cric central si parbriz inalt si o aripa fata chiar si rupta pt ca vreau so fac scurta doar sa nu ma stropeasca peste aripa pusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Nimeni nu stie daca cricul central de la pegaso din 2000 se potriveste si l pegaso din 95? ca dimensiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Transalp din '99 , 2200 euro 0722 348 326 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 parbriz inalt mod 95 si cric central nare nimeni de dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 nimeni interesat de roata spate + cauciuc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate