nervOptik Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 http://luiza-sculptures-design.blogspot.com/p/streetfighter-mask.html de tot cautati masti streetfighter Daca ai spune si pretul ne-ai scuti de multe povesti si cautari ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 Daca ai spune si pretul ne-ai scuti de multe povesti si cautari ... Era pretul in articol. 180 de lire sau 280 cu TOT cu lupe si suporti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 (editat) Era pretul in articol. 180 de lire sau 280 cu TOT cu lupe si suporti. Nu stiu despre ce articol vb tu, dar pe linkul pe care l-ai postat scrie doar: "Predator inspired Streetfighter Mask --- FOR SALE (Contact Us)" Merci de raspuns, dar pretul este exagerat in comparatie cu lucrari mult mai de calitate ca in exemplele de mai jos: http://www.ioffer.com/i/coldbloodart-2-airsoft-paintball-mask-biohazard-demon-470620620 http://www.ioffer.com/i/onimaru-army-of-two-paintball-airsoft-mask-egyptian-191254444 http://www.ioffer.com/i/army-of-two-paintball-airsoft-bb-gun-mask-psychosis-179732451 http://www.ioffer.com/i/army-of-two-salem-paintball-airsoft-mask-fire-cross-208563640 Editat Septembrie 26, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thecretzuc Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 dak tot sa deschis un topic de fightere spunetimi si mie va rog ce face cel de-al doilea maner de pe stanga!! am vazut pe youtube k unii au doua:D cumva frana spate?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 dak tot sa deschis un topic de fightere spunetimi si mie va rog ce face cel de-al doilea maner de pe stanga!! am vazut pe youtube k unii au doua:D cumva frana spate?? ezact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 dak tot sa deschis un topic de fightere spunetimi si mie va rog ce face cel de-al doilea maner de pe stanga!! am vazut pe youtube k unii au doua:D cumva frana spate?? mai degraba pt stunt , nu fighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 de vanzare un ghidon cu inaltatoare ,100 eur, pt relatii pm am si o frca cu juguri upsd. daca intereseaza pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 http://www.infomoto.ro/triumph-tiger-adventure-2012 articolul este in primul rand despre alt model dar ACEST Speed Triple este demential... Stiu ca sunt multi cei care nu vad intr-un model de serie un SF adevarat sinu intru in polemica asta, dar daca unui motor de 1000+ ii pui suspensii si frane "aproape-race" nu obtii un "luptator de strada"? I am in Love... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 daca unui motor de 1000+ ii pui suspensii si frane "aproape-race" nu obtii un "luptator de strada"? 1,e musai sa nu aiba carene 2, bla bla 3, bla bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 4,X-Lite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 (editat) doooh Editat Octombrie 26, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 5. In iuchei bla bla bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 (editat) 5. In iuchei bla bla bla vad ca te roade tare nu de alta dar e a doua oara cand imi spui unde locuiesc, crede-ma nu am uitat si nu am uitat nici de ce am plecat, multumesc ca imi tot amintesti ! 6.vezi ca Budd e in Olanda si are si BMW misto, du-te si spune-i si lui unde locuieste, poate el a uitat Editat Octombrie 26, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 vad ca te roade tare nu de alta dar e a doua oara cand imi spui unde locuiesc, crede-ma nu am uitat si nu am uitat nici de ce am plecat, multumesc ca imi tot amintesti ! 6.vezi ca Budd e in Olanda si are si BMW misto, du-te si spune-i si lui unde locuieste, poate el a uitat Si daca o ziceai tu...era a "n"-a oara cand o spuneai . Si ca veni vorba...ce treaba am eu cu be-em-veu' omului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Si daca o ziceai tu...era a "n"-a oara cand o spuneai . Si ca veni vorba...ce treaba am eu cu be-em-veu' omului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 LOL, acuma o sa-mi rupa Yeti si mie picioarele. Fug la mama acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 LOL, acuma o sa-mi rupa Yeti si mie picioarele. Fug la mama acasa! LOL, ti le rupi singur nu-mi fac griji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Stiu ca multi vor zice ca nu-i SF, ca nu-i facut dintr-o sportiva da'.... BMW K1600R e piesa frate. Sau mai bine zis ar fi... daca ar produce-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Stiu ca multi vor zice ca nu-i SF, ca nu-i facut dintr-o sportiva da'.... BMW K1600R e piesa frate. Sau mai bine zis ar fi... daca ar produce-o Imi aduce cumva aminte de LEGO ... mai exact de battle shipurile din LEGO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 da, da'i mai bine polisata.. Interesant este motorul..ce-o putea sa faca?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 La un Honda Hornet 2003 merge tot angrenaju fata (furca upsidedown,juguri,aripa,roata,discuri,etriere si furtunele de frana) de la un Yamaha R1?sau trebuie modificat multe. k pe a mea cred ca o asteapta niste modificari fighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Stiu ca pe un F4I Sport s-a pus toata fatza de pe un CBR929. De ce nu incerci de pe 929 sau de pe un 954? Probabilitatile de compatibilitate sunt mai mari Honda-Honda fata de Honda-Yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Stiu ca pe un F4I Sport s-a pus toata fatza de pe un CBR929. De ce nu incerci de pe 929 sau de pe un 954? Probabilitatile de compatibilitate sunt mai mari Honda-Honda fata de Honda-Yamaha. am tot sunat la prieteni si am gasit o fata de CBR 929 si al un pret bun - cum ai zis si tu. acum o sa mai dau niste search-uri sa vad daca e ok asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 (editat) am tot sunat la prieteni si am gasit o fata de CBR 929 si al un pret bun - cum ai zis si tu. acum o sa mai dau niste search-uri sa vad daca e ok asta. de ce nu vinzi mai bine h0rnetu si iti iei 929 direct ? Si apropos de transplanturi ... are cineva o fatza de gsxr 750 (90-95)? Editat Noiembrie 9, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 (editat) de ce nu vinzi mai bine h0rnetu si iti iei 929 direct ? Pai nu vand Hornetul ca am avut un accident minor si furca e praf plus multe altele din fata si de aceea m-am hotarat ca daca tot o repar sa-i fac si un upgrade. Motorul si restul e ok si nu mai vreau sa o vand pentru ca stiu ce am.si upgrade-ul se va face pe banii de asigurari...asa ca... numa bine Editat Noiembrie 9, 2011 de kristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate