ThunderByte Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Multumesc tuturor pt sfaturile acordate ... or sa se vada rezultatele in primavara ... no pe bune acum lumea intra dar nu se deranjeaza sa ajute ... am postat si prin alte locuri pe forumul asta dar ca aici nu am mai intalnit ... o sa revin cu poze, ca vad ca pozele va plac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 oricum totul tine de buget. eu am investit pana acum aprox. 1000e si nu se cunuaste mare lucru. sunt perfect de acord.acum le-am comandat de pe ebay-75 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 am gasit un tip super priceput cu aerograful . intrati la ALTELE si o sa-l gasiti sigur. merge costruita o codita din chit cu fibra si insertie metalica? --- Mesaj completat în 30 Nov 2007 10:18 ------------- sunt perfect de acord.acum le-am comandat de pe ebay-75 euro ai pe cineva care aduce de pe ebay ? am gasit si eu cateva repere pe acolo dar nu stiu pe nimeni care sa aduca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Acum este fratele meu in germania si imi aduce el,dar in general ma lipesc si eu de cine pot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 crezi ca este posibil sa ma ajuti ? contra cost bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 salutare din nou... cine ce si cu ce se mai lauda? felicitari daxy a iesit misto. si te asteptam la intruniri la concursuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 (editat) Am vorbit si in principiu pot sa fac comenzi pe e-bay ,singura problema ar fii cu termenele de livrare adica s-ar putea sa dureze pana ajung in romania. merge costruita o codita din chit cu fibra si insertie metalica? tot ce vezi pe rezervor si toata codita sunt facute din fibra asa ca baga mare --- Mesaj completat în 03 Dec 2007 14:20 -------------Asa am inceput Editat Decembrie 3, 2007 de daxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Am vorbit si in principiu pot sa fac comenzi pe e-bay ,singura problema ar fii cu termenele de livrare adica s-ar putea sa dureze pana ajung in romania. tot ce vezi pe rezervor si toata codita sunt facute din fibra asa ca baga mare <small>--- Mesaj completat în 03 Dec 2007 14:20 -------------</small><br/>Asa am inceput u chiar crezi ca mai poate sta acolo al doilea pasager ??? daca crezi ca da ... saracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 u chiar crezi ca mai poate sta acolo al doilea pasager ??? daca crezi ca da ... saracu e un egoist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 u chiar crezi ca mai poate sta acolo al doilea pasager ??? daca crezi ca da ... saracu :lol: scuze dar.... :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 In prezent nu mai exista locul 2 Si bine inteles ca nu am putut sa il las asa motorul asa ca pana in primavara mai bag niste modificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 (editat) :lol: scuze dar.... Am vazut si eu streetfightere asa dar cu un sg loc ... pe asta presupun ca o stiti cu totii sau asa Editat Decembrie 5, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 furtunele alea sunt doar de protectie??? eu as vrea un set+un radiator de ulei micut !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 furtunele alea sunt doar de protectie??? eu as vrea un set+un radiator de ulei micut !!! eu zic ca au rol estetic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HarryBOSS Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 sunt doar estetice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 (editat) furtunele alea sunt doar de protectie??? eu as vrea un set+un radiator de ulei micut !!! am eu unul ... platesti bine? Editat Decembrie 5, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Pentru domnu' Emppu si bonus bineinteles. Si mai sunt acolo de unde vin astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Maa, da pune si o pictura cu SVul din avataru tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Scuzati m-am facut de kko s-a luat curentu' si upseu' era neconectat sa revenim --- Mesaj completat în 07 Dec 2007 14:40 -------------Uite mister Bandituri frumoase si-un SeVeu' tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 am eu unul ... platesti bine? mai exact!! ce ai?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 B12 Kult, what else? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Poftiti va rog!!! fightere tari (mai ales pt Doro ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 (editat) mai exact!! ce ai?? Un radiator de ulei de Kawasaki Zephyr cu tot cu conductele aditionale in stare destul de buna, acum nuj exact ce te interesa pe tine nuj daca e tocmai ce cauti dar pe asta il am. Editat Decembrie 11, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 ce a-ti spune sa facem un club-fratie-brothe-mc ceva de genu cu tematica aparte.......... Streetfighter. cum sunt si il alte tari mult mai dezvoltate ca germania, etc etc etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 clau, multam pt tl in ceea ce priveste radiatorul cred ca e putin cam mare pt ceea ce vreau eu!! as vrea ceva de genu 15cmX6-7cm cu furtune flexibile, cu insertie de otel si racord de 3/8(cred)! poate ceva de pe un sv , bandit sau tl!!!! multumesc oricum!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate