cardan Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Bravo ... foarte misto. Cadrul de coditza e din aluminiu? Cine si cat ti-a luat pe suduri (doar daca e din aluminiu) Mai zi-mi si de unde ti-ai luat buretele/spuma aia pentru sha ... eu am cautat prin magazinele de bricolaj, dar nu am gasit genul ala de burete/spuma/neopren, ce naiba e ... are autoadeziv pe spate sau l-ai lipit ? Acuma, daca accepti critici si cateva solutii ... poate iei in considerare urmatoarele: - gratarele de cooler pc de pe intake ... poate il shimbi totusi ... exista niste plase care le mai pun meltenii la grila de la radiator, cred ca ar da mai bine cu dinalea vopsite negru. - stopul ... fa-l din plexiglas rosu sub forma de triunghi cat toata suprafata de la triunghiul coditei. Eventual poti sa integrezi si semnalele spate tot acolo. - pune-i un wheel cover la roata spate ... iti spun din experienta ca ai sa innebunesti dupa fiecare balta in care intrii ... o sa cureti amortizorul si releul de incarcare de fiecare data. - tot din experienta iti spun ca o sa-ti faca figuri politia pentru numar, nu numai ca e pus invers, ci pentru ca e pe bascula si nu se vede din partea dreapta spate din cauza rotii. Confectioneaza o "gheara" care sa o prinzi pe bascula la uncapat iar la celalat numarul, si sa vina peste roata. Bafta! multam fain pt. aprecieri! sudurile-s facute de mine,codita nu e din Al "saua" e facuta dintr-o protectie soft de spate de la o geaca,dar poti sa faci din orice saltea de neopren neagra(sau alta culoare) a mea e lipita cu banda dublu-adeziva de la 3M cred in legatura cu prizele alea de admisie de la Ram-air....inca ma gandesc la o solutie... stopul imi place asa cum e acum,e ascuns si foarte vizibil semnale spate nu pun ca am bullet-uri probabil voi construi si o aripa spate(plus un bugspoiler),dar e ceva mai dificil de realizat pt ca le vreau din Al -la inceputul proiectului mi-am propus sa nu pun plastic sau fibra pe motor,numai metal! cu numarul pana acum nu au fost probleme...si sper sa nu fie ( ACAB ) mai am multe de facut dar sezonul asta ramane asa chiar ma bucur ca-ti place . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mordant Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 De curiozitate, e vre-unu din voi care are suportul de oglinzi (cadrul ala H) pt un SUZUKI GSXR 600/750 SRAD de vanzare? Ma gandesc ca v-a ramas in plus din moment ce ati transformat motorul in streetfigther . Stima >< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Va salut pe toti, sunt nou pe aici Am tot cautat pe net niste masti , am gasit ceva si vroiam sa le postez.. poate dau cuiva idei si va face una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 da .. eu as vrea una din alea Poti sa pui si linkurile? ... se pot cumpara? ca de facut ... n-o sa fac eu ever-ever pt ca n-o sa-mi iasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 da .. eu as vrea una din alea Poti sa pui si linkurile? ... se pot cumpara? ca de facut ... n-o sa fac eu ever-ever pt ca n-o sa-mi iasa cele 2 de predator verzi le-am vazut de vanzare , destul de scumpe , vreo 400 -500 $ , iar celelalte am vazut ca au fost facute de cineva le-am gasit pe customfighters Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 masca streetfighter 100 euro 0751223726 robi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyby_90 Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Cineva cu un ghidon? vreau sa imi dau jos semighidoanele si sa imi pun unul dintr-o bucata, daca ar fii si prinderi, ar fii ideal. De preferat ar fii ceva mai micutz si mai agresiv, nu gen hornet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 http://luiza-sculptures-design.blogspot.com/p/streetfighter-mask.html de tot cautati masti streetfighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 http://luiza-sculptures-design.blogspot.com/p/streetfighter-mask.html de tot cautati masti streetfighter Daca ai spune si pretul ne-ai scuti de multe povesti si cautari ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 Daca ai spune si pretul ne-ai scuti de multe povesti si cautari ... Era pretul in articol. 180 de lire sau 280 cu TOT cu lupe si suporti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 (editat) Era pretul in articol. 180 de lire sau 280 cu TOT cu lupe si suporti. Nu stiu despre ce articol vb tu, dar pe linkul pe care l-ai postat scrie doar: "Predator inspired Streetfighter Mask --- FOR SALE (Contact Us)" Merci de raspuns, dar pretul este exagerat in comparatie cu lucrari mult mai de calitate ca in exemplele de mai jos: http://www.ioffer.com/i/coldbloodart-2-airsoft-paintball-mask-biohazard-demon-470620620 http://www.ioffer.com/i/onimaru-army-of-two-paintball-airsoft-mask-egyptian-191254444 http://www.ioffer.com/i/army-of-two-paintball-airsoft-bb-gun-mask-psychosis-179732451 http://www.ioffer.com/i/army-of-two-salem-paintball-airsoft-mask-fire-cross-208563640 Editat Septembrie 26, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thecretzuc Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 dak tot sa deschis un topic de fightere spunetimi si mie va rog ce face cel de-al doilea maner de pe stanga!! am vazut pe youtube k unii au doua:D cumva frana spate?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 dak tot sa deschis un topic de fightere spunetimi si mie va rog ce face cel de-al doilea maner de pe stanga!! am vazut pe youtube k unii au doua:D cumva frana spate?? ezact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 dak tot sa deschis un topic de fightere spunetimi si mie va rog ce face cel de-al doilea maner de pe stanga!! am vazut pe youtube k unii au doua:D cumva frana spate?? mai degraba pt stunt , nu fighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 de vanzare un ghidon cu inaltatoare ,100 eur, pt relatii pm am si o frca cu juguri upsd. daca intereseaza pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 http://www.infomoto.ro/triumph-tiger-adventure-2012 articolul este in primul rand despre alt model dar ACEST Speed Triple este demential... Stiu ca sunt multi cei care nu vad intr-un model de serie un SF adevarat sinu intru in polemica asta, dar daca unui motor de 1000+ ii pui suspensii si frane "aproape-race" nu obtii un "luptator de strada"? I am in Love... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 daca unui motor de 1000+ ii pui suspensii si frane "aproape-race" nu obtii un "luptator de strada"? 1,e musai sa nu aiba carene 2, bla bla 3, bla bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 4,X-Lite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 (editat) doooh Editat Octombrie 26, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 5. In iuchei bla bla bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 (editat) 5. In iuchei bla bla bla vad ca te roade tare nu de alta dar e a doua oara cand imi spui unde locuiesc, crede-ma nu am uitat si nu am uitat nici de ce am plecat, multumesc ca imi tot amintesti ! 6.vezi ca Budd e in Olanda si are si BMW misto, du-te si spune-i si lui unde locuieste, poate el a uitat Editat Octombrie 26, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 vad ca te roade tare nu de alta dar e a doua oara cand imi spui unde locuiesc, crede-ma nu am uitat si nu am uitat nici de ce am plecat, multumesc ca imi tot amintesti ! 6.vezi ca Budd e in Olanda si are si BMW misto, du-te si spune-i si lui unde locuieste, poate el a uitat Si daca o ziceai tu...era a "n"-a oara cand o spuneai . Si ca veni vorba...ce treaba am eu cu be-em-veu' omului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Si daca o ziceai tu...era a "n"-a oara cand o spuneai . Si ca veni vorba...ce treaba am eu cu be-em-veu' omului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 LOL, acuma o sa-mi rupa Yeti si mie picioarele. Fug la mama acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 LOL, acuma o sa-mi rupa Yeti si mie picioarele. Fug la mama acasa! LOL, ti le rupi singur nu-mi fac griji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate