delete636 Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 arata beton, sa mai pui poze. mai pun cand mai modific ceva vreau sa ii mut evacuarea sub codita, si o sa imi trebuiasca ceva banda izolatoare termic, ai idee cam ce grosime trebuie sa pun pe teava incat sa nu arda la mana, crezi ca sunt suficiente 2 straturi? vinzi si la m sau trebuie sa iau neaparat o bucata de x metri numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 (editat) ft tare motorul;)...inainte nu-mi placea genu de streetfighter da acuma de cand am eu unul de genul parca le iubesc:d Editat Martie 17, 2012 de angel_wings Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 @delete636, frumos inceput, sa nu te lasi si mai ales sa nu uiti sa pui poze pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Vand far de GSXR k6/k7 : Pret : 125 euro Locatie : Bucuresti Sorin - 0721240806 - sorin128@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 (editat) acum ca o dat caldura m-am apucat asa incet si eu de a mea. i-am pus furca de cbr 929 si alt far. o sa-i pun alt ghidon de streetfigter. ce vedeti in poza nu e definitiv. mai am ceva de rezolvat. la codita nu ma bag ca inca imi place modelul de la Hornet 2003 si deocamdata o sa ramana stock. sper sa va placa. comentarii pro si contra...idei...astept. numa bine si spor Editat Martie 23, 2012 de kristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Foarte frumos se integreaza farul cu restul motocicletei! Sugestii? Niste barend mirrors micutze, pinten, o aripa fata redesenata si mai agresiva si, daca vrei, du-te la cineva care stie bine cu fibra sa-ti mai "ascuta" liniile rezervorului. Eu asa o vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 (editat) ce sa aleg dintre astea 4? Editat Martie 24, 2012 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GUERLAIN Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Vand ghidon naked (Bandit 400) Pret : 150 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 ce sa aleg dintre astea 4? 2 oricum e trelis de ducati 999 poate cu f mici diferente ai putea sa te inspiri de la mv agusta brutale e tot motor in linie ...intrebarea mea este ai de gand sa iti faci cadru de la 0 daca da in ro? si unde? ......bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Nu prea merg barend mirrors pe ghidoane de naked... Da, ai dreptate, nu prea merg bine, CI MERG FOARTE BINE Uita-te dupa Triumph Speed Triple sau Monstere cu barend si ai sa vezi Ideea e ca trebuie ales cu grija modelul. Oricum, ebayul e plin de asa ceva, cu 30 $ poti face o incercare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Nu prea merg barend mirrors pe ghidoane de naked, alea merg pe semighidoane si pe clubman bars, parerea mea, in rest sunt de acord cu tine. @ Krysty, cat te-a costat furca+roata? acum o sa mai vad si de oglinzi. astept sa imi vina ghidonul deocamdata. eu am luat toata fata de CBR 929 2003...furca,juguri, roata cu totul (discuri, etriere, furtune frana), aripa fata si m-o dus la 500 euro. o sa trebuiasca sa mai las din joambe mai jos ca mi se pare ca la o groapa mai adanca o sa loveasca in galerii sau radiator si nu vreau sa risc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 acum o sa mai vad si de oglinzi. astept sa imi vina ghidonul deocamdata. eu am luat toata fata de CBR 929 2003...furca,juguri, roata cu totul (discuri, etriere, furtune frana), aripa fata si m-o dus la 500 euro. o sa trebuiasca sa mai las din joambe mai jos ca mi se pare ca la o groapa mai adanca o sa loveasca in galerii sau radiator si nu vreau sa risc. nu o sa loveasca decat daca dai in ditamai craterul...si apoi nu iti mai bati capul de galerii.trust me..aceeasi senzatie o aveam si eu cand am pus furca de gixxxer.am probleme doar cand o urc in scara pe trepte ...deci ii pui bugspoiler agresiv?iti fac unul? ce sa aleg dintre astea 4? personal nu ma dau in vant dupa cadrul de genul ala.dar nah,gusturile nu se discuta.intrebarea mea e...cum a mai intrebat cineva...cine gandeste cadrul respectiv?cine il face?ca nah,ma gandesc si eu cam cum e sa construiesti un cadru de la zero sa il pui pe o motoreta care avea alt cadru si ciclistica era gandita pt cadrul respectiv.spor la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 nu fac alt cadru, fac doar o "masca" pentru cadrul actual. doar ca nu pot sa ma hotarasc asupra designului, trebuie sa fie mai inalt si mai lat decat cadrul meu @george05 al tau este hornetul ala de pe bikeshop imbracat in carbon? daca da, cat a costat? (doar materialele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 nu fac alt cadru, fac doar o "masca" pentru cadrul actual. doar ca nu pot sa ma hotarasc asupra designului, trebuie sa fie mai inalt si mai lat decat cadrul meu @george05 al tau este hornetul ala de pe bikeshop imbracat in carbon? daca da, cat a costat? (doar materialele) pai si din ce vrei sa faci aceasta "masca"...personal eu cred ca te complici f rau mai bine faci ceva pe cadrul care il ai in orice caz spor la lucru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 nu fac alt cadru, fac doar o "masca" pentru cadrul actual. doar ca nu pot sa ma hotarasc asupra designului, trebuie sa fie mai inalt si mai lat decat cadrul meu @george05 al tau este hornetul ala de pe bikeshop imbracat in carbon? daca da, cat a costat? (doar materialele) dap,al meu e.ti-am dat un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Vand far de GSXR k6/k7 : Pret : 125 euro Locatie : Bucuresti Sorin - 0721240806 - sorin128@yahoo.com Primul far s-a dat ! De vanzare al doilea far : Vand far Hornet 2003-2006 cu tot cu suportii laterali cat si cu sub-cadrul aferent. Se poate monta pe orice motocicleta foarte repede. Farul este impecabil. Pret : Far:350lei.Prinderi+cadru:100lei.La pachet:400lei Locatie : Bucuresti Sorin. email : sorin128@yahoo.com telefon : 0721240806 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foyosu' Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 "Nu prea merg barend mirrors pe ghidoane de naked, alea merg pe semighidoane si pe clubman bars, parerea mea" parerea mea e ca pot sa arate foarte bine oglinzile bar-end, mai ales pe un ghidon mai agresiv, in functie de ce oglinzi iei, si cum te joci cu ele de exemplu eu le urasc pe alea "napoleon", puse in sus, pe un clubman bar eventual... oribil! eu asa am: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 "Nu prea merg barend mirrors pe ghidoane de naked, alea merg pe semighidoane si pe clubman bars, parerea mea" parerea mea e ca pot sa arate foarte bine oglinzile bar-end, mai ales pe un ghidon mai agresiv, in functie de ce oglinzi iei, si cum te joci cu ele de exemplu eu le urasc pe alea "napoleon", puse in sus, pe un clubman bar eventual... oribil! eu asa am: pana la urma las oglinzi ceva ascutite si infiletate. ca daca-i pun oglinzi bar-end o sa o prea lungesc si nu ma mai pot strecura asa lejer printre masini sau alte obstacole. furca am lasat-o mai jos...sta foarte bine. inca mai astept ghidonu de la tip. sper sa nu fie teapa ca are deja o saptamana de cand l-a pus cu posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 (editat) Primul far s-a dat ! De vanzare al doilea far : Vand far Hornet 2003-2006 cu tot cu suportii laterali cat si cu sub-cadrul aferent. Se poate monta pe orice motocicleta foarte repede. Farul este impecabil. Pret : Far:350lei.Prinderi+cadru:100lei.La pachet:400lei Locatie : Bucuresti Sorin. email : sorin128@yahoo.com telefon : 0721240806 S-a vandut si al doilea far : - doar prinderile au ramas : 60 lei de folosesc cuiva Editat Aprilie 4, 2012 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 (editat) "Nu prea merg barend mirrors pe ghidoane de naked, alea merg pe semighidoane si pe clubman bars, parerea mea" parerea mea e ca pot sa arate foarte bine oglinzile bar-end, mai ales pe un ghidon mai agresiv, in functie de ce oglinzi iei, si cum te joci cu ele de exemplu eu le urasc pe alea "napoleon", puse in sus, pe un clubman bar eventual... oribil! eu asa am: eu cred ca e o tampenie asta cu un anumit tip de oglinzi merg pe un anumit tip de ghidon daca tie iti plac, inseamna ca merg.... restul nu conteaza mi-am pus crashpaduri la roti aproape am terminat cu galeria de evacuare si toba, mai trebuie sa pun ceva banda termoizolatoare pe galerii si mici finisaje la toba, si evacuarea e gata urmeaza carena la codita am facut si o masca pt cineva intre timp Editat Aprilie 4, 2012 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 (editat) ........ foarte tare, esti primul pe care l-am vazut sa mai faca in lut, vezi ca exista scule speciale pentru a lut, au o sarma la capat care are diverse forme si le gasesti la magazinele de unde se aprovizioneaza artistii, se folosesc pentru a scoate lutul pentru nivelat suprafetele poti incerca chiar scule folosite pentru chituit diverse, sunt mai ieftine ca sa pastrezi lutul moale pune apa intr-un fas-fas din acela de curatat geamurile(sau de udat florile) si stropeste lutul cu el bafta si posteaza in continuare! Editat Aprilie 4, 2012 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foyosu' Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 eu cred ca e o tampenie asta cu un anumit tip de oglinzi merg pe un anumit tip de ghidon daca tie iti plac, inseamna ca merg.... restul nu conteaza sigur ca 'gusturile nu se discuta' suntem practic de aceeasi parere, si nu inteleg de ce ma citezi pe mine...?!? eu doar am incercat sa-i arat omului ca (din punctul meu de vedere) oglinzile bar-end merg si pe ghidoane d'astea... daca am scos eu vreo 'tampenie' si nu mi-am dat seama, lumineaza-ma si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 sigur ca 'gusturile nu se discuta' suntem practic de aceeasi parere, si nu inteleg de ce ma citezi pe mine...?!? eu doar am incercat sa-i arat omului ca (din punctul meu de vedere) oglinzile bar-end merg si pe ghidoane d'astea... daca am scos eu vreo 'tampenie' si nu mi-am dat seama, lumineaza-ma si pe mine am dat citat la discutie, nu neaparat la ce ziceai tu, din comoditate de ca cauta inceputul discutiei pe paginile anterioare foarte tare, esti primul pe care l-am vazut sa mai faca in lut, vezi ca exista scule speciale pentru a lut, au o sarma la capat care are diverse forme si le gasesti la magazinele de unde se aprovizioneaza artistii, se folosesc pentru a scoate lutul pentru nivelat suprafetele poti incerca chiar scule folosite pentru chituit diverse, sunt mai ieftine ca sa pastrezi lutul moale pune apa intr-un fas-fas din acela de curatat geamurile(sau de udat florile) si stropeste lutul cu el bafta si posteaza in continuare! am lucrat si cu "sarmele" alea , aveam masa plina de tot felul de prostii:)), oricum mai am ceva de lucru pansa sa ajung la un nivel decent. am sa mai fac cateva masti dupa ce termin cu mobra si o sa am mai mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 (editat) Just a small peak ... La final nu se vrea a fi un street fighter, doar un mic proiect. Spatele in mare cam asa o sa ramana, mai trebuie sa vopsesc carena, undertail-ul si suportul de numar. By the way ... delete nu ai gasit teava rectangulara mai groasa pentru cadru ala de codita? Editat Aprilie 5, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyby_90 Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 (editat) asa arata Fzr-ul meu Hibrid dupa o curatare amanuntita.... Editat Aprilie 9, 2012 de tyby_90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate