Zvastic Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 ok, i-am facut upload. ar trebui sa poti sa-l iei de aici(stiu, e maricel ) http://www.mediafire.com/?xwzjzzokiqm Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 cu placere, sper sa-l folosesti cat mai rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peoples Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Cam cand incep intrunirile? Mai primiti un incepator giurgiuvean in gasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 cu placere, sper sa-l folosesti cat mai rar rârâ-u` tău ce culoare are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Intruniri ? Ce intruniri ? Poate ma bag si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firewing Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 CBRistii se intalneau anu trecut in piata Constitutiei in fiecare joi la ora 19. Nu cred ca anu asta a fost vreo intalnire si nici nu cred ca va fi prea curand, am auzit ca se strica vremea din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 (editat) rârâ-u` tău ce culoare are? e rosie dracoaica hmm... stie careva orientativ cam pe la ce pret s-ar invarti un set de carene pt 600 07-08? merg si zgariate. Editat Martie 2, 2010 de Cosmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 e rosie dracoaica hmm... stie careva orientativ cam pe la ce pret s-ar invarti un set de carene pt 600 07-08? merg si zgariate. ebay cea mai buna chestie daca nu bike shop deap joi pe la 19 ... tre sa fac asigurarea dupa trece ninsoare anuntata dupa aia... nebunieeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Am nevoie de suruburile de la carenele pt un CBR1000RR,model 2005. Sunt suruburi de 4(la parbriz), de 5 si de 6, cu cap inbus rotunjit. Stie cineva unde as putea gasi asa ceva? (nu vreau sa fie neaparat OEM) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Am nevoie de suruburile de la carenele pt un CBR1000RR,model 2005. Sunt suruburi de 4(la parbriz), de 5 si de 6, cu cap inbus rotunjit. Stie cineva unde as putea gasi asa ceva? (nu vreau sa fie neaparat OEM) kawa motor la razoare plus ca sunt si colorate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifucostin Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 kawa motor la razoare plus ca sunt si colorate la kawa cand am mers sa imi i au eu vara trecuta nu aveau decat rosu ,galben , albastru de la probolt.....si oricum erau descompletate pret pe surub 5 ron,iti poti comanda (te pot ajuta eu )daca vrei ceva anume eu eram gata a imi comand iti recomand de la lightech su foarte tari sunt mai rezistente ca probolt si sunt si mai scumpe te poti duce la bardak caci de acolo vroiam sa le si comand ,eu pierdusem 4 suruburi si imi stateau pe creier sa le vad alta culoare ......dar pana la urma le am gasit la vreo 2 sapt si nu m am mai incuracat sa le comand ...la ei toate suruburile de carena erau set vreo 110 euro pret de catalog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 la kawa cand am mers sa imi i au eu vara trecuta nu aveau decat rosu ,galben , albastru de la probolt.....si oricum erau descompletate pret pe surub 5 ron,iti poti comanda (te pot ajuta eu )daca vrei ceva anume eu eram gata a imi comand iti recomand de la lightech su foarte tari sunt mai rezistente ca probolt si sunt si mai scumpe te poti duce la bardak caci de acolo vroiam sa le si comand ,eu pierdusem 4 suruburi si imi stateau pe creier sa le vad alta culoare ......dar pana la urma le am gasit la vreo 2 sapt si nu m am mai incuracat sa le comand ...la ei toate suruburile de carena erau set vreo 110 euro pret de catalog. la 110 euro ... ma apuc de facut eu suruburi sa le vand . arunca ochii pe ebay ... ebay-ul de prin comunitate ca cu ala din SUA e bataie de cap daca nu exista interventii ici colo hai cu vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 la 110 euro ... ma apuc de facut eu suruburi sa le vand . arunca ochii pe ebay ... ebay-ul de prin comunitate ca cu ala din SUA e bataie de cap daca nu exista interventii ici colo hai cu vara daca te apuci cumpar si eu un set...da' vezi ca alea de la kawa au prostul obicei sa se rupa pt ca sunt din Al de cacao alea de la lightech sunt kit dedicat pt moto (adica se potrivesc exact la carene-pt ca nu sunt toate la fel) si sunt facute din materiale de calitate, stiu ca au si varianta de titan deci nu m-ar mira sa-ti iasa un set tot la 110 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifucostin Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 daca te apuci cumpar si eu un set...da' vezi ca alea de la kawa au prostul obicei sa se rupa pt ca sunt din Al de cacaoalea de la lightech sunt kit dedicat pt moto (adica se potrivesc exact la carene-pt ca nu sunt toate la fel) si sunt facute din materiale de calitate, stiu ca au si varianta de titan deci nu m-ar mira sa-ti iasa un set tot la 110 euro nu am vrut sa fac reclama proasta celor de la kawa dar sincer astai si motivul pentru care alesem bardak dar trebuia sa platesc pretul calitatii (suruburi de calitate in care poti alege si cele cu prindere rapida si din mai multe tipuri de material)si daca aveti dubii puteti sa sunati sa cereti oferta de pret la telefon pentru kit de suruburi .....(atentie este vorba de kit de suruburi nu de buc_) ...si ebay ul este o sursa insa lightech tot atat costa cu tot cu transport si vama sau probabil ceva mai ieftin 20$ maxim si mai pui la socoteala timpul pana aj pachetul stresul cand mergi la vama si iti rade dl ȚvamesȚ in fata si iti cere spagat ,deci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZyZyX Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Salut, asta e primul meu post, chiar daca bantui forumul de mai bine de un an... Ma cam bate gandul sa cumpar o CBR 600 RR, si am dat peste o poza care ma cam nedumereste : Este normal sa arate asa carcasa rezervorului? Nu am vazut pana acum un 600 RR de aproape sa il pot studia, dar cred ca arata cam ciudat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 pai, ce ti se pare ciudat? unghiul de pozare e putin indoielnic, si pare prea putin inclinat spre sa, dar asa arata 07-09. in laterale este mai turtit ca sa ai loc pt genunchi, iar in fata este asimetric pentru ca in partea stanga intra bratul de la amortizorul de ghidon. si, bun venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZyZyX Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Nu stiam de ce partea din fata nu este simetrica... banuiam ca trebuie sa fie o explicatie buna, dar nu stiam care e ! Mersi pentru raspunsul la obiect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 helloo baietii stiati ca : Salonul de Motociclism 2010 al Asoctiatiei Motociclistilor din Romania este organizat pe 26-28 martie? la romaero? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firewing Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Daca e vorba de o expozitie diferita de SMAEB, habar n-aveam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 asa rpd? fuck, nici nu scapam de zapada pana atunci. romaero unde e? romexpo, pavilionul ala rotund? sau in alta parte? (scz, dar sunt varza cand vine vorba de geografia bucurestiului) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Romaero se afla in incinta aeroportului Baneasa. Romexpo e cel de langa (fostul) Hotel Sofitel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Daca e vorba de o expozitie diferita de SMAEB, habar n-aveam. e altul pe 26-28 martie la romaero... numai ca e musamalizat de unuii de pe forum... ne vedem acolo toti cerebisti asfalt uscat si hai cu vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 e altul pe 26-28 martie la romaero... numai ca e musamalizat de unuii de pe forum... ne vedem acolo toti cerebisti asfalt uscat si hai cu vara Asta e data corectă? Abea aÂştept, dacă e vreme bună aÂş da Âşi eu o tură, deÂşi n-am cbr, încă . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pushu Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Hello! Am un RR din 2003 si am nevoie sa-l cobor vreo 3cm. Amortizorul e deja setat pe minim si nu ma ajuta. Ma gandeam ca singura solutie ar fi un kit de coborare. A folosit cineva asa ceva pe RR? Conteaza marca? Risc sa-i stric ciclistica? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Asta e data corectă? Abea aÂştept, dacă e vreme bună aÂş da Âşi eu o tură, deÂşi n-am cbr, încă . cbr-ul poa sa vina nui bai sunt 2 saloane anu asta ... asta organizat de AMR intre 26 si 28 martie la romanero si SMAEB organizat de ???? la romexpoo. Hai cu varaaa!!! Mesaj completat Daca e vorba de o expozitie diferita de SMAEB, habar n-aveam. e diferitaaa Hai cu vara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate