cashu21 Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 astazi am vazut si romani fericiti...noi ca noi, da' propietarul era ca un copil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 in garaj mai e una la fel..pt asta fac loc in living, cel mai misto bibelou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 in garaj mai e un 2009, care s-a vandut, dar a ramas tot in gasca noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 astazi am vazut si romani fericiti...noi ca noi, da' propietarul era ca un copil Cineva o sa doarma foarte bine la noapte. Foarte frumoasa jucarie! Aproape ca sunt invidios pe el. S-o stapaneasca sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Cineva o sa doarma foarte bine la noapte. Foarte frumoasa jucarie! Aproape ca sunt invidios pe el. S-o stapaneasca sanatos! Crezi ?Eu zic ca nu doarme pana-n...primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 sal! ce an e mobra si cat ulei intra? salut, an 2005, bag cam 3,3 litri, nu mai stiu exact cat intra, undeva pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Owens_k2 Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Salutare! Daca are cineva de vanzare scarita stanga pilot pentru un cbr 600 rr modelul 2003-2004 sau are idee de unde as putea sa gasesc rog sa ma contacteze printr-un pm, intrucat am cautat apropape peste tot si la dezmembrari si nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Salut, Am de vanzare un set de faruri pentru Honda 600RR 2007 - 2012, in stare ca noua. Au fost date jos de pe motocicleta de strada, sunt nezgariate si fara prinderi rupte. 150 euro bucata sau 250 euro setul. 072 94 77 62 - Radu, sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Salut, Am de vanzare un set de faruri pentru Honda 600RR 2007 - 2012, in stare ca noua. Au fost date jos de pe motocicleta de strada, sunt nezgariate si fara prinderi rupte. 150 euro bucata sau 250 euro setul. 072 94 77 62 - Radu, sau PM. Am gasit nou multumesc! Janta fata nu ai?asta ar fi o problema nerezolvata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 cautand ceva legat de un gsx-r de curse am dat peste pagina aceasta,e interesanta tare redactarea cu lux de amanunte,sper sa va placa ,lecturare placuta : http://www.untamedvelocity.com/CBR1000rr.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Da, frumos! Dar a dat-o de gard la sfarsit! Cum sa faci atata tuning cu evacuare,bazzas cu autotune si lasi filtru de aer stok!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Nu o mai fi avut bani pentru filtrul de aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Uite la asta nu m-am gandit...ai dreptate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 a bagat baiatul ceva $ daca nu ma insel zicea pe undeva ca "a facut-o sa respire mai bine" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Nu filtrul de aer e problema, filtrul stock e destul de permisiv. Problema cea mai grava, pe care sint sigur ca numeni nu o vede, e ca a eliminat protectia metalica, cea care se pune intre carter si capacul de plastic al pinionului de atac. In caz ca se rupe lantul, acesta va sparge carterul, sau pompa de apa. Prietenul meu a avut o astfel de experientza, asta vara la Hungaroring, era la prima tura, la capatul liniei drepte, s-a rupt lantul si a spart pompa de apa. Da, se pare ca la sfirsit a montat la loc protectia. Luati cazul vazut de mine ca o precautie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Am gasit nou multumesc! Janta fata nu ai?asta ar fi o problema nerezolvata.. Ba da, o sa am si janta fata in aproximativ 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adism Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Salutare, Cine ma ajuta sa gasesc piesa din poza?? Cedez nervos ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 ar trebui sa apara in manualul de reparatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Am eu asa ceva, chiar de pe dreapta. Salutare, Cine ma ajuta sa gasesc piesa din poza?? Cedez nervos ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriangl Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Salutare posesorilor de RR, si va doresc sa vina cat mai repede caldura si sa se usuce asfaltul. Am nevoie de o recomandare ce ulei sa bag in motocicleta mea 1000rr 2004 sc57, km pana in 30 mii (daca or fi reali, dar motorul merge ca nou), sezonul trecut am avut in ea Motul 7100 10w60 la recomandarea unui baiat mecanic(iulian din Bucuresti), dar cativa prieteni de-ai mei mi-au zis ca nu sunt ok indicii aia de vascozitate, iar acum nu stiu ce sa imi comand, voi ce marca de ulei folositi si ce indici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Salutare, Cine ma ajuta sa gasesc piesa din poza?? Cedez nervos ) Pe expozitie exista reprezentanta Honda - te costa pana in 50 lei piesa. Asta e plasticul respectiv - pe partea stanga a mea. Du-te acolo si comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Cumva piesa Nr. 6 de aici http://www.ronayers.com/Fiche/TypeID/26/Type/Motorcycle/MakeID/1/Make/Honda/YearID/46/Year/2005/ModelID/6504/Model/CBR600RR/GroupID/272508/Group/HEADLIGHT se potriveste si de la alte motociclete? Soclul respectiv la mine s-a oxidat sau ceva, nu mai face contact foarte bine si nu mi se aprinde tot timpul becul de faza lunga De unde pot sa fac rost de piesa respectiva? Dezmembrari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
semerketh Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Cam la cati kilometri schimbati distributia? Are cineva idee cam la cati bani ajunge una? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Nu se schimba la nr de km. Se schimba atunci cand face zgomot. lant 70/80e intinzator 100e Patinele nu se uzeaza asa usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Apropo de linkul pus de cmd, nicaieri nu am vazut sa mentioneze tipul consumul de ulei. Asta nu era problema la modelul respectiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate