Vizitator goe 75 Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Anul fabricatiei si cateva poze se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Salut in urma unui incident neplacut, ( am lovit motoreta ) am de vanzare urmatoarele discuri frana, pompa frana fata spate, CDI, cu toata instalatia electrica, cadru, motor, furca fata are o jamba f.f.f.f putin stramba. (asa pare la ochi), ceva carene, releu incarcare, rezervor, etrieri, contact, sau o vand asa cum e cu 500 euro . Cu acte Trimite si mie poze cu ea in stare actuala te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Trimite si mie poze cu ea in stare actuala te rog. Si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Pune direct aici! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 (editat) nu prea sunt ok pozele. am intrat intr-o buturuga pe acostament . nu stiu ce rahat am facut. nu m-a incomodat nimeni, nu aveam viteza mare, chiar nu stiu ce dracu am facut. rotile s-au futut. nu merita indreptate. la motor s-a spart baia de ulei in zona busonului. codita nu au mai recuperat-o baietii cand au luat motoreta de acolo cadrul de bord, farul e futut. la furca pare o indoiutura mica la una din jambe. asa pare la ochi. e posibil sa fie, sau sa nu fie. trebuie vazut atent. Motoreta e din 2005 Editat Iulie 3, 2017 de ssk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Eu zic pass la motoreta.Sanatate si recuperare usoara in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Eu zic pass la motoreta.Sanatate si recuperare usoara in continuare. Multumesc, Suntem pe drumul cel bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Ai dispozitia sa ne spui si noua cum ai reusit o asa isprava? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Ai dispozitia sa ne spui si noua cum ai reusit o asa isprava? cum am zis si mai sus: nu stiu exact ce dracu s-a intamplat. nu m-a incomodat nimic. o curba de 120 gr. vizibilitate. viteza undeva intre 120-150. si am iesit dupa sosea asa usor usor spre acostament. unde era o buturuga . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 In opinia mea: cand nu stii exact cum s-a intamplat buba de regula este target fixation, care se intampla mai des decat se crede dar de cele mai multe ori fara urmari, si ai cam avut reteta perfecta: curba larga + viteza marisoara. Nu da cu paru', e doar o parere, nu stiu de ce dar am simtit nevoia sa fac precizarea asta redundanta. Insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 nu e vb de targhet aici. simt ca pur si simplu asa am simtit sa fac. stiu ca suna aiurea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Da-l dracului de cotetz, tu esti bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 (editat) Da-l dracului de cotetz, tu esti bine? cat se poate. dar pe drumul cel bun. antebrat drept, ambele oase rupte. o fisura la bazin. multiple alte taieturi. Dar ok in general. Si cu voia celui de sus ..... Editat Iulie 3, 2017 de ssk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Ai de p... mea. Colegu' multa sanatate iti doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 cat se poate. dar pe drumul cel bun. antebrat drept, ambele oase rupte. o fisura la bazin. multiple alte taieturi. Dar ok in general. Si cu voia celui de sus ..... Doamne ajuta! Fa-te bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Ai de p... mea. Colegu' multa sanatate iti doresc! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Asta-i partea relativ usoara. Recuperarea spre 95% va fi examenul vietii. Depinde cit de constient esti ca fiecare zi de imobilizare inseamna 1 luna de recuperare. Asta-i media. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Asta-i partea relativ usoara. Recuperarea spre 95% va fi examenul vietii. Depinde cit de constient esti ca fiecare zi de imobilizare inseamna 1 luna de recuperare. Asta-i media. Merge bine sa știi. Dacă nu aveam fisura la bazin era ok. Mana este imobilizata intr-o orteza astfel cu grad progresiv de articulare. Fac exercițîi cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 cat se poate. dar pe drumul cel bun. antebrat drept, ambele oase rupte. o fisura la bazin. multiple alte taieturi. Dar ok in general. Si cu voia celui de sus ..... Bai baiatule da ce exercitii de cusaturi, sa imi frec doua.... Multa sanatate !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Bai baiatule da ce exercitii de cusaturi, sa imi frec doua.... Multa sanatate !!! cred ca a fost croitor dr. S-au vindecat f frumos, și în 2-3 ani cred ca nu se vor mai vedea deloc. Cred ca a consumat 2 papiote de ata )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bokus Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 (editat) Salut, are cineva capacul dreapta de langa far, pentru un 600 rr din 2008? Editat Iulie 5, 2017 de Bokus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANIEL_NPM Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 salut, stie cineva ceva de honda asta ? am inteles ca a fost a lu papuc , ca vreau sa merg sa o vad si as vrea inainte mai multe informatii...o stie cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 (editat) Ma poate ajuta cineva cu o informatie,unde as putea gasi piesa incercuita cu rosu din poza de mai jos ? pentru un SC59....am intrat pe cateva site-uri si nu am gasit. Editat Iulie 6, 2017 de b86dtm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 (editat) Ma poate ajuta cineva cu o informatie,unde as putea gasi piesa incercuita cu rosu din poza de mai jos ? pentru un SC59....am intrat pe cateva site-uri si nu am gasit. 64121MFL000 64123MFL000 App, de unde ai luat poza? Motocicleta din imagine a ajuns la mine. Editat Iulie 6, 2017 de Alex28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 64121MFL000 64123MFL000 App, de unde ai luat poza? Motocicleta din imagine a ajuns la mine. Multumesc mult,am cautat pe goagal un SC59 la care se vede clar piesa de care am nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate