pretzeL Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 iarasi ai adormit la motogp paulica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 iarasi ai adormit la motogp paulica? evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) Are cineva pe 1000 rr filtru k&n ? Ma gandesc sa imi iau si eu asa ceva , dar am o oarecare nelamurire , inafara de faptul k nu o sa mai trebuiasca sa il inlocuiesc p asta , mai ai si alte avantaje ?? Adica iti da cai in pus sau iti scade ? Am vazut pareri diferite p alte forumuri si as vrea niste opinii ale celor care detin astfel de filtre. Ca nu prea s-ar merita sa dau banii p ceva care defapt scade puterea motorului... da, am io. motoreta raspunde mai prompt la accelerare, e mai nervoasa .numai ca la 2-3000 km trebuie sa le curat. Editat Iunie 5, 2008 de otto.tun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 dar sincer sa fiu nu imi place deloc modul asta liniar in care trage Daca crezi ca e prea puturoasa pe strada si tu poti mai mult decat ea schimba-i calcatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Daca crezi ca e prea puturoasa pe strada si tu poti mai mult decat ea schimba-i calcatura. nu e vorba de asta ... ca pot mai mult decat ea ... dar pur si simplu ma asteptam la altceva din partea unui 1000 ... trecand de la zx6 la cbr 1000 o sa ii pun pe spate de 44 ... stock are 16 cu 41 ... daca nici 16 cu 44 nu o sa imi placa trec la 15 cu 44 si o sa fie bomba cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 incearca 12 cu 46 ... o sa fi pe o roata de la relanti pana pe rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 aveti idee unde gasesc cheie nedecupata pentru un cbr f4i sport mai ieftina decat la reprezentanta honda? mi-au spus ca la ei costa 115ron ''blankul'' la care se mai adauga 62ron pt programare si cat ma mai costa pe mine decuparea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 stiu ca cbr-urile de 600 si 1000(avand farurile asemanatoare) au faza scurta pe un far si faza lunga pe celalalt..... intrebarea mea este daca exista kituri pentru lumini gen HID in care faza scurta si lunga sa fie in amandoua faruri?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 stiu ca cbr-urile de 600 si 1000(avand farurile asemanatoare) au faza scurta pe un far si faza lunga pe celalalt..... intrebarea mea este daca exista kituri pentru lumini gen HID in care faza scurta si lunga sa fie in amandoua faruri?... m-ar interesa si pe mine acelasi lucru dar oare nu ar fi prea mult pentru instalatia electrica sa folosim 2 becuri pe faza lunga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 (editat) nu e vorba de asta ... ca pot mai mult decat ea ... dar pur si simplu ma asteptam la altceva din partea unui 1000 ... trecand de la zx6 la cbr 1000o sa ii pun pe spate de 44 ... stock are 16 cu 41 ... daca nici 16 cu 44 nu o sa imi placa trec la 15 cu 44 si o sa fie bomba cu siguranta Ma intereseaza si pe mine un kit de lant, am sa incerc -1 pinionul si +2 foaia. Daca sti de unde pot cumpara rpd da-mi si mie un semn.Merci! 1. tu n-ai ce cauta pe topicul asta2. pe circuit se arata muschii. pe autostrada si unchiu' costel poate sa mearga tare Nu zau ma enduristule.Apropo, ti-ai luat iar vitezana? Cbr isti, ce parere aveti de cum arata pictata in replica Eurobet? PS:Cateva poze cu copilul meu la Serres Editat Iunie 14, 2008 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 e 2007 sau i-ai schimbat furca spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Cbr isti, ce parere aveti de cum arata pictata in replica Eurobet?PS:Cateva poze cu copilul meu la Serres Arata foarte bine, dar spune-ne si ce ai pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 bracio, incearca la elf ... avea pe stoc un vortex 43 pe spate la vreo 200 ron ... si a zis ca in cateva zile aduce si un 15 pe fata .. la vreo 100 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 e 2007 sau i-ai schimbat furca spate? E o poza de pe net. Mi-am cumparat carene....sapt. asta le montez. bracio, incearca la elf ... avea pe stoc un vortex 43 pe spate la vreo 200 ron ... si a zis ca in cateva zile aduce si un 15 pe fata .. la vreo 100 ron Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 E o poza de pe net. Mi-am cumparat carene....sapt. asta le montez. Merci! De carene Repsol 2005 mai duci lipsa? mai ai nevoie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Ooo, salut bikere!Am rezolvat probl. Mi-am comandat deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 cine are 1000 rr si e din Bucuresti, as vrea sa imi dea un PM ... am niste dubii visavis de 1000rr .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_48_tiru Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 cine are 1000 rr si e din Bucuresti, as vrea sa imi dea un PM ... am niste dubii visavis de 1000rr .... Fa si tu o plimbare maine pana la brasov , ii dam 2 -3 forje , schimbam niste opinii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ronintheone Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Sau pana la Ploiesti ca e mai aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 vand fireblade la super pret //www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-fireblade-din-2000-115376.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Il vand eu pe al meu la SUPER PRET: /index.php?...p;#entry1263043 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 stiu ca cbr-urile de 600 si 1000(avand farurile asemanatoare) au faza scurta pe un far si faza lunga pe celalalt..... intrebarea mea este daca exista kituri pentru lumini gen HID in care faza scurta si lunga sa fie in amandoua faruri?... http://www.600rr.net/vb/showthread.php?p=1694442#post1694442 Noi nu stim...dar stiu altii prin tari straine. Daca faci sa bagi si tu poze si sa documentezi. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDI Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Uite si bolidul meu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 frumos bolid. nasoale ghetele si "manusile" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Are cineva parbriz Ermax, Puig ceva de genu pe 1000rr? Daca da, poze please! Lauda de sine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate