Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR RR

Reverse
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ca tot se apropie primavara... Vand un kit de lant DID 530 cu 2 pinioane cel stock si inca unu cu -1 fata+ foaia stock. kitul e nou in cutie ne umblat la el nefolosit ne nimic. vreau pe el fix banii care i-am dat eu adica 900ron. Kitul este pt 1000RR only. daca e careva interesat sa imi dea un semn aici sau pe pm. Hai scapati-ma de el :)La multi ani tuturor si sa ne vedem cu bine in fiecare miercuri la vict din primavara :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca se aude sunetul huruitul acela de la distributie, e ok daca schimb doar lantul sau trebuie sa schimb tot? (nu stiu foarte bine ce inseamna tot cand vine vorba de distributie :-s)

Deobicei pică întinzătorul. Mai sună uneori pe frână de motor la anumite turații. Când e pe ducă sună de parcă e diesel, n-ai cum să nu-l auzi că uneori la relanți acoperă sunetul motorului. E ca Âşi cum ar hârjâi un lanț de carcasa motorului.

Link spre comentariu

Când e pe ducă sună de parcă e diesel, n-ai cum să nu-l auzi că uneori la relanți acoperă sunetul motorului.

De obicei daca e intinzatorul bâzâie de la 4500 RPM. Cu cat este mai afectata, zornaiala sa aude de la turatii mai joase. Daca se aude la relanti e pișat motoreta, distributia trebuie inlocuita complet: lant, intinzator, patine.

Link spre comentariu

De obicei daca e intinzatorul bâzâie de la 4500 RPM. Cu cat este mai afectata, zornaiala sa aude de la turatii mai joase. Daca se aude la relanti e pi?at motoreta, distributia trebuie inlocuita complet: lant, intinzator, patine.

Probabil. Un prieten a avut probleme pe un f3 cu distribuția. A schimbat întinzătorul Âşi lanțul apoi fost ok. Patinele nu erau foarte uzate aÂşa că le-a lăsat în continuare.

Editat de Chivu
Link spre comentariu

Cum adica ai probleme cu senzorul? Cum se comporta motorul?

La multi ani !

Adica prima si prima data clipea becu de ulei de 8 ori, ca simptome era innecarea dand dadeam frusc gaz la recea, ii dadea in nas... decai stie cineva cat e senzoru?

Link spre comentariu

La multi ani !

Adica prima si prima data clipea becu de ulei de 8 ori, ca simptome era innecarea dand dadeam frusc gaz la recea, ii dadea in nas... decai stie cineva cat e senzoru?

Intradevar... daca becul clipeste de 8 ori sunt probleme la senzorul de pozitie a clapetelor de acceleratie. Dar nu inseamna neaparat ca este senzorul. Poate fi si de la contactele mufei sau chiar un fir intrerupt pe traseu pana la ECU.

Link spre comentariu

hai sa va arata niste mici schimbari la mobra mea de acum :banana:

1. kit lant nou -1 +2

2. vopsit bascula + scaritre si etc negru

3. cauciuc spate Dunlop D211

4. cea mai nasoala modificare care am facut-o la ea e sa o vand ;)

asa ca , cu parere de rau o sa ne vedem doar victoriei numai ca eu o sa am o alta mobra :

Link spre comentariu

hai sa va arata niste mici schimbari la mobra mea de acum :banana:

1. kit lant nou -1 +2

2. vopsit bascula + scaritre si etc negru

3. cauciuc spate Dunlop D211

4. cea mai nasoala modificare care am facut-o la ea e sa o vand ;)

asa ca , cu parere de rau o sa ne vedem doar victoriei numai ca eu o sa am o alta mobra :

ce mobra vrei sa-ti cumperi ?

Link spre comentariu