sorinm Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 Cu 300 RON mi-am facut si eu in CT, pentru Suzuki. La cheia de Honda este identic pretul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 cum spuneam... cam asta este pretul pt o cheie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 daca va intereseaza am eu 3 chei brute noi in tipla modelul nou pc40 cu loc pt cip 10 eur /buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peoples Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Salut, a avut careva dintre voi probleme cu TPS-u (throttle position sensor) la cbr 600 rr? Aveti idee cat costa senzoru asta, si de unde pot sa il cumpar? Mentionez ca eu am 600RR din 2003.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiangsl Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Cum adica ai probleme cu senzorul? Cum se comporta motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob1979 Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 Craciun fericit va urez si sa ne vedem cu bine in primavara ! hai cu primavara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiangsl Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 Craciun fericit tuturor!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 cRRaciun feRRicit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 Hai Craciun Fericit Tuturor si cum zicea si maestrul BOB Hai cu primavara... ce v-a adus mosul pt mobre??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heaton Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 Craciun Fericit domnilor! Toate bune si sa ne vedem cu bine la primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kissgreen Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 cRRaciun feRRicit da da ..cRRaciun feRRicit tare , cele bune si sa ne vedem frumos pe 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiangsl Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Un an nou fericit, plin de bucurii si fara incidente... La Multi Ani!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 Ca tot se apropie primavara... Vand un kit de lant DID 530 cu 2 pinioane cel stock si inca unu cu -1 fata+ foaia stock. kitul e nou in cutie ne umblat la el nefolosit ne nimic. vreau pe el fix banii care i-am dat eu adica 900ron. Kitul este pt 1000RR only. daca e careva interesat sa imi dea un semn aici sau pe pm. Hai scapati-ma de el :)La multi ani tuturor si sa ne vedem cu bine in fiecare miercuri la vict din primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XELIBRI2007 Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 salut cine stie la cati km este recomandat sa se schimbe lantul de distributie la cbr600rr 2004? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 La nici un numar de Km, se schimba atunci cand incepe sa se auda si este sigur de la lant si nu de la intinzator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 daca se aude sunetul huruitul acela de la distributie, e ok daca schimb doar lantul sau trebuie sa schimb tot? (nu stiu foarte bine ce inseamna tot cand vine vorba de distributie :-s) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 daca se aude sunetul huruitul acela de la distributie, e ok daca schimb doar lantul sau trebuie sa schimb tot? (nu stiu foarte bine ce inseamna tot cand vine vorba de distributie :-s) Deobicei pică întinzătorul. Mai sună uneori pe frână de motor la anumite turații. Când e pe ducă sună de parcă e diesel, n-ai cum să nu-l auzi că uneori la relanți acoperă sunetul motorului. E ca Âşi cum ar hârjâi un lanț de carcasa motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Când e pe ducă sună de parcă e diesel, n-ai cum să nu-l auzi că uneori la relanți acoperă sunetul motorului. De obicei daca e intinzatorul bâzâie de la 4500 RPM. Cu cat este mai afectata, zornaiala sa aude de la turatii mai joase. Daca se aude la relanti e pișat motoreta, distributia trebuie inlocuita complet: lant, intinzator, patine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) De obicei daca e intinzatorul bâzâie de la 4500 RPM. Cu cat este mai afectata, zornaiala sa aude de la turatii mai joase. Daca se aude la relanti e pi?at motoreta, distributia trebuie inlocuita complet: lant, intinzator, patine. Probabil. Un prieten a avut probleme pe un f3 cu distribuția. A schimbat întinzătorul Âşi lanțul apoi fost ok. Patinele nu erau foarte uzate aÂşa că le-a lăsat în continuare. Editat Ianuarie 3, 2011 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Pardon, eram "ametit" cand am scris ultimul post, cel mai probabil e de la intinzator si nu de la lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 exact, undeva pe la 4000-5000 rpm se aude eu oricum as schimba toata distributia ;p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peoples Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Cum adica ai probleme cu senzorul? Cum se comporta motorul? La multi ani ! Adica prima si prima data clipea becu de ulei de 8 ori, ca simptome era innecarea dand dadeam frusc gaz la recea, ii dadea in nas... decai stie cineva cat e senzoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiangsl Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 La multi ani !Adica prima si prima data clipea becu de ulei de 8 ori, ca simptome era innecarea dand dadeam frusc gaz la recea, ii dadea in nas... decai stie cineva cat e senzoru? Intradevar... daca becul clipeste de 8 ori sunt probleme la senzorul de pozitie a clapetelor de acceleratie. Dar nu inseamna neaparat ca este senzorul. Poate fi si de la contactele mufei sau chiar un fir intrerupt pe traseu pana la ECU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 hai sa va arata niste mici schimbari la mobra mea de acum 1. kit lant nou -1 +2 2. vopsit bascula + scaritre si etc negru 3. cauciuc spate Dunlop D211 4. cea mai nasoala modificare care am facut-o la ea e sa o vand asa ca , cu parere de rau o sa ne vedem doar victoriei numai ca eu o sa am o alta mobra : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob1979 Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 hai sa va arata niste mici schimbari la mobra mea de acum 1. kit lant nou -1 +2 2. vopsit bascula + scaritre si etc negru 3. cauciuc spate Dunlop D211 4. cea mai nasoala modificare care am facut-o la ea e sa o vand asa ca , cu parere de rau o sa ne vedem doar victoriei numai ca eu o sa am o alta mobra : ce mobra vrei sa-ti cumperi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate