Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR RR

Reverse
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

heat vezi ca mi-am pierdut dialogul asa ca si numarul tau ca si a lui bob au fost pierdute... va dau la amandoi numarul pe PM sa imi dati cate un sms sa va bag numerele inapoi in telefon... ca mi-am schimbat si numarul de tel :D iar acum sa revenim... 1 heat o sa iti dau eu numarul celui care mi-a vopsit mie mobra si care face treaba foarte buna la un pret acceptabil si ti-o poate face mat;) bob inca nu am mobra acasa ca nu am facut actele pe numele meu INCA abia luni sau marti o sa fac actele la ea dupa care o sa ma duc cu ea la rar... ce e mai nasol e ca am toba MICRON ;) pe ea si stiu ca aia or sa faca urat. sa vad de unde o sa fac rost de o toba stock... si dupa ce termin si cu rar-ul o sa o aduc acasa si o sa o bibilesc un pic ca in pozele urmatoare e in progresul defacerii pt vopsire si pozele sunt facute cu tel. are 14k km a fost inmatriculata prima data in 2007 Filtru KN. mobra arata foarte bine chiar daca a fost usor cazuta pe partea stanga... in poze nu se observa dar e zgariata... sa vedem ca poate in primavara din galben/negru sa o fac alb/negru... dar asta ramane de vazut :D sper sa va placa ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

frate... ce e cu turcismele alea??? ;))))))) nu mi-as lua niciodata asa ceva... hai sa va arat mobra ca am adus-o acasa dar nu am bibilit-o deloc.sper sa va placa si sa va mai intalniti cu mine desi nu am honda :D

Link spre comentariu

Este frumoasa desi mie nu imi place cum au desenat farul in general la modelele sport suzuki. Nu dati cu pietre... este o parere personala. Dar de ce vrei sa o revopsesti? Arata vine si asa... sau are ceva zgarieturi?

Sa o stapanesti sanatos fara incidente.

Link spre comentariu

vreau sa o fac neagra complet cu alb cred ;) deh... nebunia mea :D plus ca are o vopsea... vai vai vai iar farul zici ca e semnul de la dainese

Editat de alecs_1000rr
Link spre comentariu

stai bre linistit ca nu e chiar asa de mica mobra pe cum ma asteptam :lol:) esti tu carcotas :))

Mesaj completat

stai bre linistit ca nu e chiar asa de mica mobra pe cum ma asteptam :)) esti tu carcotas :D)

Link spre comentariu

Scuter e ier uan pe langa modelul ala de GSXR :lol:

Acum serios, asa e :)

Daca te refereai la dimensiuni...ier uan e mai mare...

Daca te refereai la tehnice....ma abtin, nu de alta dar fiecare stim ca motorul lui e mai bun....

Link spre comentariu

Salut ma numesc Alex si sunt proaspatul proprietar al unei mobre Honda 1000rr (19000km) ,momentan nu am poze dar dupa ce o s-o bibilesc si eu putin o sa pun poze cu ea . mentionez ca motocicleta este stock poate ma puteti ajuta cu ce piese(toba,cauciuc,manere,) sa pun si eu pe ea

va multumesc :lol:

Link spre comentariu

Salut ma numesc Alex si sunt proaspatul proprietar al unei mobre Honda 1000rr (19000km) ,momentan nu am poze dar dupa ce o s-o bibilesc si eu putin o sa pun poze cu ea . mentionez ca motocicleta este stock poate ma puteti ajuta cu ce piese(toba,cauciuc,manere,) sa pun si eu pe ea

va multumesc :lol:

Mesaj completat

va multumesc :)

Link spre comentariu

hai ca ai fost tare... am inteles ca esti fericitul posesor al unui 1000rr :)) sa il stapanesti sanatos si sa ai grija de ea... daca vrei iti postez o poza cu fosta mea mobra si cam ce avea pe ea :lol: ca tot 1000rr a fost :)

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Harold cateva poze cu 600RR si noul 1000RR recent adus din state :)))
Frumoase exemplare! Sa le stapanesti sanatos! :)

iti dau un k5 1000 pe cbr-ul de 1000 din 2006??? :D
Sangele apa nu se face... :D

P.S. Posteaza aici pt a-ti schimba userul in alecs_K5. :lol:

Link spre comentariu