Alex_250EXC Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 salutare la toti... asta e RR-ul care il gasisem si care vroiam sa il iau eu dar m-am razgandit la el... daca nu ma insel are carene ebay pe el nu si e luat din botosani ... mi-a placut foarte mult dar... sunt curios cat ai dat pe el... pt ca eu nu as fi dat niciodata cati bani mi-a cerut pe el... in starea in care e. ai fost cu vreun mecanic la ea sa o verifici sau ...??? sper sa fie in conditia in care te astepti tu sa fie si sa te bucuri de ea si sa ai grija de ea ca si ea la randul ei are grija de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Poate ne vedem in primavara pe tihuta, asa de la 1000rr 05 la 1000rr 06 Cu cea mai mare placere! salutare la toti... asta e RR-ul care il gasisem si care vroiam sa il iau eu dar m-am razgandit la el... daca nu ma insel are carene ebay pe el nu si e luat din botosani ... mi-a placut foarte mult dar... sunt curios cat ai dat pe el... pt ca eu nu as fi dat niciodata cati bani mi-a cerut pe el... in starea in care e. ai fost cu vreun mecanic la ea sa o verifici sau ...??? sper sa fie in conditia in care te astepti tu sa fie si sa te bucuri de ea si sa ai grija de ea ca si ea la randul ei are grija de tine Da, l-am luat din Botosani. Depinde cand ai vorbit cu Cristi (proprietarul). Primul anunt l-am vazut la 7250 Euro. Ultimul a fost la 5.000 si am mai negociat ceva la el. Motocicleta are nevoie de gume noi. Prezinta cateva probleme optice la carene (da, sunt ebay). Dar pt mine nu e o problema foarte mare, oricum o sa ma dau cu acestea pe pista si o sa-mi caut altele pt strada. Foarte multe nu pot sa va spun inca. Motorul suna bine (are 30k km) si astazi m-am dat putin pe o strada de 100m. N-am sesizat alte probleme. Dupa ce da caldura pot sa vin cu impresii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 ce pot sa iti zic... sa o stapanesti sanatos si fara incidente... o mobra foarte frumoasa... pacat ca nu esti din capitala sa o vad si eu ca tare mi-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heaton Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Salut, Ma gandesc sa imi vopsesc motorul negru mat si as vrea sa stiu cam cat ma poate costa. Stiu ca nu e neaparat cea mai buna idee in conditiile in care lumina nu se mai reflecta la fel si se va incalzi mai tare, dar imi place cum arata (si mai vreau sa scap de lustruit:) Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob1979 Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Hai Alecs, baga cateva poze cu bestia sau o mica prezentare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikidude Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Scurt si la obiect: honda cbr 600 f4, demontat rezervor, filtru, cablu acceleratie, soc, slabit colierele la carburatoare de pe galeria de admisie cu surobelnita minune f lunga. Intrebare: mai sint prinse si in altceva carburatoarele?? M`am uitat pe toate partile si n`am vazut nimic, si nici de sscos n`am reusit sa le scot. Stie cineva sa ma destepte un pic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 (editat) Scurt si la obiect: honda cbr 600 f4, demontat rezervor, filtru, cablu acceleratie, soc, slabit colierele la carburatoare de pe galeria de admisie cu surobelnita minune f lunga. Intrebare: mai sint prinse si in altceva carburatoarele?? M`am uitat pe toate partile si n`am vazut nimic, si nici de sscos n`am reusit sa le scot. Stie cineva sa ma destepte un pic? Nu, nu mai sunt prinse cu nimic. Trebuie sa le misti dus-intors pe toate directiile, usor pana incetul cu incetul se desprind (totsui asigura-te ca ai slabit toate colierele). Eu la fel am incercat sa le dau jos singur prima data si imi era frica sa le fortez si credeam ca se mai tin in ceva, cand am fost la mecanic, ala, hotarat fiind si stiind exact tehnica, l-a desprins de galerii exact in 5 secunde Editat Ianuarie 15, 2011 de mettal86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikidude Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Mersi, banuiam ca nu mai sint prinse in nimic dar am tras de ele cu destula forta. Colierele le`am slabit aproape de tot si mumu. Maine mananc ceva mai consistent si trag hotarat de ele, mersi inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Mersi, banuiam ca nu mai sint prinse in nimic dar am tras de ele cu destula forta. Colierele le`am slabit aproape de tot si mumu.Maine mananc ceva mai consistent si trag hotarat de ele, mersi inca o data Vezi sa nu faci exces de zel, secretul nu e forta, ci terbuie sa le misti dus-intors usor in mai multe directii, ca sa prinda joc, cauciucul ala stand pe motorul cald mult timp se strange destul de bine pe galerie. De fapt trebuie sa faci un fel de sex intre carburator si motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikidude Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Asta vara au fost date jos de cineva care se pricepe , nu de mine si ma asteptam sa iasa mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 heat vezi ca mi-am pierdut dialogul asa ca si numarul tau ca si a lui bob au fost pierdute... va dau la amandoi numarul pe PM sa imi dati cate un sms sa va bag numerele inapoi in telefon... ca mi-am schimbat si numarul de tel iar acum sa revenim... 1 heat o sa iti dau eu numarul celui care mi-a vopsit mie mobra si care face treaba foarte buna la un pret acceptabil si ti-o poate face mat;) bob inca nu am mobra acasa ca nu am facut actele pe numele meu INCA abia luni sau marti o sa fac actele la ea dupa care o sa ma duc cu ea la rar... ce e mai nasol e ca am toba MICRON pe ea si stiu ca aia or sa faca urat. sa vad de unde o sa fac rost de o toba stock... si dupa ce termin si cu rar-ul o sa o aduc acasa si o sa o bibilesc un pic ca in pozele urmatoare e in progresul defacerii pt vopsire si pozele sunt facute cu tel. are 14k km a fost inmatriculata prima data in 2007 Filtru KN. mobra arata foarte bine chiar daca a fost usor cazuta pe partea stanga... in poze nu se observa dar e zgariata... sa vedem ca poate in primavara din galben/negru sa o fac alb/negru... dar asta ramane de vazut sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 o strica toba , sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 pai acolo intentionam sa ma duc sa nu am probleme sau mai stiu eu ce... sau incerc sa imi gasesc o toba stoc ca sa nu mai am vreo discutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 frate... ce e cu turcismele alea??? )))))) nu mi-as lua niciodata asa ceva... hai sa va arat mobra ca am adus-o acasa dar nu am bibilit-o deloc.sper sa va placa si sa va mai intalniti cu mine desi nu am honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiangsl Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Este frumoasa desi mie nu imi place cum au desenat farul in general la modelele sport suzuki. Nu dati cu pietre... este o parere personala. Dar de ce vrei sa o revopsesti? Arata vine si asa... sau are ceva zgarieturi? Sa o stapanesti sanatos fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Nu sunt fan Gsxr dar culoarea pe asta e superba. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 (editat) vreau sa o fac neagra complet cu alb cred deh... nebunia mea plus ca are o vopsea... vai vai vai iar farul zici ca e semnul de la dainese Editat Ianuarie 21, 2011 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 auzi bre....de ce nu faci tu o poza la motor cu tine pe el?! Ti-e rusine ca ti-ai luat scutter?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Scuter e ier uan pe langa modelul ala de GSXR Acum serios, asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 stai bre linistit ca nu e chiar asa de mica mobra pe cum ma asteptam ) esti tu carcotas ) Mesaj completat stai bre linistit ca nu e chiar asa de mica mobra pe cum ma asteptam ) esti tu carcotas ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex13pdy Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Salut ma numesc Alex si sunt proaspatul proprietar al unei Honda 1000rr (19mii km ) momentan nu am poze dar o sa pun dupa ce o bibilesc putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Scuter e ier uan pe langa modelul ala de GSXR Acum serios, asa e Daca te refereai la dimensiuni...ier uan e mai mare... Daca te refereai la tehnice....ma abtin, nu de alta dar fiecare stim ca motorul lui e mai bun.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex13pdy Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Salut ma numesc Alex si sunt proaspatul proprietar al unei mobre Honda 1000rr (19000km) ,momentan nu am poze dar dupa ce o s-o bibilesc si eu putin o sa pun poze cu ea . mentionez ca motocicleta este stock poate ma puteti ajuta cu ce piese(toba,cauciuc,manere,) sa pun si eu pe ea va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex13pdy Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Salut ma numesc Alex si sunt proaspatul proprietar al unei mobre Honda 1000rr (19000km) ,momentan nu am poze dar dupa ce o s-o bibilesc si eu putin o sa pun poze cu ea . mentionez ca motocicleta este stock poate ma puteti ajuta cu ce piese(toba,cauciuc,manere,) sa pun si eu pe ea va multumesc Mesaj completat Salut ma numesc Alex si sunt proaspatul proprietar al unei mobre Honda 1000rr (19000km) ,momentan nu am poze dar dupa ce o s-o bibilesc si eu putin o sa pun poze cu ea . mentionez ca motocicleta este stock poate ma puteti ajuta cu ce piese(toba,cauciuc,manere,) sa pun si eu pe ea va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 hai ca ai fost tare... am inteles ca esti fericitul posesor al unui 1000rr ) sa il stapanesti sanatos si sa ai grija de ea... daca vrei iti postez o poza cu fosta mea mobra si cam ce avea pe ea ca tot 1000rr a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate