gogO. Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 (editat) cRRaciun fericit Sa v-aduca moshu upgrade-urile pe care vi le doriti, gume, benzina, echipamente si multa sanatate, ca sa puteti sa va bucurati de atatea cadouri Editat Decembrie 24, 2011 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 de Craciun imi doresc ca honda sa nu mai consume ulei CRACIUN FERICIT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 de Craciun imi doresc ca honda sa nu mai consume ulei CRACIUN FERICIT!!! Are probleme cu consumul de ulei si 2009 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Are probleme cu consumul de ulei si 2009 ? si 2010 si 2011..s-ar putea ca din 2012 sa fi rezolvat problema.cat consuma inca nush sa iti spun ca nu am apucat sa ma dau la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 Hai Craciun Fericit si voua.... Si multa MULTA sanatate ca e cea mai importanta LA MULTI ANI FRATI GIXERISIT si un an nou fara incidente si multa sanatate ca e cea mai importanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 LA MULTI ANI pentru fratii motoristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 ...Posesori de 954 rr 2003?... as avea niste intrebari daca ma poate ajuta.. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Posteaza intrebarile pe topicul vecin, Detinatori de Honda 900RR Fireblade, acolo sunt cativa posesori de 954RR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Posteaza intrebarile pe topicul vecin, Detinatori de Honda 900RR Fireblade, acolo sunt cativa posesori de 954RR. ...Mersi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 La Multi Ani 2012!!! la multi ani RR--asf uscat tuturor motociclistilor !! o problema cu rr 2007-2008--nu-mi sta la relanti,-aveti idee? va multumesc cele bune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 caut un releu de semnalizare pentru un 1000rr 2005, poate are cineva vreunul ratacit... multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Un prieten are la vanzare 2 sisteme full pentru 1000rr dupa 2007-AKRAPOVICK EVOLUTION cu finala carbon nou la 600 e neg si TWO BROTHERS FULL cu finala carbon la 500 e neg.Relatii la 0764689200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shucu Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 salut!daca stie cineva....s-a aprin in stanga unde indica nivelul benzinei un bec care indica popa de benzina!stie cineva care e problema?motorul functioneaza perfect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 caut un releu de semnalizare pentru un 1000rr 2005, poate are cineva vreunul ratacit... multumesc Salut, am eu releu de semnalizare. Costa 50 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nes Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 O toba sport sh pt un cbr 600rr 2003-2004? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Nes vb cu sp33d_fr3ak(acelasi id si de mess) ca el are una de vanzaare sper sa te fi ajutat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 uite ca n-am nici toba, nici acelasi id sambata si duminica ieseala dupa 12? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danji Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Suna bine. M-as baga duminica. Prin oras sau p-afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobo2020 Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Salutare, ma alatur si eu grupului honda RR, motoreta este un 1000RR, am luat-o mai mult din cauza pretului si a extraselor care le are.Arata bine, merge si mai bine, desi m-a lasat un pic dezamagit un pic, se pare ca zvonurile sunt adevarate, parca nu trage cum trag altele din aceeasi categorie, chiar si mai batrane(am avut o yamaha r1 si pur si simplu ziceai ca stai pe o viespe, cand merg pe 1000RR asta zici ca mergi pe un nor), nu are aceeasi vlaga.Dar imi place cum sta pe sosea, suspensia aia spate e desteapta rau te tine pe sosea plus amortizoru ala pe eletromagneti iarasi o chestie foarte interesanta.Oricum eu sper sa nu am probleme cu ea, numai bine baieti ne vedem pe sosea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xutz Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 (editat) Noul meu bord...before and after made by www.kaf.ro recomand cu incredere !! Editat Martie 9, 2012 de al3xutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Salutare, ma alatur si eu grupului honda RR, motoreta este un 1000RR, am luat-o mai mult din cauza pretului si a extraselor care le are.Arata bine, merge si mai bine, desi m-a lasat un pic dezamagit un pic, se pare ca zvonurile sunt adevarate, parca nu trage cum trag altele din aceeasi categorie, chiar si mai batrane(am avut o yamaha r1 si pur si simplu ziceai ca stai pe o viespe, cand merg pe 1000RR asta zici ca mergi pe un nor), nu are aceeasi vlaga.Dar imi place cum sta pe sosea, suspensia aia spate e desteapta rau te tine pe sosea plus amortizoru ala pe eletromagneti iarasi o chestie foarte interesanta.Oricum eu sper sa nu am probleme cu ea, numai bine baieti ne vedem pe sosea! De la R1 la 1000rr 2004 sau 2006? Eu m-am edificat de superioritatea lui R1 in 2009 la Brno cind i-am dat unUi prieten o tura in cursa, mergea pe 1000rr 2004, l-am depasit pe una din liniile drepte, grav de tot. Motorul meu era fabricat in 2000 si avea 40 000km pe bord, si, culmea, cumparat de la Tomina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobo2020 Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 2004 fabricatie, 2005 inscrisa, de putere nu cred ca se pune problema, nici de tehnologiile implementate, 1000RR e clar superior, eu zic doar de senzatie, feeling cum vrei sa-i spui, situatia descrisa de tine e subiectiva, oricum motoreta imi place foarte mult, parca e mai inchegata decat cea veche, dar tind sa cred ca totul este datorat amortizorului ala de ghidon, si a pompei de frana radiala+etrierii tot radiali, oricum eu as vrea sa vedem daca ne permite timpul sa particip si la cateva etape la rosbk la debutanti si atunci o sa vedem exact cum sta treaba, pana atunci sa vina odata caldura aia, si multa sanatate la toti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooopsss Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Salut baieti, am un CBR 600 RR din 2008 ..are montata o toba sport pe care vreau sa o inlocuiesc cu cea stock .... vreau sa cumpar acea tabla de protectie ce se pune intre toba si codita. Ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 (editat) Salut baieti, am un CBR 600 RR din 2008 ..are montata o toba sport pe care vreau sa o inlocuiesc cu cea stock .... vreau sa cumpar acea tabla de protectie ce se pune intre toba si codita. Ma poate ajuta cineva? 40ron, plus transp. Mess: jagib1972 Editat Martie 14, 2012 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nes Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Salut baieti, am un CBR 600 RR din 2008 ..are montata o toba sport pe care vreau sa o inlocuiesc cu cea stock .... vreau sa cumpar acea tabla de protectie ce se pune intre toba si codita. Ma poate ajuta cineva? Se potriveste pe un cbr din 2004? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate