radupop Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Doamne ajuta! Sper sa scape cu viata. Mi s-a zbarlit parul cand am citit tot topic-ul. Inca nu mi-am luat noul motor de la reprezentanta si deja mi-e frica sa ies prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Nu vreau sa imi imaginez suferinta familiei. Cati ani are motociclistul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucianno Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 (editat) Oameni buni! Nic este inca in viata! si asa trebuie sa ramana! Nici nu concep sa fie altfel si va rog sa nu mai starniti zvonuri FALSE!!! Eu sunt fratele lui si stiu exact cum sta situatia! Duminica noaptea in jurul orei 4 a facut acel edem cerebral. Pana acum situatia lui nu s-a schimbat ... e in continuare grava. (adica inca nu si-a revenit) Medicii ne-au informat ca se alfa intr-o perioada in care se poate intampla orice! Eu personal l-am vazut si arata ok... nu mai era palid ca in ziua accidentului.. respira obisnuit... (contuzia pulmonara s-a mai ameliorat) si pentru ca stiu ca fratele meu este un tip (de 28 ani) foarte puternic care iubeste viata sunt convins ca va trece si peste acest obstacol! Din cate am inteles eu de la unul dintre doctori... este foarte posibil ca el sa fi intrat in stadiul in care edemul incepe sa se resoarba. Doctorii fac tot ce se poate. Procesul de resoarbere al edemului este foarte lent. Iar din acest motiv medicii ne-a spus ca trebuie sa asteptam sa treaca minim 72 de ore... ca sa se poata observa evolutia si sa vedem daca se stabilizeaza. De aceea pana atunci nu se poate pronunta nimeni. Acest proces de resoarbere poate dura destul de mult...(chiar si luni de zile). Noi speram ca va dura foarte putin pentru ca altfel Nic poate ramane cu traume severe in functie de zona cerebrala afectata. Apelez la voi toti sa va indreptati gandurile pozitive asupra lui pentru ca atunci cand mai multi oameni fac asta efectul se simte. Mai ales pe cei care au credinta in Dumnezeu ii rog din suflet sa spuna macar "Tatal nostru" pentru Nic si sa-l pomeneasca, atunci cand se gandesc la el. Eu personal cred foarte mult in Dumnezeu si sunt convins ca daca ne rugam toti pentru el o sa-si revina mult mai repede si o sa se faca bine! E CEL MAI BUN LUCRU PE CARE PUTETI SA-L FACETI PENTRU NIC DACA INTR-ADEVAR VRETI SA-L AJUTATI SI VA PASA! Va multumesc mult de tot pentru sprijin si abia astept sa revin cu vesti bune!!! si apoi eventual sa facem o intalnire moto sa cinstitm pentru sanatatea lui Nic si a celor care iubesc viata si se lupta pentru ea din rasputeri! DOAMNE AJUTA-L PE NICOLAE-IULIAN !!! Editat Martie 6, 2007 de Lucianno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 (editat) Suntem alaturi de tine si de fratele tau Lucianno. Sa-l ajute Dumnezeu! O sa ma rog pentru Nic. Editat Martie 6, 2007 de ahonen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sybo Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 DOAMNE AJUTA-L PE NICOLAE-IULIAN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark angel Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 DOAMNE AJUTA-L PE NICOLAE-IULIAN !!! INSANATOSIRE GRABNICA!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 DOAMNE AJUTA-L PE NICOLAE-IULIAN !!! INSANATOSIRE GRABNICA!! Multi de aici ma pot considera un las... poate ca sunt... postam in urma cu putine luni ca trebuie sa imi vina motorul...am permisul de 2 ani...am calarit cateva motorete... nu pot spune ca am expetienta... stiu ca multi ma vor face de cacao...asta este... trebuia sa imi iau motoreta de la reprezentanta acum 2 luni.. m-am mutat de curand in spania...si aici am avut de ales intre motoreta si masina... se pare ca am ales masina... nu conteaza ce model.. am facut asta pentru ca ma sperie acest gen de topicuri..poate ca nu am destul curaj sa fac pasul... insa nici nu pot sa imi scot din minte aceasta pasiune...acum astept pareri si poate critici.... am citit aceste topicuri in care au patito oameni nevinovati... cum spunea cineva este o pasiune prea mica pentru un pret prea mare... am de gand serios .. sa vin printre voi.. nu am renuntat la motor.. insa imi este putin teama...de asta nu am mai postat ... scuze de OFF topic.. si sanatate baiatului.... doamne ajutal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 SA-L AJUTE DUMNEZEU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdannlb Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 DOAMNE AJUTA-L PE NICOLAE-IULIAN !!! SANATATE, SUNTEM ALATURI DE VOI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 eu il cunosk... Nu e la Catavencu ci la cotidianul... fotograf... Noi ne vedeam shi o sa ne vedem in continuare pe teren, (eu lucrez tot in presa). Nic e un baiat de milioane shi nu merita asha ceva... dar, dupa cum spunea fratele lui e un adevarat luptator. Acum am vb. cu medicul de serviciu de la terapie intensiva si mi-a dat vesti nu tocmai bune dar, refuz sa cred ca va ceda... O SA FIE BINE!!!!!!!! Sa dea Bunutzul sa il vedem iar cu aparatu'n rucsac shi cu mobra intre picioare. P.S. Totzi cei din presa asteptam din partea familiei un semn sa stim cu ce il putem ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 of-of.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wiskasul Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 MULTA SANATATE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdannlb Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 am mai intrat si pe alte forumuri, dar tot aici imi zboara gandul .... dau refresh la fiecare 5 minute ... vreo veste ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Merg eu la spital mai pe seara cand scap de la job. Revin cu amanunte diseara... Domnul fie ingaduitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Doamne ajuta sa scape cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 sunt cu sufletul alaturi de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RST Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 DOAMNE AJUTA-L PE NICOLAE-IULIAN SI DA-I MULTA PUTERE SA LUPTE PENTRU VIATA !!! INSANATOSIRE GRABNICA NIC!!!! SUNTEM ALATURI DE TINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Mai ales pe cei care au credinta in Dumnezeu ii rog din suflet sa spuna macar "Tatal nostru" pentru Nic si sa-l pomeneasca, atunci cand se gandesc la el. O fac ori de cate ori am imi amintesc de accident, de duminica incoace. Fratele tau e coleg de redactie cu fratele meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
italiamotors Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 (editat) buna seara! acum 5 minute m-am intalnit cu o buna prietena (OANA) a baiatului implicat in accident. din pacate, IULIAN se afla intr-o stare deplorabila. ne rugam si ne dorim din suflet ca Dumnezeu sa-l ajute. Hai sa ne rugam toti pentru sanatate lui si sa speram ca aceste ganduri de bine il pot ajuta!. Propun din suflet, daca cititi aceste randuri sa -i adresati cateva cuvinte! Speram ca Domnul sa-l ajute cu multa putere!! Dragos Editat Martie 6, 2007 de italiamotors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Doamne ajuta sa-ti revii cat mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Insanatosire cat mai rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corsa Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Doamne ai grija de NIK e coleg cu fratele meu de munca si sunt amandoi motociclisti.Ai dreptate Antistress e de la Cotidianul si am inteles si eu ca e un super baiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memphis Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 DUMNEZEU SA-L AJUTE, SI INSANATOSIRE GRABNICA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangerosu Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 DOAMNE AJUTA-L PE NICOLAE-IULIAN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate