Nyt Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Luna femeilor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 ziua femeilor,luna femeilor,deci trebuie sa le cinstim cum se cuvine. din cate stiu,9 martie e ziua barbatilor,inca un motiv sa ne betivanim.acum cat mai putem,in curand da coltul ierbii si incepe asfaltarea craterelor din carosabil,trebuie sa fim agili sa ne putem strecura printre surprizele primavarii !asa ca nu ratati nicio ocazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 ziua femeilor,luna femeilor,deci trebuie sa le cinstim cum se cuvine. din cate stiu,9 martie e ziua barbatilor,inca un motiv sa ne betivanim.acum cat mai putem,in curand da coltul ierbii si incepe asfaltarea craterelor din carosabil,trebuie sa fim agili sa ne putem strecura printre surprizele primavarii !asa ca nu ratati nicio ocazie. am o veste proasta..cica nu mai sunt bani de asfaltari ca s-au cheltuit multi pe dezapeziri=)) da....asta e romania...cred ca ne dam cu mobrele pe la unguri daca putem ajunge pana la ei:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 ziua femeilor,luna femeilor,deci trebuie sa le cinstim cum se cuvine. din cate stiu,9 martie e ziua barbatilor,inca un motiv sa ne betivanim.acum cat mai putem,in curand da coltul ierbii si incepe asfaltarea craterelor din carosabil,trebuie sa fim agili sa ne putem strecura printre surprizele primavarii !asa ca nu ratati nicio ocazie. Ita cine e prospect C.S. tii locul cuiva pana se intoarce? Cand te mai imbeti sa ma anunti sa iti mai fac o serie de poze :) am o veste proasta..cica nu mai sunt bani de asfaltari ca s-au cheltuit multi pe dezapeziri=)) da....asta e romania...cred ca ne dam cu mobrele pe la unguri daca putem ajunge pana la ei In ritmul asta cred ca numai Bulgaria o sa scrie pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 esti o fetita rea!nu tin locul nimanui. bine ca nu scrie pe tine D&G,GUCI sau ARMANI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 esti o fetita rea!nu tin locul nimanui. bine ca nu scrie pe tine D&G,GUCI sau ARMANI. Fataaa, du-te fata, nu-mi plac marcile astea...mie imi plac Honda, Kawasaki, Ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 si eu as vrea sa scrie pe mine...Daniela Crudu sau Roxana Ilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 si eu as vrea sa scrie pe mine...Daniela Crudu sau Roxana Ilie Du-te fata ca nush cine sunt astea Mai facem si noi o intalnire de Titanisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Fataaa, du-te fata, nu-mi plac marcile astea...mie imi plac Honda, Kawasaki, Ducati Suzuki pauza ! N-am vazut asa ceva... Macar pt Gabibuton puteai sa zici ca iti place Suzuki ca si el a zis de ziua fumeilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Suzuki pauza ! N-am vazut asa ceva... Macar pt Gabibuton puteai sa zici ca iti place Suzuki ca si el a zis de ziua fumeilor ! Eu nu mint niciodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Suzi, este o femeie salbatica si excluzivista bre Nyt Misoginismul este atribuit barbatilor, dar asta nu inseamna ca femeile fac abstractie Cel putin in conceptul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 (editat) Se mai organizeste una bucata bauta intalnire in data de 19.02 in club Alter-Ego cu incepere de la ora 21:00 ! Doritorii care este , e asteptati la ora cu pricina la locu' cu pricina ! Off-T: Si sa vina draq o data soarele ,ca din cauza iernii imi fac praf ficatul ! Editat Februarie 17, 2010 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Pas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Peu - prezent Eu - sper... Daca vin eu, mai aduc pe cineva surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Se mai organizeste una bucata bauta intalnire in data de 19.02 in club Alter-Ego cu incepere de la ora 21:00 ! Doritorii care este , e asteptati la ora cu pricina la locu' cu pricina ! Off-T: Si sa vina draq o data soarele ,ca din cauza iernii imi fac praf ficatul ! Si tu ai prefera sa stergi praful de pe veioza nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Va multumesc! ...si scuze dar am fost plecat pana la Gretzili unde am vazut multe motoare pe strazi si cand ma gandeam cum e vremea la noi... Dar mai e putin si ne vedem si noi la Titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Plimbarica: maine, plecarea 11-12, intoarcere 17-18; undeva aproape, pe drumuri asfaltate (Alexandria, Oltenita, Giurgiu, ceva asa...). Deocamdata 3-4 oameni. Doritorii din cartier sa lase mesaj dupa semnalul sonor. Beep !!! Mesaj completat Nimeni? Ma dezamagiti... Vecinu' meu din Y cu choperul Kawa? Nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Luna femeilor ? Auzi,bre ? da' nenea Buton si cu nenea acesta pe care nu-l cunosc de ce sunt prospecti? Cocoseii nu sunt doar 3 ? Si-atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 mey,imi pare rau ca nu ne cunoastem dar cine stie,urmeaza!!!referitor la intrebarea ta,probabil ne-am castigat acest drept! cum?nu ma intreba!dar stai linistita,dupa cum merge treaba,avem nevoie si de gainuse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Plimbarica: maine, plecarea 11-12, intoarcere 17-18; undeva aproape, pe drumuri asfaltate (Alexandria, Oltenita, Giurgiu, ceva asa...). Deocamdata 3-4 oameni. Doritorii din cartier sa lase mesaj dupa semnalul sonor. Beep !!! Mesaj completat Nimeni? Ma dezamagiti... Vecinu' meu din Y cu choperul Kawa? Nimic? Umm, eu una nu cred ca ies cu motorul pana nu vad stradutele de la mine uscate total...oricum tre sa fac actele/asigurare/etc... mey,imi pare rau ca nu ne cunoastem dar cine stie,urmeaza!!!referitor la intrebarea ta,probabil ne-am castigat acest drept! cum?nu ma intreba!dar stai linistita,dupa cum merge treaba,avem nevoie si de gainuse. Gainusele singuratice? Vaiii cum suna, poate puicutele singuratice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Mesaj completatNimeni? Ma dezamagiti... Vecinu' meu din Y cu choperul Kawa? Nimic? Multi nu au asigurari,revizii si asa mai departe ! E timp si de plimbari,plus ca e d-abia prima zi mai insorita ! Auzi,bre ? da' nenea Buton si cu nenea acesta pe care nu-l cunosc de ce sunt prospecti?Cocoseii nu sunt doar 3 ? Si-atat! Cocoseii fura 3 ,dar cu Lipalu am devenit 4 ! Nenea de nu il cunosti si alde toar'su Buton sunt in probe ! Bre alexutzzo ma dezamagesti ,nimic nu mai stii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Cocoseii fura 3 ,dar cu Lipalu am devenit 4 ! Nenea de nu il cunosti si alde toar'su Buton sunt in probe ! Bre alexutzzo ma dezamagesti ,nimic nu mai stii ! E ji ea mica...trebe inteleasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 ti-am facut azi cu mana alexuttza pe la unirii,dar nu cred m-ai vazut . a fost chiar bine azi...100 de km. ok...si in mare parte era uscat pe bulevarde. cand incep iar intrunirile de vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Multi nu au asigurari,revizii si asa mai departe ! E timp si de plimbari,plus ca e d-abia prima zi mai insorita ! Cocoseii fura 3 ,dar cu Lipalu am devenit 4 ! Nenea de nu il cunosti si alde toar'su Buton sunt in probe ! Bre alexutzzo ma dezamagesti ,nimic nu mai stii ! Pai daca nu ma mai inveti si pe mine nimic E ji ea mica...trebe inteleasa. Tu ma intelegi ,nu-i asa Alex? ti-am facut azi cu mana alexuttza pe la unirii,dar nu cred m-ai vazut .a fost chiar bine azi...100 de km. ok...si in mare parte era uscat pe bulevarde. cand incep iar intrunirile de vineri? Unde erai bre? Cu moto sau pe jos? Eu am impresia ca te-am vazut pe la City Mall ieri, mai erau inca 3 motorete in afara de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 ti-am facut azi cu mana alexuttza pe la unirii,dar nu cred m-ai vazut . ji iea nimic, nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate