Ravenitza Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Ok, ai o scuza... Nu stiu de ce imi este atat de greu sa va antrenez in iesiri...inafara de ziua de vineri, e tare greu...la un suc, la o plimbare in parc, etc...nici un semn...In fine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) La Multi Ani, Eugene! sa fii sanatos si sa ai tot ce-ti doresti(inclusiv un repsol ) Editat Iunie 11, 2008 de Ametist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Merci Ametist Daca imi revin un pic poate iesim la un suc. Sper sa il conving si pe Alin. In fine mai vb. Bye!!! P.S. incarca telefonul!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phantomas Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 2 All Daca nu ploua ( desi asa au anuntat domnii de la vreme ), se organizeaza vreo plimbare sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 sambata io fac un soft enduro pe langa bucuresti, cine sa baga? numarul meu de mobil e vreo 1, 2 pagini mai inapoi, sunati-ma cu incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 sambata io fac un soft enduro pe langa bucuresti, cine sa baga? numarul meu de mobil e vreo 1, 2 pagini mai inapoi, sunati-ma cu incredere i'm in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hotshot1 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Mai se inscrie lume aici; vad ca se fac discutii. Intreb, nu de alta dar sunt incepator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 :drink:Care poate sa ma indrume catre o statie ITP aproape de cartierul nostru. URGENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 :drink:Care poate sa ma indrume catre o statie ITP aproape de cartierul nostru.URGENT cum vii de la obor cand iesi din pasaj spre dristor (pasaj muncii) dupa statia de tramvai faci stanga si acolo in spatele benzinariei petrom parca, se afla o statie ITP acolo am fost eu cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Auziti,in alta parte decat Studio Bar nu va mai strangeti?Prin partile alea,gen ursu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Auziti,in alta parte decat Studio Bar nu va mai strangeti?Prin partile alea,gen ursu ? Studio Bar e la tine in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Studio Bar e la tine in casa Asta stiam ,da nu vezi ce scrie pe usa?Iti trebe carnet de membru....si..ziceam o data ca ma duc sa-i cunosc si eu..da pana la urma,nush cum am aterizat prin paw.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ace_of_spades Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Vine cineva maine la titan? Nu am fost niciodata si sunt curios sa vad ce e pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Vine cineva maine la titan? Nu am fost niciodata si sunt curios sa vad ce e pe acolo... eu nu ajung maine pentru ca plec din bucuresti de dim. asa ca va salut de aici de la calculator si ne vedem sapt. viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) :drink:Care poate sa ma indrume catre o statie ITP aproape de cartierul nostru.URGENT mergi la Autoklass Center Autoklass Center Mihai bravu cu splaiul uniri intrarea de pe dambovita dar suna inainte sa-ti faci programare...eu acolo am facut in martie sau aprlie... Ai si un PM Apropo stau in Zona:D dar nu am avut timp sa ma prezitnt ... dar urmeaza:D Succes Editat Iunie 13, 2008 de Macho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 :drink:Care poate sa ma indrume catre o statie ITP aproape de cartierul nostru.URGENT la dacia pantelimon Vine cineva maine la titan? Nu am fost niciodata si sunt curios sa vad ce e pe acolo... io daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Numai gura e de "unii"!!! Eu nu vin azi ca ma uit la meci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Auziti,in alta parte decat Studio Bar nu va mai strangeti?Prin partile alea,gen ursu ? In ultima vreme am tot mers la Belciugatele e un popas undeva pe marginea lacului. Eu sunt foarte fericit cand mergem acolo ca pot sa imi dezmortesc si eu motoru' un pic. Preturi bune si atmosfera misto mai ales pe seara cand li se face frig lautarilor si canta in local nu mai stau afara Astazi o sa vin in parc poate mai aduc niste prieteni dar se poate sa intarzii un pic ca trebuie neaparat sa schimb gumele ca prezinta un mare risc mai ales spatele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 :drink:Care poate sa ma indrume catre o statie ITP aproape de cartierul nostru.URGENT salut colega, dc vrei ceva simplu si eficace mergi la podul Fundeni pe partea stanga cum te duci spre Colentina, la Adi Star. Mai multe nu-ti spun dar vei fi sigur multumit si fara sa te agiti (ma refer la ITP pt moto). Dc vrei mai multe detalii scrie in particular . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Multumesc,am rezolvat problema cu ITP.Azi nu vin la metrou . Meciul nationalei este foarte important,jucatori au nevoie de noi. Va astept la casa poporului la un mic si o bere, doua, trei,patru................................... HAI ROMANIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Sorry, eu nu ajung azi... o sa fiu deja in drum spre munte... Bertha vrea kilometri... Multi, multi, multi!!! Have fun! Ne vedem vinerea viitoare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Sorry, eu nu ajung azi... o sa fiu deja in drum spre munte... Bertha vrea kilometri... Multi, multi, multi!!!Have fun! Ne vedem vinerea viitoare!!! Sorry man aseara ma grabeam si inca tare de tot. Nu am mai apucat sa vb la urmatorul semafor. Distractie placuta la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 pana la urma vine cineva diseara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Eu o sa vin numai ca o sa vin mai tarziu ca trebuie sa imi schimb cauciucurile pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Eu sunt in curs de modificari la motocicleta, saptamana trecuta nu am ajuns pentru ca la 8.30 seara am terminat de schimbat ghidonul..ne-a dat ceva de munca. Iar saptamana asta nu pot ajunge pentru ca ieri dupa-amiaza mi-am vopsit saua in sfarsit si momentan e inca la uscat. Am verificat-o acum, si e totusi lipicioasa, nu ma risc sa ma fac neagra pe pantaloni So, eu is "pas"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate