R4z0r Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Hey, 2 probleme am si eu...1- am primit un biletel ca tre sa ridic de la posta o recomandata...ce fac? Daca e ceva de la politie, stiu ca se prescrie in cazul neridicarii, dar daca e vorba de mai mult decat o amenda? 2- unde credeti ca pot sa gasesc un costum de ploaie prin bucuresti inafara de paula. Nu a fost prea placut pana la munca cu pantalonii uzi la faza cu biletu' nu stiu ce sa zic dar pentru echipament arunca un ochi aci http://www.scorpio-az.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) Sos. Cotroceni Nr.19 Magazin MyMotoTuning ..cred ca au si anvelope @ravenitza : Au si costume de ploaie Editat Septembrie 15, 2008 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 hey ! stie cumva de unde pot cumpara niste anvelope bune la pretz decent ? 110/70/17 fata si 130sau140/70/17 spate da! daca vrei te duc eu la un prieten care se ocupa cu asa ceva,sh-uri f bune.Anunta-ma daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 ti-am dat reply yaoudoi2trei. maine cred ca ma duc in ploiesti la cumparaturi la paulas bikers shop ca am auzit ca e marfa daca vrea cineva sa vina sa tipe tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceFlower Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ti-am dat reply yaoudoi2trei. maine cred ca ma duc in ploiesti la cumparaturi la paulas bikers shop ca am auzit ca e marfa daca vrea cineva sa vina sa tipe tare ! vezi ca "Paula" este si in Bucuresti pe langa "URSU"(in caz ca nu stiai) Asfalt uscat:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 m-am programat la examen:)..pe 08.10.2008:D dau poligonul...dar nu stiu cum e cu sala ca mi-au zis ca il pot da cu 5 zile inainte de poligon sau pe perioada celor cinci zile din-naintea poligonului:-??..poate ma lamureste si pe mine cineva cum e cu astea 5 zile(multumesc....si sper sa nu imi raspundeti ca si pana acum, adica deloc)......daca nu se incadreaza intrebarea in topicul asta sa mi-o stergeti:-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 daca e frumos ne adunam maine pe la 7 k sa plecam spre arc.....NU??!!! . . . . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 m-am programat la examen:)..pe 08.10.2008:D dau poligonul...dar nu stiu cum e cu sala ca mi-au zis ca il pot da cu 5 zile inainte de poligon sau pe perioada celor cinci zile din-naintea poligonului:-??..poate ma lamureste si pe mine cineva cum e cu astea 5 zile(multumesc....si sper sa nu imi raspundeti ca si pana acum, adica deloc)......daca nu se incadreaza intrebarea in topicul asta sa mi-o stergeti:-?? Eu am dat examen in iunie dar nu era asa,ci pur si simplu dimineata aveai sala,iar cine trecea dadea poligonu' la ora 13.00.Mai informeaza-te sa nu ai surprize. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Eu am dat examen in iunie dar nu era asa,ci pur si simplu dimineata aveai sala,iar cine trecea dadea poligonu' la ora 13.00.Mai informeaza-te sa nu ai surprize. asa era si cand am da/luat eu b-ul...(acum 3 ani)....nu cred ca a inceput treaba cu examenle de tipul asta...doar programarile pt moment...o sa sun la politite si vad ce aflu si o sa postez aici ca sa stie lumea exact:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Vine cineva la plimbare? Trec pe la 19:15 pe la Titan. Daca are cineva chef, ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 @vrajitoru_23 : Eu dau pe 6 la A si pe 7 la B. Te poti duce inainte cu 5 zile de ziua in care te-a programat la traseu....in orice zi vrei tu la orice ora de la 08:00 pana la ora 18:00 parca...daca vrei mergem amandoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 pana la urma m-am lamurit...trebuie sa ajung in cele 5 zile dinaintea poligonului...si mai m-am lamurt cu o chestie....politia romana e de cacao, nu raspund la telefoane ca na, de ce sa se deranjeze, dar smecherasi sunt aia de la ghiseu si stiu sa ia lumea la misto..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 daca e frumos ne adunam maine pe la 7 k sa plecam spre arc.....NU??!!! . . . . . . . eu sunt la munci nu pot sa vin la Titan... Depinde cati bani esti dispusa sa dai pe el...La 120 lei era unu' super , in Vitan la Louis shop /// Am fost eu la Vitan azi la moto Louis si e dragut costumul de ploaie dar inca nu sunt hotarat .....poate imi iau un impermeabil de la www.alfamotors.ro pentru ca este mai de calitate...ok si mult mai scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Vine cineva azi la titan, ora 19:00 sa plecam la arc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Vine cineva azi la titan, ora 19:00 sa plecam la arc ? io nu stiu da' dute si tu si vezi is daca e ceva da si mie un buzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 deci anuntati-va care veniti azi la 7 la titan k sa stiu dc vin...sau merg direct la ARC !! stam pana la 7:15 apoi plecam spre arc .....toate astea daca NU ploua ..asfalt uscat ..si pe diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Eu vin la titan diseara la 19:00. R4zoR iti trimit un emoticon/audibles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) ploua ...deci (cuvant urat)-n (cuvant urat) plimbare ...poate ne vedem vineri ma duc s beau di suparare Editat Septembrie 17, 2008 de septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Ce bei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Ce bei am gasit niste otet si ulei cu factor de protectie 30 ....sa vad ce mai gasesc prin casa .am spitalul d copii lg mine...no problem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 neatza lume! maine isi face careva curaj pentru o PLIMBARE! [(macar sa mearga si cu mine la service sa nu ma plictisesc singurel acolo)] daca nu ploua rau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 neatza lume! maine isi face careva curaj pentru o PLIMBARE! [(macar sa mearga si cu mine la service sa nu ma plictisesc singurel acolo)] daca nu ploua rau? vreau sa merg si eu la service suzuki ..chiar vreau...lasa-mi pm la ce ora...ce si cum..unde....si dc nu poua vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Buey, si io trebuie sa merg la service suzuki ca am ceva la cutie cred .. se blocheaza cate odata si caraie Eu la motorteam merg... voi ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 aloha se baga careva la o plimbare azi pe la 4 jumate-5 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 aloha se baga careva la o plimbare azi pe la 4 jumate-5 ? cine vrea sa fie la unirii la 4.30~5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate