Ravenitza Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 no problem! btw: atelier auto/vopsitorie in zona Postavarului? gud aidia! da' de unde dreaq o husa/carpa atat de mare? improvizeaza nush ce sa zic..si oglinzile ai putea sa le iei in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 din planta aia cu 5 frunze E OFICIAL!!!! vineri 07.11.2008 in Biker's otopeni se desfasoara concursul Mr. Moto!!! mai pe scurt caterinca si bautura .si asta nu e tot ....aveti ocazia sa faceti misto de doi cavaleri convinsi(subsemnatul si nyt)care isi vor prezenta farmecele de biker> so...cine vrea sa vina sa acorde cateva voturi si rada pe cinste e rugat sa se prezinte Cine sa faca misto de voi ma? Sa mi-i arati p-aia de fac misto de voi, ca-i transform in broscoi Se lasa cu opturi? iar am probleme cu vecinii. ieri am adus inca o mobra si azi am gasit-o cu oglinda data peste cap si miscata putin din loc... noroc ca sunt legate intre ele si de gard. Tu ai probleme cu vecinii, eu in noaptea asta dorm la vecina, tocmai l-am fentat pe domnu' proprietar... long, long story ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 sa vedem cum e vremea...la munca... poate vineri se mai naste vreo betie dar de data asta in bikers otopeni Aha..so... am aflat Sa stii ca imi pare rau ca am lipsit de la party...sincer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 LE: Apropo, cine ma poate ajuta cu o dubitza in uichend? Recompensa in bere te anunt joi daca pot face rost de o dubita care este un logan ca sa fiu mai iecsact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 te anunt joi daca pot face rost de o dubita care este un logan ca sa fiu mai iecsact sarumana, dubitza sa fie, n-am mare lucru de carat, doar ca sunt lucrurile a trei persoane, ca iau si vecina cu mine in principiu saci, o saltea, cateva piese light de mobilier, cred ca din doua drumuri e gata mutarea. Partea buna e ca distanta dintre viitorul fost domiciliu si viitorul domiciliu este de vreo 3-400 metri, daca stau sa ma gandesc in cel mai rau caz plec ceva mai devreme, diseara se lasa cu artificii serioase la Loyal acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 adica diseara bem in Studio? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 MI AM FACUT REVIZIA DE 6000KM LA MOTOR TEAM SI S-AU DESCURCAT BAIETII....DOAR CD AM AJUNS ACASA AM VAZUT K LA REASAMBLARE NU PREA LE-A IESIT CU NISTE CHESTII....POATE SI DIN CAUZA K E MODEL NOU SI NU AU INK EXPERIENTA CU ELE ....AM REZOLVAT O EU PANA LA URMA MIERCuRI CAND NE STRANGEM K SA MERGEM LA a r c ? apropo am gasit ulei MOTUL facut la BRASOV si altul facut la MAMA LUI caci cei 4 L i-am luat din 2 magazine diferite:) asa k aveti grija si unde e fabricat sau facut uleiul k e diferenta intre ele chiar dc e acelasi tip.,marca....ma refer la CALITATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Eu numai cumpar motul, cine stie ce dalea de la brasov iau. .. o sa bag din ala de la ei.. IPONE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 lasati dracu uleiu de brasov sau de sf gheorghe.. bem sau nu?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 lasati dracu uleiu de brasov sau de sf gheorghe.. bem sau nu?!?! beti voi la studio. eu cred ca le daram vila cand plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 atunci io ma duc sa beau in jamaica... barul, nu tara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 sarumana, dubitza sa fie, n-am mare lucru de carat, doar ca sunt lucrurile a trei persoane, ca iau si vecina cu mine in principiu saci, o saltea, cateva piese light de mobilier, cred ca din doua drumuri e gata mutarea. Partea buna e ca distanta dintre viitorul fost domiciliu si viitorul domiciliu este de vreo 3-400 metri, daca stau sa ma gandesc in cel mai rau caz plec ceva mai devreme, diseara se lasa cu artificii serioase la Loyal acolo Ce vecina fetita? Pe tanti blonda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Ce vecina fetita? Pe tanti blonda? Dap, o iau pe Laura cu junior al ei cu tot, ca e loc kakalau Vecina, draga mea, e cosmeticiana de prima mana. Deci am cosmetica la domiciliu, oricand, la orice ora, masaje included. Visul oricarei femei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 exista vreun/o atelier auto/vopsitorie in zona Postavarului (Billa)? sau mai spre IOR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Dap, o iau pe Laura cu junior al ei cu tot, ca e loc kakalau Vecina, draga mea, e cosmeticiana de prima mana. Deci am cosmetica la domiciliu, oricand, la orice ora, masaje included. Visul oricarei femei Stiu fata cu ce se ocupa,doar a fost si vecina mea... tre sa va fac o vizita .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Lucrurile astea personale le puteti discuta si pe mess, va rog. Ne vedem maine la Arc copii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Care merge sa vedem meciul pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 exista vreun/o atelier auto/vopsitorie in zona Postavarului (Billa)? sau mai spre IOR? singurul pe care il stiu eu in zona e pe fizicienilor si se numeste VOPSI LUX e in incinta ROLLI TRANS sunt baieti de treaba si il cunosc si pe patron ...numai ca sunt aglomerati de obicei...daca te intereseaza da-mi pm si iti dau mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Salut, se merge astazi la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Salut, se merge astazi la arc? Se merge...si se merge tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Stiu fata cu ce se ocupa,doar a fost si vecina mea... tre sa va fac o vizita .. Duminica ne mutam. Dupa duminica esti uelcam la un ceiutz, numai sa ne "despachetam" si noi toate cele. Apropo, stiti ceva de vreun garaj in zona asta? Mai precis Trapezului-Pallady? Ca-n vreo luna maxim imi aduc si blonda aici si-mi trebuie un cuibusor pentru ea. Daca stiti ceva, pliz lemme know. Care merge sa vedem meciul pe undeva? Stiu ca astia de la Studio Bar difuzeaza si meciurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Salut, se merge astazi la arc? Se merge...si se merge tare ne vedem la arc diseara, eu vin direct de la job asa ca nu pot veni la intalnirea din titan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Salut, sunt nou-nout, am o Honda CB500 '95 si stau prin zona Macaralei-1 Decembrie. N-am nici un pic de experienta practica desi, practic, sunt toba de teorie. Va salut inca odata si... ne vedem in trafic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Salut, se merge astazi la arc? oooo buna ziua domnu'!!long time no see....de obicei baietii se intalnesc la titan,locul obisnuit pe la 18:30 cu plecare la 18:45 Salut, sunt nou-nout, am o Honda CB500 '95 si stau prin zona Macaralei-1 Decembrie. N-am nici un pic de experienta practica desi, practic, sunt toba de teorie. Va salut inca odata si... ne vedem in trafic! vino vineri la Titan gura de metrou din parc intre orele 19-20 sa cunosti Cavaleria. ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Salut, sunt nou-nout, am o Honda CB500 '95 si stau prin zona Macaralei-1 Decembrie. N-am nici un pic de experienta practica desi, practic, sunt toba de teorie. Va salut inca odata si... ne vedem in trafic! Welcome si baga o tura si pe la intalnirile noastre ..mai afli una alta !! La 18:30 la Titan lume ! Veniti la intalnire ca sa mai prindeti o plimbare cu vedeta din mine pe anul asta ca in weekend o bag la iernat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate