pachemon Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 vino vineri la Titan gura de metrou din parc intre orele 19-20 sa cunosti Cavaleria. ride safe si daca ploua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 si daca ploua? redirectionam!!!ne bagam la ursu Welcome si baga o tura si pe la intalnirile noastre ..mai afli una alta !! La 18:30 la Titan lume ! Veniti la intalnire ca sa mai prindeti o plimbare cu vedeta din mine pe anul asta ca in weekend o bag la iernat ! gata cocos pe anu asta?? ma batea si pe mine un gand...cred k o sa o parchez si eu in barlog.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) Sper sa apuc sa ajung si eu vineri la metrou sa va cunosc, ca de luni o sa fiu pieton Editat Noiembrie 5, 2008 de allexx_2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lethal.energy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Salut, sunt nou-nout, am o Honda CB500 '95 si stau prin zona Macaralei-1 Decembrie. N-am nici un pic de experienta practica desi, practic, sunt toba de teorie. Va salut inca odata si... ne vedem in trafic! bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Welcome si baga o tura si pe la intalnirile noastre ..mai afli una alta !! La 18:30 la Titan lume ! Veniti la intalnire ca sa mai prindeti o plimbare cu vedeta din mine pe anul asta ca in weekend o bag la iernat ! Sa venim cu batistele albe la noi...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Sa venim cu batistele albe la noi...? Bineinteles...si sa mimati macar unn plans ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lethal.energy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) exista vreun/o atelier auto/vopsitorie in zona Postavarului (Billa)? sau mai spre IOR? nu stiu! e un service auto la diham, in spatele petromului si au si vopsitorie. incearca acolo! Editat Noiembrie 5, 2008 de lethal.energy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 nu stiu! e un service auto la diham, in spatele petromului si au si vopsitorie. incearca acolo! Un service la care am fost eu este fix vizavi de intrarea de la poligonul din Ilioara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) nu stiu! e un service auto la diham, in spatele petromului si au si vopsitorie. incearca acolo! Un service la care am fost eu este fix vizavi de intrarea de la poligonul din Ilioara. thnx! treb'e sa fac din 3 mobre doo complete ca n-am debara unde sa le tin peste iarna... Editat Noiembrie 5, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Welcome si baga o tura si pe la intalnirile noastre ..mai afli una alta !! La 18:30 la Titan lume ! Veniti la intalnire ca sa mai prindeti o plimbare cu vedeta din mine pe anul asta ca in weekend o bag la iernat ! Misto, poti sa-ti pui veioza pe rezervor in cazul asta. redirectionam!!!ne bagam la ursu gata cocos pe anu asta?? ma batea si pe mine un gand...cred k o sa o parchez si eu in barlog.... Si tu tot in dormitor o bagi? Bineinteles...si sa mimati macar unn plans ! Da' daca ne aruncam la picioarele tale si te imploram, nu merge? Deci update: duminica fac mutarea. Ramane valabila rugamintea de o dubita ( Razore, nu te uit ) si de un suflet, doua, trei sa ne ajute cu caratul. Din fericire distanta e scurta si nu e mare lucru de carat. Recompensa in bere. Sau suc, dupa caz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Misto, poti sa-ti pui veioza pe rezervor in cazul asta. asta e cu copirait! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Bineinteles...si sa mimati macar unn plans ! Reusim sa mimam un orgasm...plansu' e un fleac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Reusim sa mimam un orgasm...plansu' e un fleac depinde la ce te referi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Reusim sa mimam un orgasm...plansu' e un fleac Bun e perfect..deci ne vedem acolo ! Care este ! Ralucone,faza cu aruncatul la picioare ti se potriveste tie ! Tu ai experienta cu sclavii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 depinde la ce te referi... E un fleac...de la un fleac pt un fleac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 oooo buna ziua domnu'!!long time no see....de obicei baietii se intalnesc la titan,locul obisnuit pe la 18:30 cu plecare la 18:45 vino vineri la Titan gura de metrou din parc intre orele 19-20 sa cunosti Cavaleria. ride safe La cat plecati de obicei de la Titan vinerea si pe unde?Eu ies la 8 de la munci acu ..poate ajung si eu...mi-e dor de voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) Tocmai mi-a zis un vecin k azi noapte p l 5 un tip se uita pe sub motorul meu ....nu stiu ce cauta sub husa motorului dar nu imi miroase a bine Am si alarma si lant dar maine imi schimb lantul k nu am incredere in cei 20 lei cat face....sper k unu mai scump va fi si mai bun .....in fiecare seara aud k s-a mai furat un motor ....cu totii speram k sa nu o patim ...dar daca are cineva alte idei . ..sau cum sa ne ferim de..hoti.....sau ce antifurturi sunt mai bune...postati va rog....poate pe cineva va ajuta stiu k sunt topicuri de gen dar ziceti si voi o parere Editat Noiembrie 5, 2008 de alexutzu_liv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Tocmai mi-a zis un vecin k azi noapte p l 5 un tip se uita pe sub motorul meu ....nu stiu ce cauta sub husa motorului dar nu imi miroase a bineAm si alarma si lant dar maine imi schimb lantul k nu am incredere in cei 20 lei cat face....sper k unu mai scump va fi si mai bun .....in fiecare seara aud k s-a mai furat un motor ....cu totii speram k sa nu o patim ...dar daca are cineva alte idei . ..sau cum sa ne ferim de..hoti.....sau ce antifurturi sunt mai bune...postati va rog....poate pe cineva va ajuta stiu k sunt topicuri de gen dar ziceti si voi o parere Nu exista nici o metoda 100% sigura ! Daca vrea sa ti-o fure ti-o fura cu toate alarmele si lanturile pe care le ai ! Poate doar sa ii incetinesti putin ! Si daca iti iei lant mai gros...daca iti vine cu "gura de lup " nu are nici o sansa nici mama lanturilor ! Casco e sfant si cam atat ! Bafta si ai grija ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Tocmai mi-a zis un vecin k azi noapte p l 5 un tip se uita pe sub motorul meu ....nu stiu ce cauta sub husa motorului dar nu imi miroase a bineAm si alarma si lant dar maine imi schimb lantul k nu am incredere in cei 20 lei cat face....sper k unu mai scump va fi si mai bun .....in fiecare seara aud k s-a mai furat un motor ....cu totii speram k sa nu o patim ...dar daca are cineva alte idei . ..sau cum sa ne ferim de..hoti.....sau ce antifurturi sunt mai bune...postati va rog....poate pe cineva va ajuta stiu k sunt topicuri de gen dar ziceti si voi o parere in ce mare stil depaseai o masina de kknari:))...(scz dar asta mi-a venit in minte cand am vazut poza:D...in rest e marfa poza:) ) iar cu furtul...ai face bine sa gasesti pe cineva cu garaj care sa poata sa ti-o tina....pare cel mai sigur si fara complicatii cu casco:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 ia uitati ce zice alt camarad for_ever_bachelor (6/11/2008 3:54:01 AM): MARE MARE grija! asta seara cineva a incercat sa imi fure motocicleta norocul meu ca am legat-o bine cu lanturi imense si nu a reusit sa taie decat 1 din ele TIND SA CRED CA SUNT ACEEASI CARE AU FURAT MAI MULTE MOBRE IN ULTIMA VREME! IMPORTANT AM VB CU UN PAZNIC CARE AVEA GRIJA DE CORTURILE DE LA PDL ERAU 3 SAU 4 AVEAU O MASINA MICA DE CULOARE INCHISA 2 ERAU BRUNETI SI UNUL BLOND UNU DIN CEI BRUNETI F SLAB SI INALT SI CEI 2 MICUTI DE INALTIME! SPER SA VA AJUTE CU CEVA AVETI FFF MARE GRIJA! EU AM LEGAT-O IN FATA BALCONULUI SI MA UIT INCONTINUU LA EA IMI PUN ALARME CAT DE CURAND PE EA! MARE MARE GRIJA! NU LE LASATI NELEGATE! EU STAU IN DRUMUL TABEREI CRED CA FILEAZA ZONA PT CATEVA ZILE! SAU CINE STIE! INCA ODATA NU E O GLUMA MAAAARE GRIJA!!!! am vazut k au la motor team lant facut din zale mari si groase ....ma duc sa vad la ce pret dar sigur o sa ma usuce de bani http://www.youtube.com/watch?v=uoAxOQTrLtU...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=TlHurdm48XQ...feature=related de asta au la MOTOR TEAM http://www.youtube.com/watch?v=zvfj4D8yUXw...feature=related ..e de ajuns asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 La cat plecati de obicei de la Titan vinerea si pe unde?Eu ies la 8 de la munci acu ..poate ajung si eu...mi-e dor de voi. cam pe la 20:00 si de plecatde obicei se hatareste pe loc,dar am o vaga impresie ca anumiti cavaleri vor vrea sa mearga la deja celebrele fasii(felii) din ghermanesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenaline_hunter Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 maine daca se pleca la 8 ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 maine daca se pleca la 8 ajung si eu sambata facem un gratar ceva???ca am observat k am pierdut deja o petrecere la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Unde se poate face Casco ? Se poate face si la motoare second-hand si care au oferta mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 cam pe la 20:00 si de plecatde obicei se hatareste pe loc,dar am o vaga impresie ca anumiti cavaleri vor vrea sa mearga la deja celebrele fasii(felii) din ghermanesti Care vrea domnule sa mearga sa manance fasii(felii)..care care?..sa mi-l arati si mie pe ala...care este.. Dar se merge sau nu maine seara la :lol: ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate