Alex The Ripper Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Nu bre dar daca iau tot frigul ala din viteza fix in genunchi, numai eu stiu ce dureri am si cum sunt la un pas sa ma operez. Defapt eu oricum tre sa ma operez din august de la accident, dar tot aman...Asa ca mai bine zic pas acum ca sa ma pot plimba cand vin gradele mai mari. ps: nu-i bai, beau eu pentru voi... suc?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 suc?!? nu bre...bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 nu bre...bere! pai tu parca nu beai alcool?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 pai tu parca nu beai alcool?!? face si ea o exceptie Da'au stricat astia gumele,numai surprizele ce mai sunt de ele ,ca altfel........ lasa fata, nu-i bai. Iti face Gabi rost de guma Turbo buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 erau doo veioze yamaha xs 400...si eram eu, dkw, symbolic si ovy _d avem si poze martor multzumim pe aceasta cale "brancardierilor" de servici'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 pai tu parca nu beai alcool?!? am zis eu asa ceva?! mai rarut ca e mai dragut, atata tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Adica se lasa cu surprize? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Adica se lasa cu surprize? Ma indoiesc, dar ma supara bajetii astia ca mereu se mira cand beau si eu o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Ma indoiesc, dar ma supara bajetii astia ca mereu se mira cand beau si eu o bere. sefa, bei bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 sefa, bei bere Offff I hate you! Bre tocmai ma uitam pe yahoo la vreme si pe luni se anunta 10 grade!!! OMG!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Hai ca usor usor vine si "primavera"... sa te tii atunci zbarnaiala...si gabori care iar fac razii indraznete pt a ne imputina pana de 1 mai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 accuweatherul meu zice de 8 martie 17 grade Accuweather Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 accuweatherul meu zice de 8 martie 17 grade Accuweather nu prea e ok accuweather...dar sa dea Domnu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 face si ea o exceptie lasa fata, nu-i bai. Iti face Gabi rost de guma Turbo buna daaaa, vreau !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 nu prea e ok accuweather...dar sa dea Domnu... pana acusi n-a gresit.Melciu e martor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Deschideti poarta soarelui sa poata rasari Asfaltul sa-l usuce de intunecatele intemperii Sa mergem cu totii sa facem nebunii :P La naiba cred k nu am dormit bine aseara ..... hai sorineleeeeeeeeeeeeee baga lemne-n soba, mancatias razele lu matale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Ia uite ce poet avem noi in Titan....Mesterilaaaa...diseara la bere la Ursu'.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Ia uite ce poet avem noi in Titan....Mesterilaaaa...diseara la bere la Ursu'.... Ce ma nu stiai de mine? Nu vreau eu sa-mi dau frau liber imaginatiei k s-ar lasa toti de meserie!!! Da ma vin si eu diseara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Weekendul asta sunt plecat pe munte insa in weekendul viitor clar ies pe undeva cu moto... Pana atunci, munca si joc de glezne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Weekendul asta sunt plecat pe munte insa in weekendul viitor clar ies pe undeva cu moto... Pana atunci, munca si joc de glezne Clatite!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 N-am uitat Rav. Si pe langa clatite merge si un ...suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Mai suferim un pic, dupa care..........VHRUUUUUUUUMMM!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Vine careva la Ursu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Vine careva la Ursu ? io, chiar pe doo roti...dau husa de pe ea jos si nniiiiiiiiiiauuuuuuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Nici'unu fara motocicleta/ masina ? Nu de alta dar nu vreau sa beau singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate