SRJN Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Am o intrebare:cum il cheama pe el? CLICK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Am o intrebare:cum il cheama pe el?CLICK El este switch Tu nu mai vii prin titan? gata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Merci mult! Fac cinste! filmuletul de aseara: pozele de aseara: Soriceii din titan Uite-i mai cum se joaca ei cu degetelele...si nu mai puteau de somn...si eu saream acolo singur. A venit Georgiana cica sa ma aseze...teapa...a inceput sa topaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 El este switch Tu nu mai vii prin titan? gata? Numele mic,nu nick-ul.Seamana mult cu un fost coleg de generala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 diseara la 8 eu ma vad cu bogdan (big boy) la titan la metrou ca sa plecam spre biker's la petrecere care vrea sa vina asteptam pana la 8 si 10 anuntzatzi daca e pe mobil 0770304661 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 El este switch Tu nu mai vii prin titan? gata? ce ziceti de iubita mea? click me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 hai mai bine sa ne vdm la 7:30:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Numele mic,nu nick-ul.Seamana mult cu un fost coleg de generala. Il las pe el sa iti raspunda. ce ziceti de iubita mea?click me frumoasa, frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 diseara la 8 eu ma vad cu bogdan (big boy) la titan la metrou ca sa plecam spre biker's la petrecere care vrea sa vina asteptam pana la 8 si 10 anuntzatzi daca e pe mobil 0770304661 Vin si eu daca nu ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 (editat) Pana acum la 8 o sa fim 3 insi...dragos(lemne' ),alex (cu 125-ul) si cu mine.......frumos ar fi sa mergem cat mai multi..... Mai asteptam pe cineva? Daca da dati un mesaj macar(0766 800 912) Editat Martie 7, 2009 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Pana acum la 8 o sa fim 3 insi...dragos(lemne' ),alex (cu 125-ul) si cu mine.......frumos ar fi sa mergem cat mai multi.....Mai asteptam pe cineva? Daca da da-ti un mesaj macar(0766 800 912) am mai fi si eu,symbolic si alexutza care merem cu motoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 ok.....deci 6 pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Distractie placuta!Daca faceti poze, sa le postati ca sa le vedem si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 unii la munca, altii la distractie Pe la 12:30, 1:00 noaptea, promit sa fac galagie prin TItan La ora aia ajung acasa de la scarbiciu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Am o intrebare:cum il cheama pe el?CLICK Dorian, scolit la 195 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Pana acum la 8 o sa fim 3 insi...dragos(lemne' ),alex (cu 125-ul) si cu mine.......frumos ar fi sa mergem cat mai multi.....Mai asteptam pe cineva? Daca da dati un mesaj macar(0766 800 912) as fii venit si eu ..insa.. nu imi merg semnalele la shadow..si mai am si o alta mica pb pe care sper sa o rezolv sapt viitoare..have fun.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Se anunta cineva la o plimbare in dupa amiaza asta?Ceva pe aproape , o ''regie'' etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 eu as iesi cu cea mai mare placere dar mi-a ramas mobra in otopeni iarasi am beut peste limita legala....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 la multi titanitelor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Neatza, petrecaretilor! Am pus poze de aseara pe topicul petrecerii. Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Neatza, petrecaretilor! Am pus poze de aseara pe topicul petrecerii. Enjoy! ce caut eu in poze?!? ce uameni, nu mai poti iesi la o vodka ca apari in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 (editat) Neatza, petrecaretilor! Am pus poze de aseara pe topicul petrecerii. Enjoy! Acum am aflat ca tu erai cea care facea pozele...Trebuia sa imi/ne spui si noua, doar esti din Titan ca noi Oricum, multumim de poze! Editat Martie 8, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 La Multi Ani, Sarbatoritelor!:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Multumim pt urari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 hepi birdzdei mociocliste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate