edutzu20 Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 se pare ca vremea tine cu noi , deja e vreme de tricou si bermude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 mansoane gasesti la NANA, care a inchi pravalia, dar este posibil sa mai aibe pe stoc.bateriile Yuassa, sunt super bune. bateriile top lite sunt fabricate sub licenta Yuassa, si sunt la fel de bune. baterie yuassa cred ca pot sa iti aduc eu, da-mi codul dupa baterie si sa vad ce pret pot sa-ti dau. motorul e suzuki GSR 600 an 2006, ....vreau baterie pe gel de la yuasa am cautat in catalogul yuasa suzuki GSR si nu am gasit nici urma de el bateria veche de pe moto e : FT12A-BS , 12V, 10 AH am gasit pe net k corespondentul ei acum la yuasa e : YTX9-BS in manualul motorului la baterie scrie asa: 12V 28.8kC (8Ah) /10HR ...concluziile le tragi si tu k eu nu stiu ce sa mai zic mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 :love: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 motorul e suzuki GSR 600 an 2006, ....vreau baterie pe gel de la yuasa am cautat in catalogul yuasa suzuki GSR si nu am gasit nici urma de el bateria veche de pe moto e : FT12A-BS , 12V, 10 AH am gasit pe net k corespondentul ei acum la yuasa e : YTX9-BS in manualul motorului la baterie scrie asa: 12V 28.8kC (8Ah) /10HR ...concluziile le tragi si tu k eu nu stiu ce sa mai zic mersi asa imi da si mie in catalog tie iti trebuie YTX9-BS baterie yuasa gasesti la nenea astia /index.php?showtopic=506182 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 asadar la ce ora va strangeti voi vinerea? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 asadar la ce ora va strangeti voi vinerea? ... 19.00-19.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 asa imi da si mie in catalog tie iti trebuie YTX9-BS baterie yuasa gasesti la nenea astia /index.php?showtopic=506182 ..... ce inseamna un MIC ajutor prima oara cd am cautat bateria yuasa mi-a zis cineva k imi aduce YUasa cu 650 lei apoi pe energeticienilor la garaj...mi-au zis k "toplite made by yuasa" e 550lei apoi am mai gasit pe net la cineva q 360lei ...iar cei care mi i-ai aratat o au la 207lei t cinstesc cu prima ocazie man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 inapoi in viitor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 inapoi in viitor... Urla foamea'n voi, lalala lala, si cu ea urlam si noi, lala lalala Fomistii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 E bine ca nu se vede exact ce este ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 ce liniste pe aici... ce mai faceti, dragilor? nenea Butoane, matale nu te uiti decat inainte cand mergi pe bulevard? ) sau nu raspunzi din principiu cand te claxoneaza fetele pe strada?? in general, intru intr-o stare avansata de transa. Asa m-a setat fumeia ) glumesc domnita draga. Pur si simplu "nu te-am vazut" vezi, e valabila si la noi, motociclistii treaba asta cu: nu te-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 E bine ca nu se vede exact ce este ! si nici cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crugar09 Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 si nici cine Nu mai conteaza nici ce nici cine, important e ca a intrat la fix , Ca eram pe rezerva aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 ma oameni buni cand plecam la mare asa in masa, pe 1 sau pe 2 mai ca sa stiu sa ma invoiesc si eu din timp de la serv ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 ma oameni buni cand plecam DE la mare asa in masa, pe 1 sau pe 2 mai ca sa stiu sa ma invoiesc si eu din timp de la serv ? Tu poti sa te invoiesti pe 2 Mai ca sa prinzi plecarea de la mare ............ Majoritatea vor pleca spre mare pe 30 (vineri) sau chiar de joi 29 aprilie. Tink Pink!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 are cineva o aspirina?.... :love: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Antinevralgicul e mai bun Razvane Cand te fac o curba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 (editat) /index.php?showtopic=507594 vineri 30.04.2010 plecare spre Vama Veche pe drumul vechi ora 8-9 la petrom -iesire cora pantelimon eu si cu alexandra cu ei mergem... k si anul trecut de altfel Participanti pana acum: 1. ..AismeN.. (Bandit 600N) 2. ..Aisg?rl.. (CB500) 3. iulianera (Virago 750) 4. Marliiiiiiin (Hornet 600) 5. fra'su (Ktm 690 SM) 5. Septimiu Kenedy (GSR 600) 6. Alexandra (ducati monster 400) pending... 7. Lemnengard (GSR 600) 8. Fabio (VeStrom 650) din Tamadau incolo... ..........continuati lista care mai veniti Editat Aprilie 18, 2010 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Antinevralgicul e mai bun Razvane Cand te fac o curva ? pai dupa 1 mai, sau chiar inainte ca nu stiu cum cade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Bai razorule, acest nr1 care esti decat, tu cand bagi motorul la iernat intrii si tu in hibernare, si iesi o data cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 (editat) multumesc ! Editat Aprilie 18, 2010 de edutzu20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Bai razorule, acest nr1 care esti decat, tu cand bagi motorul la iernat intrii si tu in hibernare, si iesi o data cu el? oarecum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Bai razorule, acest nr1 care esti decat, tu cand bagi motorul la iernat intrii si tu in hibernare, si iesi o data cu el? asa ie' astia familisti ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Ouch capu pentru ieri Ba vinu ala era pastilat de m-a durut capu toata duminica...remake curand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 care...&cand mergeti la SMAEB?? Mesaj completat care...&cand mergeti la SMAEB?? vad k discutati de toate lucrurile din lume iar cd se intreaba ceva legat de motociclism nu raspunde nimeni va mai deranjez q o intrebare: ce bec de faza as putea pune la GSR in locul celui stock -am gasit motovision de la philips ... alceva ce mai pot pune? ...nu vreau s pun xenon...vreau doar ceva mai puternic k si intensitate si fara consum mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate