Alex1394 Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 (editat) poti veni cu metroul si la iesirea din parc ne gasesti acolo acum iti spun si ora 19.30 vineri adica maine ora voiam sa stiu . daca e , la ora 8 sa bag si eu motorul la metrou? Editat Aprilie 14, 2016 de Alex1394 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 Astăzi începând cu ora 19:30 și pana la ultimul client » Post actualizat in 15 Apr 2016 19:19 Cine dorește o tură până la Călărași, mâine plecam din stația Rompetrol de după Cora Pantelimon.Ora de întâlnire este 13:00 plecarea 13:30. Noi mergem la Open Season Party Choppers Academy, intoarcerea undeva în jurul orei 17:00. (nu se merge pe autostradă) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 (editat) Un start excelent pe 2016. Editat Aprilie 15, 2016 de orlyy9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 Frumos! Eu mi-am rupt nervii cu un charger Kuryakyn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Frumos! Eu mi-am rupt nervii cu un charger Kuryakyn... Ce e alea? Nu conteaza! In alta ordine de idei, maine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 (editat) Ies la o plimbare de seara, ritm potolit; pastoresc o incepatoare. https://goo.gl/maps/YU4MN49N5W42 * traseul e aproximativ Daca sunteti interesati la Lukoil in 30 minute. Noroc. Editat Aprilie 21, 2016 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbodiesel Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Dc mai stai 2 min ajung eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 La 6:30 punct am fost plecat. A fost bine am prins apusul pe drum unduit , data viitoare anunț mai din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexaa Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 (editat) asa deci, golaniti pe aci @Mara, dudu : am reusit sa fac motoru deci ...? voi? si tre sa merg iara incet ca "ye bestie" acu' daca nu-s atenta se ridica chapperu' pe o roata la plecarea de la semafor o_O de... compresie 12 pe ficare cilindru in parte , dar sa vedeti ce frumos urca acu rampa aia imposibila de la mine, ti-e mai mare dragul Editat Aprilie 22, 2016 de Alexaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 zona piata muncii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Ciucu Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 Salut, Sunt mai nou pe aici, ma bucur sa vad ca sunt ceva mobristi prin zona mea. Ma bucura acest lucru si mi-ar placea sa va si cunosc. Poate mai culegem o ideea, un sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 pai iesim duminica -este soare afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoonimeni Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Daca aveam permisul eram de mult timp in trafic. Indiferent de gradele de afara. Dar mai am jumate de scoala si gata!!! Abia astept! Felicitari pentru carnet, Cred ca pe tine te-am vazut in OMV-ul de pe Nicolae Grigorescu (zona Diham) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Mai 28, 2016 Share Postat Mai 28, 2016 ne vedem dupa BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Salut! Sunt posesor de A de 2 saptamani, in posesie motorisca de la profil momentan va salut doar online, mai am de plimbat-invatat, pana sa pot merge cu altii. Momentan, solo, pentru invatare. Intrebare, voi unde va spalati mobra, este ceva dpalatorie in s3 care sa se bage si la moto, fara sa faca tampenii? Ms de raspuns, anticipat. Seara faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Felicitari ! Spalatorie ok aici: https://www.facebook.com/akawash.int/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Salut! Sunt posesor de A de 2 saptamani, in posesie motorisca de la profil momentan va salut doar online, mai am de plimbat-invatat, pana sa pot merge cu altii. Momentan, solo, pentru invatare. Intrebare, voi unde va spalati mobra, este ceva dpalatorie in s3 care sa se bage si la moto, fara sa faca tampenii? Ms de raspuns, anticipat. Seara faina si eu sunt incepator deci putem face o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 si unde ai voie sa bagi jetul de apa si unde nu ai voie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Salut si multumesc de raspuns. Banuiesc ca speli cu jet, fara spuma activa, stiu ca aia ataca?!? O sa fac saptamana asta prima baie, avem gaze peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 sampon cald la lukoiul de la vacaresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Astept cu interes intrebarile despre balsam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 (editat) Astept cu interes intrebarile despre balsam ! Sampon de genul asta?? Oricum, unii e mai banana, si pune intrebari de tamp. Aia e, better safe than sorry. Urmeazq intrebarile despre cum se poarta casca, cum se pune mobra pe cric, cum se scoate gaza din ochi cqnd mergi cu viziera sus. Ms ) Ps-ms de felicitare! Editat Iunie 2, 2016 de mathe adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 (editat) I-ai ușor că se sperie.Avem răbdare cu copii Editat Iunie 3, 2016 de orlyy9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 I-ai ușor că se sperie.Avem răbdare cu copii Pardon. Eu nu ma "speriu" "decat" de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 Astept cu interes intrebarile despre balsam ! Emolient sau reconditioner? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate