Vulturul argintiu Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 , am scris putin despre tura de ieri la ''imagini din .....'', va astept la urmatoarele ture daca vreti, chiar mi-ar face placere sa fim mai multi. pe curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ivan Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 vulture m-ai convins, cred ca nu mai bag moto la iernat. o pun in parcare pe doua bucati de lemn cum ai zis si cand e uscat afara ii mai dau si-o "carja" ca sa nu rugineasca. oricum nu mai sunt iernile ca alta data. sanatate si sa auzim de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 culmea.. astia zic ca taman iarna asta o sa ne aminteasca de vremurile de demult.. in noiembrie cu zapada si viscol... naiba mai stie??! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madmaxfzr Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 salut prima oara cand scriu aici , motociclist de 5 ani , stau in zona spital sf pantelimon , daca mai iesiti la plimbare zilele care vin ... un sms sau bip la 0727874447 Stefan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 io cand vad soarele asta nesimtit.. asa imi vine sa'i dau o pedala... din pacate cica is bolnav la pat.. raceala.. grrrr.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 eu nu mai am mobra, asa ca... dar vine enduro curand, vulture va trebui sa ai rabdare cu mine, dar oricum eu merg si pe ploaie/vant/si tot ce vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Dupa cum spuneam mai devreme, cum prindem timp OK facem niste iesiri cu incepatori. In seara aceasta la ora 19:30-20:00 ne intalnim la Titan la locul cunoscut pentru o plimbarica lejera dedicata incepatorilor. Traseul va fi simplu Bucuresti - Belciugatele - Bucuresti, viteza de croaziera specifica incepatorilor. Insotitori: Prafuit si Cehu. In cazul in care nici un incepator nu-si anunta prezenta pana la ora 18:00, o lasam pe alta data, desi nu stiu cand mai prindem vreme Astept inscrieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 (editat) vin si eu vin si eu pot sa fiu incepator ? am carnetu din mai deci nu merg d mult timp ; tocmai am facut 8.060 km azi implinitzi vreau 8.100 si ma declar multzumit Editat Octombrie 30, 2007 de legnakrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Daca nu se anunta incepatori, nu ne mai plimbam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnePeLaGene Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Ba da! eu:)) si o sa vina si celalalt Kawa Eliminator,il luam si pe Alex(cbr 125) eventual inca un tip...adica aia care eram la mc,in poze.. mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 mergem la 20 la titan am vb cu cehu. presupun ca vine si prafuitu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Atunci la 20:00 la Titan sa fie! Imbracativa sa nu tremurati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 si io vin:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 am fost 6 pan la urma. eu, Prafuit(Cristi), Ene pe la Gene (Sabina), Alex, Uncle(Bogdan) si Lemne'n'Gard(Dragos). a fost foarte placut chiar daca am mers incet. sambata organizam iar o iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 , daca aveti "posibilitatea" va astept sambata 03.11.07 la Moeciu si promit sa organizez o masa copioasa pt toti participantii (numai pe motor si numai de la Titan (ca si loc de intalnire)- cine nu are motor si vrea sa vina si are putin tupeu ii ofer capra aprilica moca (atentie ca e bolnava RAU)) fara nici o obligatie din partea dvs. Cu ce ocazie ??? Pentru ceilalti participanti este "o ocazie" pentru voi este intalnire la munte cu masa data de Vulturul. Eu nu pot sa va insotesc la acest drum - va astept acolo. ........... tocmai m-am intors cu vaca din drumul taberei, chiar nu e frig afara ! va astept colegilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Frumoasa iesire aseara! Data viitoare poate imi aduc aminte sa iau si aparatul foto. Felicitari incepatorilor ca au facut fata stresului din traficul bucurestean si frigului patrunzator!!! Calariti-va (motoarele) cu placere! Asfalt uscat! P.S. Vulture, o sa ma gandesc serios la masa data de tine - Ce pui pe masa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 P.S. Vulture, o sa ma gandesc serios la masa data de tine - Ce pui pe masa? si eu ma gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 io numai la asta ma gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 sal'tare. yo aseara am fost la mihailesti ... nu m-am uitat pe topicul asta ca ieseam cu voi care e incepator ... in afara de dragos? si, pe cand urmatoarea iesire? P.S. dragos, da'mi un P.M. cu id'ul tau !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnePeLaGene Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Incepatoare sunt eu...din cauza mea au mers incet si azi oricum erau sa ma calce vreo5,doi ieseau din parcare fara sa se asigure,am claxonat cu 100 m inainte,a trebuit sa le cedez EU trecerea..mi-a facut unu avansuri de la izvor pana la fantani la unirea .. nu mai vreaaau...aa..si mi-a mai intrat si o musca in ochi la semafor. :| se lipise bine Asfalt uscat:D "15 lei ceaiu' " --- Mesaj completat în 31 Oct 2007 14:11 -------------Diseara o mai punem de-o iesire?dati-mi un mesaj pe telefon,(ca am meditatii la mate :bleah: ) daca se lasa cu vreo plimbarica. Sa auzim numa de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 "15 lei ceaiu' " 1 leu 50 bani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 pai hai lome, ne adunam la metru si apoi o luam la o plimbare .... sau spre arc??? repede acre se baga? --- Mesaj completat în 31 Oct 2007 16:05 -------------de astia vei gasi mereu ... ieri era s'o mierlesc rau de tot. am avut muuult noroc caci altfel .. nu mai puteam scrie nimic, eram in cel mai fericit caz la spital dc nu chiar decedat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 , eu in jur de ora 19.00 sunt pe la tineretului si ........... ma bag si eu la ''aventura'', dati beeeep pe nr meu si ne intalnim. PS sa nu ma intrebati de sambata la moeciu ca nu va spun nimic, ati priceput ? acum sunt la slujba si ma duc catre o combinatie, poate ne vedem mai pe seara,. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 pana la urma e plimbarica ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnePeLaGene Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 nush daca e...dar eu ma duc,ori cu voi.ori la noapte,singura cand adorm ai mei anyway..daca se pune de ceva,aveti nr meu,dati un apel ceva si va sun de pe nr privat(fix:D) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate