Cavantu Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 K ne.am prezentat ne.am cunoscut hai sa ne vedem pe 10 la Billa ora 15.00 sa vedem care este potentialul moto din Dr. Taberei. Nu va fi vorba de brigazi sau o concurentza ascunsa cu celelalte cartiere, ci pur si simplu sa ne cunoastem real si nu virtual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wiskasul Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Salut! Pot sa vin si eu daca nu stau in Drumul Taberei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangerosu Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 ok! ziua 10.03 ora 15.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 sa marcat vine fratele vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 ce dreaq ati mai facut un topic? alalalt nu era bun? eu sunt plecat la Timisoara...sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Martie 7, 2007 Autor Share Postat Martie 7, 2007 ce dreaq ati mai facut un topic? alalalt nu era bun? eu sunt plecat la Timisoara...sorry Era k si celalalt topic, insa erau deja prea multe pagini si nu se mai intelegea exact ce si cum. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 (editat) la ora 15 mah??? mai are lumea si servici... Ps: eu am sa vin dupa orarul de pe celalt topic.era mai accesibil Editat Martie 7, 2007 de HONDANEGRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 multi nu avem cum la 15...eu spre exemplu sunt la servici...ies pe la 17-18... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 multi nu avem cum la 15...eu spre exemplu sunt la servici...ies pe la 17-18... 10martie cade sambata ! Cat despre 10martie...putem vorbi la intalnirea de Vineri 9martie (ora 19.30 la Billa) ora 15 mi se pare "la mijloc" . Eu ma gandeam ori dimineata10-11 ori seara ora 20. Sambata unii mai pleaca la plimbare ca tot s-a incalzit vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 altii se uita la moto gp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangerosu Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Cand ? 9.03 sau 10.03 si la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Martie 10, 2007 Autor Share Postat Martie 10, 2007 Desi a fost putin cam frig ne.am vazut 6 baieti si am dat niste sarje pe bucla. Pentru cei care nu au putut sa ajunga nu au intrat zilele in sac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinpensiunecanina Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Desi a fost putin cam frig ne.am vazut 6 baieti si am dat niste sarje pe bucla. Pentru cei care nu au putut sa ajunga nu au intrat zilele in sac. pai am fi venit daca era totu clar.eu ,dan cu fz6 si tuningboi am venit vineri la 19.30 asta e .altadata fixati o singura zi o singura ora pe un singur topic ca acum sint 2.il inchidem pe celalalt?hai sa scriem ca e inchis ca sa stie lumea unde intra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 .am vazut 6 baieti si am dat niste sarje pe bucla. super tare frate. si eu vin in varfu caciucurilor de la moghioros... poate data viitoare dati niste sarje pe A2. Kuxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Mie mi se pare OK sa ne vedem Vinerea la 19.30 in continuare. Sper sa devina obicei Dupa ce ne strangem la Billa putem merge la un suc/ceai/smth else sa respiram usurati ca a mai trecut o saptamana si bineinteles sa punem la bataie planul pentru weekend. Apropo , poate tragem si un party cu tot cu motoare , sotii,prietene,prieteni copii caini pisici piranha porcusori de guinea etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Martie 10, 2007 Autor Share Postat Martie 10, 2007 Eu nu am vrut sa intru in concurentza cu celalalt topic. Voi decideti daca ne vedem vinerea sau sambata. Totul e sa ne vedem si sa ne cunoastem mai bine. Daca e k vinerea ramane stabilit si ne vedem seara la billa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangerosu Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Vineri la ora 19.30 ma coafeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Vreau sa ii multumesc mult lui Catalin pentru ajutorul acordat intr-o zi de duminica , zi in care nici un mecanic/service nu s-ar fi uitat la motorashul meu.Am curatat bujiile am schimbat furtunul de vaccum si acum "urla" din nou de placere Hondita e in stare de functionare acum si sper sa ne vedem motorizati vineri la 19.30 la Billa. Pentru cei care inca nu au iesit azi , cam intr-o ora ne pregatim de o tura scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangerosu Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Vine baiatuuuuuu.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 next meeting : Arcul de Triumf , miercurea asta incepand cu ora 19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 (editat) hei tuturor drumul taberei in spatele parcului nu am inca motor dar cred ca o sa am very soon nu stiu daca vin la intalnire pentru ca mi se pare aiurea sa vin cu loganul intre motoare dar imediat cum voi avea ... voi fii pe doua roti la billa - vineri - 19 30 indiferent de intalnire sau nu - chiar imi fac cumparaturile de acolo asfalt uscat pana la vedere si la mai multe fete in dr taberei ps sper ca tuningboy este oki din cate am inteles dintr-un topic a avut asta seara ceva probleme cu un matiz ... of te rog sa scrii imediat cum vezi, sa stim ca esti ok! Editat Martie 13, 2007 de hebe5p1n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Hmmm suntem multi in Dr. Taberei dar ne ascundem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 vin si eu baieti,cu suzuk al meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 eu trec pe la billa in fiecare zi pe la 19: 20 - 19:30 dar nu cu scuterul, ci pe jos! sper sa va vad pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 K atunci ramane vineri 19.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate