Geo_ZGA Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Ne trag teapa de o saptamana... "maine se incalzeste"... si tremur ca fraierul de cate ori ies la tigare ) Multumim PoliBuc si Cesar pt oferta, o sa apelez la unul din voi cand o sa termin de reconditionat mobra Si la Cesar pt furca fata si probabil carburi. p.s: aveti idee unde sa gasesc bari de plumb? Vreau sa incerc sa-mi repar aripa spate cu plumb, in loc de nituri, suduri, chit etc. E crapata pe ambele parti, probabil s-a ridicat mobra tragand de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 (editat) nu merge sa repari cu plumb ce vrei tu... nu o sa tina daca o sa tragi iar de ea... acolo iti trebuie sudura ca sa nu se mai crape asa daca am inteles eu bine Editat Ianuarie 31, 2013 de Hyena986 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Da, ai inteles bine... teoretic nu o sa mai trag de ea, nu as avea de ce Faza e sa tina la vibratii si diverse socuri de la gropi, denivelari etc. Sudura clasica nu cred ca merge, e subtire tabla, cred ca o gaureste... poate mig-mag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 nu tragi dar o agati din greseala sau cum zici tu de la vibratii... sunt la 13 septembrie unii care fac sudura mig-mag nu cred ca te costa o avere pentru 2 puncte de sudura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_and_trix Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Daca tabla e ffoarte subtire nici cu mig mag nu o sudezi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Pai e tabla de aripa de Virago Dracu' stie de cat e... n-am subler sa o masor, dar e subtirica. Mai curand incerc cu varianta fibra de sticla pe interior + chit de fibra pe exterior, in speranta ca tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bodao Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Fook iar ne-au tras astia teapa cu vremea... ma asteptam la 10 grade dar... http://vremea.ido.ro/ nu prea gresesc astia, desigur, cat mai multe zile in avans, cu atat mai mare marja de eroare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_and_trix Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Poti sa incerci la un atelier care are mig mag sa o sudezi pe interior si pe afara cu chit de fibra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Iti garantez ca se pot suda doua cutii de bere "cap in cap" daca le sudeaza cine trebuie. Tabla aia de la aripa nu e atat de subtire incat sa nu se poata suda. Se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 (editat) nu tragi dar o agati din greseala sau cum zici tu de la vibratii... sunt la 13 septembrie unii care fac sudura mig-mag nu cred ca te costa o avere pentru 2 puncte de sudura O locatie mai exacta poti sa-mi dai, te rog? Poti sa incerci la un atelier care are mig mag sa o sudezi pe interior si pe afara cu chit de fibra. Recomandari? @ Cesar: atunci apelez la tine cu sudura? Mi-e comod, stiu zona unde ai garajul... si poate vin si cu amortizoarele fata, daca ma descurc sa dau singur jos furca. Editat Ianuarie 31, 2013 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 @ Cesar: atunci apelez la tine cu sudura? Mi-e comod, stiu zona unde ai garajul... si poate vin si cu amortizoarele fata, daca ma descurc sa dau singur jos furca. Da, poti veni la mine si te indrum la cel mai bun sudor pe care il stiu, ca sa nu se creada ca fac intermedieri oneroase. Pot sa iti duc si eu aripa la sudat si garantez ca vei fi impresionat de cat de elegant lucreaza. Restul lucrarilor ti le rezolv eu personal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 aici treci prin gang si in capat e o hala mare in care e un service auto-moto... daca stai prost cu inima nu te uita la motociclete https://maps.google.ro/maps?q=44.423176,26.064225&hl=en&num=1&t=m&z=17&iwloc=near Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyG Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Cred ca o sa ma "milogesc" si eu de unul din voi sa las bateria la incarcat... dar nu acum, nu e graba, n-am demontat nici 25% din mobra In alta ordine de idei... de pe ebay ati comandat pana acum piese si accesorii moto? Ca am aruncat un ochi azi si am gasit releu de incarcare cu ~ 30 dolari + transport, adica jumatate de pret fata de aici, plus alte maruntisuri relativ ieftine. Eu am comandat bujii NKG de pe Amazon.co.uk la jumatate de pret fata de Romanica si au fost super seriosi baietii dar cu ebay nu prea am avut treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 duminica facem si noi o ieseala ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 duminica facem si noi o ieseala ceva ? Daca e ok vremea, count me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 daca e nasol merem la OBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Facem domne, asfalt uscat si minim 5 grade sa fie! Il sun pe supplier sa vad daca maine pot sa imi ridic cablul si iesim cu trotinetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 La ora asta se anunta vreme interesanta sambata. Sa vedem ce-o mai fi pana atunci. Eu am deschis sezonul sambata trecuta, pana la Giurgiu. Trebuie avut grija. Echipament corespunzator contra frigului, chiar daca sunt cateva grade peste 0, daca este si umiditate este cam nasol, combinat si cu vantul (viteza). Altfel placerea se transforma in corvoada. Si nu in ultimul rand, trebuie avut grija la gume, se va merge usurel pana se vor incalzi cat de cat, altfel sunt ca niste lemne si nu-i tocmai interesant. Ar fi minunat sa fie uscat, sa ne putem intalni "in exercutiul functiunii" si nu la carciuma. Sa fim intelesi, berea tot o dau, undeva (poate nimeresc undeva unde-i mai ieftina, hi, hi, hi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 la capitolul echipament stau foarte prost, adica lipsa... mi-a promis nea biancocelleste ca imi imprumuta o casca in caz de iesire cat despre capitolul Gume... stau aproape la fel de prost... spate 2000 fata 2005 carne mai au un pic dar eu stiu daca isi mai face treaba gumilasticul ala eu stiu ca se schimba cam la 4 ani... am bagat unghia in ele si erau destul de moi la cat de frig era afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 a mers unu pe cheia cu un chopper si avea cauciucuri de 11 ani...a sfarsit in sant, dupa a mai mers cica 30 km si l`a lasat in drum, nu mai putea vn`-ul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Hai ma nu mai speria colegul, ca nu o sa alergam ca nebunii si daca facem un giurgiu ce curbe avem ? Hieno, daca mergi ok n ai de ce sa iti faci griji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 asa e..n`ai dc sa`ti faci griji, dar ederanta conteaza si la franare oricum incearca sa scapi de lemnele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 (editat) Azi schimb lemnu' spate din 1998 la domnu Cezar la service. In weekend facem ieseala . Editat Februarie 6, 2013 de VasileGrigore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Hmmm, tentant..dar de data asta o sa zic pas..astept sa arate termometrul +15..ma plimb cu mobra din placere, dar pe vremea asta, nu simt placere Daca iesiti la bere, se schimba datele problemei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 eu am o problema... mi-am luat casca si am ramas fara bani de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate