mihaiand Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Da se pot intampla foarte multe,probabil o sa iti explodeze motorul.... ,dupa parerea mea super 8 de 50cc nu isi merita banii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laur_radu Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) De vanzare Kymco Super 8 motor 49,5 cc 4timpi, 2300km din mai 2008, garantie 1,5 ani, alarma, portbagaj shade, prelata + lant antifurt, arata impecabil fara zgarieturi. De vizionat in str. Lizeanu nr. 18.( Proaspat posesor de Suzuki gsf 650) mail: laur_radu@yahoo.com tel: 0722546073 pret: 4300, ron pretul de cumparare a fost de 6400 ron Se pot intampla multe cu orice jucarie, chiar si cu mobra mea cea noua ...totul depinde de noroc Editat Decembrie 8, 2008 de laur_radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 am o intrebare... se poate inregistra la primarie un scooter daca propietarul este o firma( SRL )? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian42 Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Salutare, am un kymco super 8 de vanzare cu doar 400km !Pentru mai multe detalii postati aici sau pe messenger. Nu are nici un defect optic sau techinc.Este impecabil ! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_eu25 Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Am si eu o intrebare legata de acte....Ce vama trebuie platita ca u pana acum am adus 2 motoare din italia si le-am inmatriculat ambele si nu am platit nici o vama!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_boy Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 vreau sa imi iau un Aprilia SR Replica.....din 2000.....in stare perfecta de functionare...merge 100km/h.........motor de 49cc.....acte la zi....o sg problema...are cam multi km la bord 20 de mii......pretul este de 14 mil...ce as mai putea sa verific la ea???? Mesaj completat ajtept un raspun plssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_eu25 Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Am si eu o intrebare legata de acte....Ce vama trebuie platita ca u pana acum am adus 2 motoare din italia si le-am inmatriculat ambele si nu am platit nici o vama!!!!! ma lamureste cineva si pe mine,daca stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Vama nu platesti ca si Italia si Romania sunt in UE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 12, 2012 Share Postat August 12, 2012 (editat) salutare.as vrea sa imi achizitionez un PIAGGIO HEXAGONAL GTX 250 din 96` . e inscris cu nr galbene are acte,merge / se prezinta bine.intrebarea e: trebuie sa fac itp e musai sa o inscriu pe numele meu,imi trebe permis A1? astept cu nerabdare raspunsurile voastre! asfalt uscat! iata pozele (scuzati claritatea pozelor dar au fost facute in graba si pe ploaie) Editat August 12, 2012 de Amendatu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat August 12, 2012 Share Postat August 12, 2012 salutare.as vrea sa imi achizitionez un PIAGGIO HEXAGONAL GTX 250 din 96` . e inscris cu nr galbene are acte,merge / se prezinta bine.intrebarea e: trebuie sa fac itp e musai sa o inscriu pe numele meu,imi trebe permis A1? astept cu nerabdare raspunsurile voastre! asfalt uscat! iata pozele (scuzati claritatea pozelor dar au fost facute in graba si pe ploaie) 250 se conduce cu cat A Ce acte are daca e inscris pe primarie? chiar sunt curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Salut. Amendatu-le, eu deja am cumparat unul. Super Hexagon GTX 180. Am vrut sa fac chestia asta cu inmatriculatul pe primarie dar...nu am curaj. Se face o magareala si se rezolva inmatriculatul. Dar si inmatriculatul normal al lui ma ajunge la peste 1000lei. Cam grea decizia ptr. mine. Cred ca-l voi inmatricula normal. Nu stiu ce se intimpla in cazul in care el a fost inmatriculat pe primarie si din varii motive vrei sa-l inmatriculezi normal. Ma mir cum de nu au dezlipit cifrele (250) de pe laterale. Eu l-am cumparat sa-l pun la punct si sa umblu cu el. In sensul de a umbla cu el la drum lung, nu pirtiiala prin sat pe drumul oaselor. Sint vechi, nimic de zis dar sint facute bine. Mi-am bagat nasul prin el putin si sint multumit in linie mare. De A nu se pune problema. Deci la mine cum termin de vopsit si montat...curaj cocos, miine te tai. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator danieluc Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Salut baieti E vorba de un scuter Aprilia 50 sr factory. In talon e trecut ca "motoscuter". Trebuie permis? Daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Da. Trebuie permis pentru orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator danieluc Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Ma refeream daca trebuie permis moto (A / A1) sau e de ajuns B`ul Intre timp m-am oprit langa un politist in trafic si l`am intrebat, el zicea ca e de ajuns B-ul chiar daca nu scrie "Moped", ci scrie "Motoscuter", asta depinzand de primaria la care e facut talonul. Important era (cum s-a zis si mai sus) sa fie: <50 cc <50 kmh viteza maxima constructiva Sper sa fie ok Daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Pentru <50 e ok orice permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Salutare...am o rugaminte...unde se gaseste pozitionata seria de sasiu la un scuter mbk ovetto 50 cm3....multumesc anticipat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Între picioare, pe cadrul ce urcă spre ghidon, de obicei au o acoperitoare ( slot ) de plastic ce poate fi înlăturat cu o şurubelniţă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 am si eu o dilema. as vrea sa iau un scuter care este inmatriculat pe primarie. cum si unde as putea sa verific online daca nu este furat din alta tara ca nu as vrea sa am probleme pe parcurs. atunci cand il iau , sa zicem , ce acte trebuie sa primesc si incotro trebuie sa merg daca este inmatriculat pe primarie , in alt judet . daca este inmatriculat pe primarie nu am voie sa plec mai departe de raza localitatii inmatriculat (aprox 30 km ) . multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Are carte de identitate? Vanzatorul are factura sau contract de vanzare cumparare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 am si eu o dilema. as vrea sa iau un scuter care este inmatriculat pe primarie. cum si unde as putea sa verific online daca nu este furat din alta tara ca nu as vrea sa am probleme pe parcurs. atunci cand il iau , sa zicem , ce acte trebuie sa primesc si incotro trebuie sa merg daca este inmatriculat pe primarie , in alt judet . daca este inmatriculat pe primarie nu am voie sa plec mai departe de raza localitatii inmatriculat (aprox 30 km ) . multam fain Unde ai citit in lege chestia asta? Nu ai voie cu el pe autostrada si pe europene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Eu am fost la mare la munte ( Bucuresti - Constanta Bucuresti - Brasov ) cu scuteru am intalnit si politie pe traseu si nu a zis nimeni nimic ! Ideea e ca nu ai voie cu el pe A-uri.... Daca ai gps intrii la setari si dai "ocoleste autostrazi" daca nu intrii pe maps si faci acelasi lucru !Aveam scuteru inmatriculat pe simleu silvaniei si mergeam cu el in bucuresti de i sareau fulgii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 (editat) si eu am avut unul de 150 inreg. la o primarie din jud Giurgiu,am mers cu el 7 ani in Buc.,cand m-a oprit pol.nu au avut nimic de obiectat,control acte+ rca,atat! Editat Octombrie 28, 2014 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Am o intrebare: Am luat o Gilera de 50cc si am la el CIV si contract de V-C, dar nu am certificatul de radiere si talonul galben. Pot sa fac ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 Nu pot sa-l declar la Finante daca n-am fiscal. M-am interesat. Cum as putea sa-l declar ca abia acum cumparat din alta tara, sa nu imi mai ceara fiscal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karl Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 Am un scuter Piaggio SI, l-am inmatriculat in 2010 la primarie si nu l-am mai folosit de atunci. Acum ca sa il folosesc, in afara de asigurare mai trebuie sa ii fac ceva? Spun unii ca daca e pe primarie nu mai trebuie sa ii faci ITP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate