raulus Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 duminica vreau sa dau o tura pana la ruse, sau chiar velico tarnovo sau cum s-o scrie... mai e cineva amator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Ma tenteaza si pe mine o tura duminica, am chef de plimbare. Stii exact ce acte/taxe trebuie ? Carte verde inteleg ca se ia de la cine mi-a facut rca-ul, gratis, dar "taxa de giurgiu" e valabila si la motoare sau nu ? Nu mai am acces la net in week-end, da-mi un bip te rog sa avem un mod de contact - 0720070465 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Se plateste o taxa de pod pentru turisme,dar cred ca pentru motoare nu e cazul.Imi pare rau ca nu pot fi foarte exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Martie 15, 2007 Autor Share Postat Martie 15, 2007 nu, la motoare nu am platit taxa aia doar la pod la intoarcere ar trebui 2e (da euro nu altceva echivalent)... dar si asta depinde de cati suntem si de ce chef au aia chia azi am fost sa imi iau cartea verde. doar cu asigurarea mi-a facut-o pe loc. ocazie cu care am vazut ca imi si expira in mai putin de o luna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Sint sanse sa vin si eu (am de gind sa incerc sa merg si cu grupul de simbata). As vrea insa sa stiu :1 daca mai e nevoie in mod real de carte verde 2 daca se mai pleaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 prima data cand am fost nu au cerut cartea verde... acum s-ar putea sa vrea... oricum e foarte simplu de facut eu plec SIGUR duminica inca nu am stabilit ora, dar probabil in jur de 9 la arc ca sa avem vreme si de colindat pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Ce acte iti trebuie daca motocicleta nu e pe numele tau ci al altei persoane ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 cre'ca ma bag si eu da' nu vin la arc, ca n-are rost, ne intalnim undeva pe parcurs cartea verde se cere, ca si buletinul taxa de pod, si la noi si la ei, in functie de starea de spirit a celor de la bariera.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Ma luati si pe mine ? sunt cam incepator. Am mai mers un sezon da nu foarte mult. ? cati km sunt ? Suna chiar tentant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 las ca nici noi nu avem prea multi km... vine cine vrea. daca vrea careva viteza, ne intalnim inainte de giurgiu la benzinarie. in bulgaria oricum respectam limitele legale si mergem in grup strans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Vine si Uralul Solo. Poate mai vine inca un BMW GS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Deci unde e intalnirea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Stabiliti un punct de intalnire pt. duminica dimineata. Ca ora de plecare 9,30 ar fi foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 cineva a propus sincai intalnire ora 9, plecare 9:30 merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 doru ,zi ceva despre duminica asta , ora ,loc de intalnire,destinatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Vine si Uralul Solo. Poate mai vine inca un BMW GS. bravos bre, chiar vroiam sa te sun cineva a propus sincai intalnire ora 9, plecare 9:30 merge? e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 As merge si eu , dar nu stiu traseul , mai exact distanta pe care urmeaza sa o parcurgem . Nu de alta , da` nu stau prea bine cu finantele si sa stiu de cati bani e nevoie . Dak Raulus ar putea posta nr. lui de telefon , ar fi perfect . Salutari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Martie 17, 2007 Autor Share Postat Martie 17, 2007 eu: 0742-849.256 (ma uit acu daca nu era deja in profil sa-l trec si acolo) (oricum dup-amiaza o sa fiu disponibil) pana la veliko ala se pare ca sunt cam 180km la un consum de 5 la suta ies cam 20 de litri de gaz sau 65 de lei (da nu ma intrebati cum am calculat ) plus ce om hali si noi pe acolo sau ce alte cheltuieli om mai face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Eu vin sigur. Deci cati suntem pana la urma ? Ne intalnim deseara la un chat pe messenger ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 deci, cum ramane cu punctul de intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Martie 17, 2007 Autor Share Postat Martie 17, 2007 la metou la tineretului sau la sincai, da doar sunt aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate