radum Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Am impresia ca Traian nu vrea sa vina la intalnirea TDM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladutzu_16 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Azi am luat si eu motorul de la Patrick, am venit cu el la munca si merge super, singurul minus e ca sunt incepator si eram sa il scap o data pe loc, nu ajung prea bn jos...i.am facut itp.ul, luni urmeaza sa il inmatriculez definitiv. Sa vad cand il vopsesc sa pun si niste poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 @ache : poze te rog e la schimbat simeringuri furca si consumabile ... cum iese o s-o pozez si pun pozele ... asta daca reusesc sa le incarc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Ha ha... Azi am trecut și eu pe la Patrick și mi-a schimbat simeringu de la pinionul de atac... Uimitor a fost consumul. Mers pe autostrada (Constanța-București) constant 120km/h, apoi până la Patrick și sectorul 6, apoi înapoi pe autostrada....am alimentat și mi-a ieșit consum 4,5%. Apropos, Patrick!!!! Reusisi operațiunea, m am tot holbat și numai pierde ulei. Mulțumesc frumos! Băieți, folosiți l cu încredere pe Patrick!!! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 bai copilasi, la 4tx aveti idee din cat in cat is gradatiile la minunea aia de litrometru??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Salut, intrerup putin sa intreb: ce ulei recomandati? Am citit pe aici de 15w50. Motorex ar fi ok? Sintetic/semisintetic? Eventual un nume complet/link ar fi perfect. Pt un 3VD. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Părerea mea.... Mai ales că e vb de un motor cu ceva vechime și km....indicat este 15w 50 semisintetic (exclus sintetic). Carte recomanda în prima faza 10w semisintetic... Apoi da și alternative 15w și 20w La mine aproximativ din linie în linie măsoară aproximativ 5l.la jumate mai am în rezervor cam 10l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 La mine aproximativ din linie în linie măsoară aproximativ 5l.la jumate mai am în rezervor cam 10l alte opinii?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mit_cel_mic Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Imi cer scuze pentru off topic:Vand pinion de atac - foaie spate ( rulate in jur de 600 Km ) si disc frana spate de Yamaha Tdm -> 0786548819 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Imi cer scuze pentru off topic: Vand pinion de atac - foaie spate ( rulate in jur de 600 Km ) si disc frana spate de Yamaha Tdm -> 0786548819 poate nu ma pricep eu... da numa 600 de km nu au minunile, la cum arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mit_cel_mic Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Schibase kitul de lant si cam la o luna ia pocnit motorul, din cate stiu si eu si el ( prietenu pt care am pus anuntul) nu facuse mai mult de 600 km, pot face poze mai detaliate la cerere iar pretul este 75 lei bucata sau 100 ambele la pachet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 (editat) Schibase kitul de lant si cam la o luna ia pocnit motorul, din cate stiu si eu si el ( prietenu pt care am pus anuntul) nu facuse mai mult de 600 km, pot face poze mai detaliate la cerere iar pretul este 75 lei bucata sau 100 ambele la pachet! ia baga neste poze detaliate sa vaza si ochiu' nost cum arata neste astea la 600 km sau astea is piesele ramase in urma schimbului kitului de lant? da restul motocicletei unde e ?? Editat Aprilie 30, 2014 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Daca a umblat cu lantul uscat posibil sa arate asa, cu toate ca... lantul DID, din fabrica, vine cu o unsoare pe el care tine aproape 1000 de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Până la urmă am fost patru mobre la TDM Bulgaria National Meeting 2014. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Bravo și de la mine.ma uit la motoarele astea din poze....mozolite , motoare care își fac treaba. Oamenii care le dețin sunt motocicliști adevărați se plimba cu ele nu contează pe ce vreme... Mă uit acum și la al meu,motor. Stă în garaj ca în showroom, nu are fir de praf,ți e mila sa te urci pe el sa nu l zgârii... Se pare ca am uitat de ce l am luat...oare doar sa l lustruiesc?! Bravo și de la mine.ma uit la motoarele astea din poze....mozolite , motoare care își fac treaba. Oamenii care le dețin sunt motocicliști adevărați se plimba cu ele nu contează pe ce vreme... Mă uit acum și la al meu,motor. Stă în garaj ca în showroom, nu are fir de praf,ți e mila sa te urci pe el sa nu l zgârii... Se pare ca am uitat de ce l am luat...oare doar sa l lustruiesc?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Bravo și de la mine.ma uit la motoarele astea din poze....mozolite , motoare care își fac treaba. Oamenii care le dețin sunt motocicliști adevărați se plimba cu ele nu contează pe ce vreme... Mă uit acum și la al meu,motor. Stă în garaj ca în showroom, nu are fir de praf,ți e mila sa te urci pe el sa nu l zgârii... Se pare ca am uitat de ce l am luat...oare doar sa l lustruiesc?! Eu ce sa mai zic? In timpul saptamanii deabia imi vad capul de munca, mult mai lejer sa iau autobuzul pana la munca 3-4 statii... in weekend la fel, ocupat, cand am avut timp, vremea urata... E clar ca nu suntem motociclisti Crivascule, suntem posesori de mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Măcar nu mi zice...lasă ma sa cred k sunt motociclist și eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 La mine, situatia nu e cu mult diferita: am facut anul asta doar 200 de km pe doua roti si mobra aduna praf in garaj dupa ce am bagat un sac de bani in fundul ei in toamna/iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 (editat) Ma apropii si eu de 200 cu chinezu'. Mai mult am iesit cu VF-ul pana sa il dau... dar nici acolo nu cred ca am depasit un 3-400 de km. In schimb pe forum am tot motociclit... :crack:Macar am recuperat TDMu' la cati bani am bagat si eu in el... Editat Mai 6, 2014 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Azi am trecut de 78.000 km ! Mobra am luat-o la 36.000. Uite și alte poze din Bulgaria : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Foarte tare Domnule! Stiti sa va bucurati de viata! De Radu stiti ceva? Si-a rezolvat problemele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 asta e motoreta ...abia adusa de la "tesalat" ... cauciucuri noi Avon, consumabile (si filtru) schimbate, ulei curatat/intins lant) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Foarte tare! Numa bună de pus la drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 pai poate-si gaseste un stapin mai disponibil decit mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate