Dacul Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 (editat) Sa spun si eu cateva cuvinte, "ca asa e modelu" ,locatia de nota 10 ,vremea la fel ,desi nu au fost zeci de oameni(dar sa nu uitam ca si in razboiul din 101-102 dintre daci si romani a fost cam la fel ,o mana de daci care au infrant legiunile romane cu tot cu tehnica lor militara) ca la intrunirile obisnuite,au fost doar oameni de comitet .Eu si prietenii mei ne-am simtit bine alaturi de voi si sper sa ne mai intalnim la cate o claca deasta haiduceasca. Sper ca nu s-a suparat nimeni ca ne-am autoinvitat (noi astia transalpistii ) Sa ne vedem cu bine, Hai no-rock si la mai multe. Editat Octombrie 5, 2009 de Dacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 (editat) Sper ca nu s-a suparat nimeni ca ne-am autoinvitat (noi astia transalpistii ) Dacule, voi ati fost GAZDE, nu invitati NOI trebuie sa va multumim, ceea ce fac eu chiar acum Editat Octombrie 5, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretzu gigicu Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Foarte tare locatia, foarte tari pozele, foarte tari oamenii si, sa nu uitam, mai ales, FOARTE TARI MOTOARELE ...cred ca a fost o intalnire super, si ma oftic ca nu am putut veni... @Cavaleru: din poze vad ca avem motoarele aproape la fel ...poate ti-a povestit Rocker...crash-bar-urile le-ai cumparat sau sunt "hand made" de tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 gigicule crashabru e cumparat de pe louis.de de la hepco. e bun si nu prea. e cam apropiat de motor si semnalele se sparg cand in culci. dar in rest sunt bune. mai urmeaza sa montez adaugire in lateral unde vor sta proiectoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretzu gigicu Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 ...aha...k...mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Dacule, voi ati fost GAZDE, nu invitatiNOI trebuie sa va multumim, ceea ce fac eu chiar acum Rockeru stie treaba cu autoinvitatul.Eu am aflat din greseala de iesirea voastra de la prietena lui cu vre-o 2 zile inainte:D si m-am autoinvitat,fiind in zona noastra,era pacat sa nu vin chiar daca nu am TDM-u. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 dacule ai fost gazda. locatia a fost superba. e de venit mai des pe acolo noroc ca drumul ala asa lung tine cocalarii departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Sa spun si eu cateva cuvinte, "ca asa e modelu" ,locatia de nota 10 ,vremea la fel ,desi nu au fost zeci de oameni(dar sa nu uitam ca si in razboiul din 101-102 dintre daci si romani a fost cam la fel ,o mana de daci care au infrant legiunile romane cu tot cu tehnica lor militara) ca la intrunirile obisnuite,au fost doar oameni de comitet .Eu si prietenii mei ne-am simtit bine alaturi de voi si sper sa ne mai intalnim la cate o claca deasta haiduceasca.Sper ca nu s-a suparat nimeni ca ne-am autoinvitat (noi astia transalpistii ) Sa ne vedem cu bine, Hai no-rock si la mai multe. Subscriu si eu la ce au avut ceilalti de spus despre intalnire si va multumesc pentru primirea pe care ne-ati facut-o voi , a facut foarte mult faptul ca in puterea noptii ne-a asteptat cineva cu focul facut si lemne adunate , asa ca DE TREI ORI SUS PENTRU Dacul, Calin si Levi. Mesaj completat Cavalere incarca si tu pozele si mai ales filmarile alea dinspre cetate, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 stai sa ajung diseara acasa si le pun. ca nu am luat camera dupa mine la munca. cred ca le urc pe picasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 (editat) stai sa ajung diseara acasa si le pun. ca nu am luat camera dupa mine la munca. cred ca le urc pe picasa arhiveaza-le si incarca-le pe: www.transfer.ro si dupa aia pune link+ul de descarcare pe forum Editat Octombrie 5, 2009 de 1Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 tu unde le-ai pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 tu unde le-ai pus? eu acum le incarc din nou si postez link+ul putin mai tarziu, intai sa se incarce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 uitati pozele de la Sarmisegetusa : AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Faina tura. Cu ceva noroc, dau join la anu' la plimbari. Am ocazia sa ma autodenunt ca nou posesor de TDM 3VD [ luat de la @jerrytm ]. Momentan e in curs de identificare si inmatriculate [pt numar preferential, ca era deja inmatriculat], urmand apoi o perioada de acomodare cu motoru' . Keep in touch! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 welcome to the club. hai cu poznele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Aci'i. Pozele sunt din anunturile de vanzare, ca inca nu e la mine motoru'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 frumos vineri Iata si pozele de la mine. sunt cam putine si de calitate indoielnica. sa fiu iertata necunostinta mea in utilizarea aparatelor foto http://dl.transfer.ro/Cavaleru_-_poze_inta...2-cead0e3d0.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Faina tura. Cu ceva noroc, dau join la anu' la plimbari. Am ocazia sa ma autodenunt ca nou posesor de TDM 3VD [ luat de la @jerrytm ]. Momentan e in curs de identificare si inmatriculate [pt numar preferential, ca era deja inmatriculat], urmand apoi o perioada de acomodare cu motoru' . Keep in touch! Bine ai venit printre noi, posesorii de TDM. Sa ai parte de cati mai multi km cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Măi băieți! Sunt convins că pozele sunt superbe, dar nu cred că e practic sa faci fiÂşiere de 700 - 800 MB, chiar Âşi comprimate, că îi trebuie 6-7-8 ore sa se descarce Probabil că voi, fiind mai tineri, aveți răbdare. Eu nu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Salut baieti, am primit si pozele de la Calin. Click aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Salutare din partea mea la toti TDM-isti care au participat la aceasta intrunire ! Sa speram ca vom mai face asemenea intruniri Haiducesti ! Pozele facute de mine le-am dat la domnul Alin ( Rocker ), am vazut ca si-a facut treaba si le-a pus pentru a fi vizionate de voi . Data viitoare o so facem si mai lata .... Multa bafta sa aveti si ASFALT USCAT pe unde umblati ! :laugh: Mesaj completat Salutare din partea mea la toti TDM-isti care au participat la aceasta intrunire ! Sa speram ca vom mai face asemenea intruniri Haiducesti ! Pozele facute de mine le-am dat la domnul Alin ( Rocker ), am vazut ca si-a facut treaba si le-a pus pentru a fi vizionate de voi . Data viitoare o so facem si mai lata .... Multa bafta sa aveti si ASFALT USCAT pe unde umblati ! Tot nu m-am putut abtine sa nu mai pun cateva poze si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Măi băieți!Sunt convins că pozele sunt superbe, dar nu cred că e practic sa faci fiÂşiere de 700 - 800 MB, chiar Âşi comprimate, că îi trebuie 6-7-8 ore sa se descarce Probabil că voi, fiind mai tineri, aveți răbdare. Eu nu am osa fac o selectie si o sa mai reduc din dimensiunile pozelor diseara. si o sa pun filmele separate de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) osa fac o selectie si o sa mai reduc din dimensiunile pozelor diseara. si o sa pun filmele separate de poze Pai fa grupuri (foldere) de cca 100 MB, e o dimensiune acceptabila, si in loc de un fisier de 866 MB vei avea 8 sau 9 de maxim 100 MB Editat Octombrie 6, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hicea_mihai Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Salutare lume. De azi am intrat si eu in rand cu lumea , adica sunt fericitul posesor al unui TDM 850 an 2000. Daca aveti sfaturi pentru mine in ceea ce priveste acest tip de motor va rog sa nu ezitati in a mi le inpartasi. Pana acum am avut un Kawsaki ZX-6 r din 98 , acesta fiind primul meu motor ,dar m-am hotaratca o schimbare detul de radicala nu mi-ar strica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate