flavius.corhei Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Corect, rezerva este 3,5 litri. Atunci consumul din fabrica ar fi 7%. Nu stiu cum scoateti voi consumuri din astea fantastice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 cam 6% e consumul din fabrica fiecare TDM consum dupa cum vrea si il regleaza proprietaru. mie imi place 4,8% la drum intins. In oras nu-mi place 7-8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 (editat) meseriasa excursie.. imi pare rau ca nu am venit.... cu ce se prind cutiile alea din metal pe mobra? mi-a venit shaua de la modificat. arata uluitor... urmeaza sa pun poze cu ea, si cu niste cizme moto creatie proprie Editat Octombrie 18, 2010 de andreiganea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 (editat) -da pe bune,consum de 7 sau sub 7 la suta in oras, hmmmmm,nush ce sa zic io cred ca merg undeva la consum de 9-10 la suta in oras,e drept ca nu schimb in 2000 de turati da nici la 4500-5000.si am pus acele la penultima pozitie....ce e de facut mai oameni buni????? Editat Octombrie 18, 2010 de 97TDM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 -da pe bune,consum de 7 sau sub 7 la suta in oras, hmmmmm,nush ce sa zic io cred ca merg undeva la consum de 9-10 la suta in oras,e drept ca nu schimb in 2000 de turati da nici la 4500-5000.si am pus acele la penultima pozitie....ce e de facut mai oameni buni????? Cand e frig consumul e mai mare. Daca vrei consum mic, treci pe injectie si nu pune tobe sparte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 .ce e de facut mai oameni buni????? s-a mai spus de cateva ori pe acest topic ca trebuie inlocuite acele si diuzele adica "jet needle' si "needle jet" in plus trebuie sa verifici sincronizarea, nivelul de benzina in camerele de nivel constant ale carburatoarelor etc totodata, tot pe acest topic cineva a scris ca prefera sa consume mai mult decat sa investeasca 100-200 euro in motocicleta de stiut pe cand respectivul va dori sa vanda motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 de stiut pe cand respectivul va dori sa vanda motocicleta presupun ca "respectivul" nu va incerca sa te pacaleasca pe tine, Nicule ! nu mai zic ca n-ar reusi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Sincer nu cred ca un motor de 900 poate consuma 6 la suta in oras,mai ales ca orasul e aglomerat si etc...turati bla,bla....chiar si pe benzina....un 7-8 mai cred dar 6 nici cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Sincer nu cred ca un motor de 900 poate consuma 6 la suta in oras,mai ales ca orasul e aglomerat si etc...turati bla,bla....chiar si pe benzina....un 7-8 mai cred dar 6 nici cum. R 1100 GS -- 6.5% in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahaia Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 cine este interesat de niste ghete touring de la heingerike, o casca streetfighter si un gps garmin nuvi 250W... /index.php?showtopic=595475 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Sincer nu cred ca un motor de 900 poate consuma 6 la suta in oras Ba poate TDM 900 e alimentat prin injectie, nu carburatoare Al meu e pe carburatoare, normal, si la un mers civilizat nu trece de 6,4 in oras La cuplul pe care il are nu ai nevoie de turatii mari Eu inteleg prin "mers civilizat" o exploatare progresiv-liniara a acceleratiei, schimbat treptele la aprox 3500 rpm s.a.m.d Nu adresez nimanui urmatoarea fraza, este generica: TDM-ul stie sa consume putin daca esti om normal Daca vrei sa faci weelie si stoppie, platesti Daca vrei sa testezi in cate secunde atinge suta, in mod repetat, platesti Daca ai doar doua pozitii la acceleratie, respectiv minim si maxim, platesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 tare Korben: minim si maxim . TDM meu era setet pe sport cand l=am cumparat. Se ridica pe o roata la 3500 rotatii. Dar si consumul era 9 litrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Dar si consumul era 9 litri Quod erat demonstrandum (Ceea ce trebuia demonstrat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 (editat) Am sa ma pun sa fac si eu un consum,nu de alta dar ca sa ma pot lauda sau nu si eu cu ceva...hahhaha.Doar sa ne mai dea un pic de vreme buna. Editat Octombrie 19, 2010 de 97TDM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 meseriasa excursie.. imi pare rau ca nu am venit.... cu ce se prind cutiile alea din metal pe mobra? mi-a venit shaua de la modificat. arata uluitor... urmeaza sa pun poze cu ea, si cu niste cizme moto creatie proprie cutiile se prind pe suport dreptunghiular exact cum are Garbogea pe motor. Suportul potem sa il confection noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 cutiile se prind pe suport dreptunghiular exact cum are Garbogea pe motor. Suportul potem sa il confection noi. adica Barboge. sunt de la heavy duties? suportu cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 adica Barboge. sunt de la heavy duties? suportu cat costa? nu sunt de la heavy duties , sunt home made. uite te pe site la HD sa vezi acolo exact cum arata. in primavara imi iau si eu daca sunt sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atimoto Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 salutare am nevoie de radiator racire pt un supertenere '89....si eventual carena dreapta... daca stiti asa ceva , anuntati-ma va rog cu un P.M. sau la nr 0726316580 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 (editat) Eu am achizitionat genti laterale de goretex foarte,foarte meseriase si de capacitate mare.Si mai ales la un super pret,sunt mega multumit...am sa pun poze.Si un set de suruburi colorate ptr carene.iiihhaaaa,investitia continua.... Editat Octombrie 20, 2010 de 97TDM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 am si eu un set de genti laterale MOTODETAIL de 3 ani...sunt super misto, dar diferenta intre ele si coburile laterale....e mare! Coburile au 45 l bucata se monteaza si se demonteaza foarte usor sunt inchise si " teoretic" cand intrii intr-un bar, restaurant, benzinarie....pt 10 -minute parca stau mai linistit (dar nu foarte).....oricum incerc sa pun motoru sa il pot vedea. sunt mai rezistente la apa...se curata mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
idsorin Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 salutare tuturor stie cineva ce dimensiuni au semeringurile de furca la 3vd /1995 sint cumva /se potrivesc 43*55*10,5/12 adica ariete 036 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 furca de 3vd este de 41 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian CT Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Salutare, are cineva vreo idee, se poate face/cumpara crash bar pt 4tx care sa protejeze si carenele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 da, dejavu face asa id pe forum dr_dejavu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 furca de 3vd este de 41 la cele din 95 deja e de 43....daca stiu eu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate