Sari la conținut

Grupul Posesorilor De Yamaha Tdm

bcristian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

170 ron, plus 5-6 ron transportul (si rambursu) pai nu stiu maxim in 2 saptamani sa zic ar fi ideal si pt bucuresteni si pt provincie sa poate pregati banii.

ce ziceti. va puteti rezolva?

Salut. Daca imi zici contul, sau ma rog, orice alta varianta preferi (suntem bucuresteni..ne putem intalni daca crezi ca e mai ok asa), pana la sfarsitul saptamanii viitoare, adica cel tarziu joi sau vineri, am banii si ti-i pot vira / da personal.

Multa bafta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vesti bune.

Zoli a facut deja cricurile. mai urmeaza vopsirea.

Cei care s-au inscris pe lista si sunt din provincie astept Pm cu nume, adresa si cod postal. Taxele de colet si ramburs sunt aproximativ 10 ron /colet suportate la destinatar.

Sunt 6 buc disponibile.

Pe lista initiala s-au inscris

1. cavaleru - confirmat

2. V1n3ri - confirmat - o treaca sa-l ia el.

3. jerlo1978 - confirmat

4. Stefancst - confirmat

5. Barboge - confirmat

6. CristiBoroi - confirmat

7. ottoman care m-a anuntat mai tarziu, in cazul in care se retrage careva, primeste 1 buc

Zoli mai are in rezerva 3 buc dar acelea sunt la 250ron. pretul de fata 170 ron a fost negociat pt cantiatea de 6 buc.

Link spre comentariu

salut si bun gasit oamenilor de p-aci. de cam 2 saptamani sunt posesor de 4TX doar pe hartie (ca vremea de afara nu-mi da alte sanse momentan).

si acum intrebarea frontala: pentru noi astia care am sosit mai tarziu la operatiunea "cricul central" va mai exista ocazia unui pret de 170 lei + transport? daca da, in ce conditii? multam anticipat de raspuns :crack:

Editat de allvlad
Link spre comentariu

1.pentru cricurile baietilor cu motor de 900, zaraza are numai respect!- adica am facut o gluma

adica tre sa astept pana se topeste zapada sa merg la mester la masurat.

2. cat trebuie sa tina, sau cam cand trebuie schibbat ambreajul?

3. cine imi poate recomanda un Gps ieftin si bun de folosit pe mobra si nu numai?

Editat de andreiganea
Link spre comentariu

Pentru astia veniti mai tarziu cica se fac unele speciale din cauciuc. :)

Va multumim... In aceeasi nota, se poate si gonflabile, sa nu mai tragem de mobra s-o ridicam?

cine imi poate recomanda un Gps ieftin si bun de folosit pe mobra si nu numai?

poti folosi orice gps pe mobra atata timp cat il feresti de vibratii/intemperii. eu am folosit cu mult succes un mio (a170 parca se chema) care avea si functie de telefon si, foarte important, suporta hartile de igo... il tineam in tankbag si aveam castile-n urechi. avantajul era ca puteam sa vorbesc la telefon si sa ascult muzica la drum lung fara probleme. dezavantajul era ca nu vedeai intotdeauna foarte corect display-ul... dar era nenea ala, marcel, care-mi spunea in casca ce urmeaza (l-am ales pe marcel nu neaparat pentru accentul maghiar, ci pentru ca, vorba unui prieten, "femeile oricum te duc aiurea intotdeauna") :crack:

Link spre comentariu

Vesti bune.

Zoli a facut deja cricurile. mai urmeaza vopsirea.

3. jerlo1978 - confirmat

Ramane sa ne auzim spre sfarsitul saptamanii. Eventual iti dau banii la o cafea/suc...sau cum am mai zis, daca ti-e mai comod asa, poti sa-mi dai contul.

Bafta

Link spre comentariu

salut si bun gasit oamenilor de p-aci. de cam 2 saptamani sunt posesor de 4TX doar pe hartie (ca vremea de afara nu-mi da alte sanse momentan).

si acum intrebarea frontala: pentru noi astia care am sosit mai tarziu la operatiunea "cricul central" va mai exista ocazia unui pret de 170 lei + transport? daca da, in ce conditii? multam anticipat de raspuns :crack:

trebuie sa se stranga din nou 5-6 care sa vrea ca sa va poata servi Zoli.

bine ai venit in gasca :)

Mesaj completat

1.pentru cricurile baietilor cu motor de 900, zaraza are numai respect!- adica am facut o gluma

adica tre sa astept pana se topeste zapada sa merg la mester la masurat.

2. cat trebuie sa tina, sau cam cand trebuie schibbat ambreajul?

3. cine imi poate recomanda un Gps ieftin si bun de folosit pe mobra si nu numai?

2. trebuie desfacut si masurat ca sa stii cat mai tine. probabil vreo 70.000 km cel putin zic eu.

3. daca iti iei un GPS ieftin e posibil ca vibratiile sa-l omoare prematur. Daca iti iei unu ieftin fa-i cumva un suport flexibil. Sau il montezi cu ventuza pe ceasul de la vitezomentru asa cum face Rocker-ul.

noi la munca folosim Goclever, si el poti instala igo-ul. :bigstar:

Link spre comentariu

Salutare baieti.

Va rog sa ma indrumati pentru alegerea uleiului la o Yamaha TDM an 2000 cu aporx 50000 Km.

Anul trecut am folosit Castrol 10W40 si l-a cam papat.(adevarul e ca am si chinui putin motorul adica 5000-6000 rpm e ceva cu care motorul incearca sa se obisnuiasca.)

O zi faina sa aveti.

Link spre comentariu

Dupa cum scria Cavaleru' mai sus, Zoli mai are cricuri dar la pretul de 250 lei

Nu stiu daca va mai produce la 170

Cu toate ca lumea nu e prea interesata, va amintesc ca puteti contribui cu cunostintele voastre la forumul TDM

Bine, nici pe motociclism.ro nu prea se mai scrie, ca e criza :)

Va rog sa ma indrumati pentru alegerea uleiului la o Yamaha TDM an 2000 cu aporx 50000 Km.

Anul trecut am folosit Castrol 10W40 si l-a cam papat.(adevarul e ca am si chinui putin motorul adica 5000-6000 rpm e ceva cu care motorul incearca sa se obisnuiasca.)

Repsol 10W40 semisintetic

Dar:

1. Nu fii sigur ca motorul are doar 50.000 km
  2. la 5-6000 rpm o sa iti pape orice ulei

3. daca iti iei un GPS ieftin e posibil ca vibratiile sa-l omoare prematur. Daca iti iei unu ieftin fa-i cumva un suport flexibil. Sau il montezi cu ventuza pe ceasul de la vitezomentru asa cum face Rocker-ul.

Eu am fixat ventuza de rezervor (cand nu am pus tankbag)

GPS-ul e Smailio, am folosit si NorthCross, ambele de masina, ambele au vizibilitate nula daca bate soarele

Editat de Korben Dallas
Link spre comentariu

Eu am fixat ventuza de rezervor (cand nu am pus tankbag)

GPS-ul e Smailio, am folosit si NorthCross, ambele de masina, ambele au vizibilitate nula daca bate soarele

Problema cu fixarea pe rezervor este ca trebuie sa apleci cam mult capul. mai ales daca ai o intaltime de mai mare de 180

asa pe vitezometru e mai bine. e in fata ochilor si nu pierzi prea mult contactul cu drumul.

Cel mai important este sa folosesti castile ca sa poti auzi indicatiile. eventual se poate fabrica un miniparasolar care sa te ajute sa eviti lumina soarelui directa in ecran :crack:

Link spre comentariu

Cavaleru, inspira incredere montatul pe sticla de la ceasurile de bord? Eu nu am verificat, sa incerc sa misc de sticla. Mi-e doar sa nu ma vad cu GPS-ul fugind de acolo, pe la 90km/h.

Poate ajung si eu sa merg cu el prins de sticla de la ceasuri, sau mai e varianta sa cumpar ceva adaptor [suport] de la louis.

Link spre comentariu

in masina unde il montezi nu tot pe geam? dar poti face un suport de tabla si folosind ultimele 2 suruburi (sau cele din mijloc) de la prinderea parbrizului, sa il fix si sa nu aibe cum sa cada de acolo.

solutii sunt. doar trebuie imaginatie si munca ca sa le materializezi :crack:

Link spre comentariu

in masina unde il montezi nu tot pe geam?

Vitezometrul nu este amplasat pe "geamul" masinii, daca pui ventuza pe vitezometru e clar ca renunti la indicatiile acestuia :bigstar:

In plus, poti sa montezi mama si tata parasolarelor, GPS-urile pentru autoturisme nu se vad bine ziua, daca e soare nu se vede nimic

Asta iti spun din experienta proprie, nu din ce am vazut la Rockeru sau in alta parte :)

Solutia, chiar daca e dureroasa pentru buzunar, ramane un GPS pentru motocicleta, care este adaptat luminozitatii si este etansat corespunzator

In plus, cand esti in situatii mai dificile (de exemplu te-ai ratacit in Beograd - stiu eu pe cineva :crack: ) oricum trebuie sa te opresti sa consulti GPS-ul

In afara excursiilor hotarate, utilitatea unui GPS pe motocicleta nu este deosebita

Pentru coclauri in schimb, am vazut Garmin care stie harti topografice, asta e o treaba care merita

Este etans, are semnal bun, are si varianta cu ecran color

poza_zoom_produs105.jpg

eu am o varianta mai veche, fara harti, GPS 72

GPS72.jpg

Link spre comentariu