ishmael Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 cu peria de drod inainte in prealabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 cu peria de drod inainte in prealabil ce perie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 de sarma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Se poate repara un cablu de kilometraj?? deci doar cablu ala de interior nu camasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
basea Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 ce ulei de motor recomandati ? am gasit castrol 10w50 la 45 ron litrul , sau trebuie 15w40 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 ce ulei de motor recomandati ? am gasit castrol 10w50 la 45 ron litrul , sau trebuie 15w40 ? ceva mai subtire ca vine iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 baga bre de masina. un 10-40... @cavaleru- masoara incarcarea la relanti cu si fara consumatori, si apoi turat, cu si fara consumatori... si scrie valorile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 baga bre de masina. un 10-40... @cavaleru- masoara incarcarea la relanti cu si fara consumatori, si apoi turat, cu si fara consumatori... si scrie valorile... oki dude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Vand Yamaha TDM 900 A (abs), stare perfecta, 2006, 19.000km. 5300E: TOPICUL DE VANZARE de ceeeeeeeeeeee??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loti61 Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 va salut pe toti! ajutati-ma!!!!!!!!Pe forum am vazut numele unui domn Mircescu,care ar avea un TDM busit. Poate sa-mi dea cineva numarul lui de telefon???????.Am nevoie de un telescop spate pentru un 3vd.Dealtfel ma bucur sa aflu ca exista un forum al tdm-istilor si la noi.Eu am una din `92, pe care l-am luat in august anul asta,si sunt foarte multumit de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) Mrrrr....daca mergea motorul ala pus pe Super Tenere.... Glumeam si eu.... Apropo de uleiuri (inainte sa intre si pe aici domnu' Yoghi si sa ne faca treaba varza): viscozitatea sa fie undeva la (5....10 W 40....50), preferabil 10W40. Stiu ca un ulei mai viscos ar fi teoretic mai bun, dar am studiat putin problema si am constatat ca, datorita canalelor de ungere foarte multe si foarte mici, e mai bun un ulei de viscozitate medie, care patrunde in toate cele. Referitor la calitate: pentru cei cu buget mic merge orice ulei mineral (auto sau moto), care sa fie schimbat la maxim 5000km. Pentru cei care au grija de motor e bine sa bage un semi sintetic sau full sintetic, dar special moto (aditivii antifrictiune din uleiurile auto Energy conserving chiar afecteaza ambreiajul, desi poate nu se simte la inceput). Personal am bagat acum, la noul motor de TDM de pe ST, un Procycle full sintetic 5W40. Editat Noiembrie 7, 2008 de cristi-mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loti61 Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 multumesc Cristi pentru ajutor.Daca treci prin M.Ciuc vin cu o bere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 (editat) A venit azi crash-bar-ul, asadar il bag la vanzare. pret 350 lei urgent, sau mai mult peste cateva zile cand nu o sa ma mai grabesc sa il dau. este pentru TDM 900. Pe louis un set este 150 euro... Nu este folosit, si are toate piesele necesare montarii. telefon: 0755.793.903 transport gratuit pentru Bucur-shit... de asemenea, mai am de vanzare un lant DID cu 114 dinti, X-ring (525 VM2) la pretul de 80 euro. transportul este gratuit pentru Bucuresti. aloo, tdmistii, unde umblati? pentru cei ce au probleme tehnice si vor sa le rezolve rapid, am disponibile ptr imprumt/cumparare urmatoarele piese: -sistem franare complet fata(etrieri, pompa, furtune) -pompa benzina -robinet benzina -radiator -comanda electrica dreapta(start) -termostat -instalatie electrica -codita spate(2 bucati) -rezervor Editat Noiembrie 10, 2008 de madcox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 A venit azi crash-bar-ul, asadar il bag la vanzare.pret 350 lei urgent, sau mai mult peste cateva zile cand nu o sa ma mai grabesc sa il dau. este pentru TDM 900. Pe louis un set este 150 euro... Nu este folosit, si are toate piesele necesare montarii. telefon: 0755.793.903 transport gratuit pentru Bucur-shit... de asemenea, mai am de vanzare un lant DID cu 114 dinti, X-ring (525 VM2) la pretul de 80 euro. transportul este gratuit pentru Bucuresti. aloo, tdmistii, unde umblati? pentru cei ce au probleme tehnice si vor sa le rezolve rapid, am disponibile ptr imprumt/cumparare urmatoarele piese: -sistem franare complet fata(etrieri, pompa, furtune) -pompa benzina -robinet benzina -radiator -comanda electrica dreapta(start) -termostat -instalatie electrica -codita spate(2 bucati) -rezervor instalatie electrica? cati bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 pe instalatie as cere 100 lei, dar nu stiu daca are rost sa o cumperi...nu vad de ce ai avea nevoie de ea. cand zic instalatie, ne referim la fire cu mufele aferente. nu relee & shit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 coxule daca cumva apare toba orijinal , am nevoe de final stanga sa vezi cat costa / la cat se da, ca dadu un precen cu a meu de planeta, si urmeaza sa incepem reparatiile. eu toba zic ca nare rost s-o futcarisesc, ca mere shasha si nu e grav avariata, da sa stiu ce $ inseamna. multzamesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 @ishmael, tobele la tdm sunt dintr-o bucata. adica daca se fute stg, schimbi stg+dr+colectorul de gaze. esapamentul ajunge pe la 100 euro. depinde de noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 pe instalatie as cere 100 lei, dar nu stiu daca are rost sa o cumperi...nu vad de ce ai avea nevoie de ea. cand zic instalatie, ne referim la fire cu mufele aferente. nu relee & shit. oki robinetul de benzina cat e. ca vad ca am meu cand in mut dp on pe rezerva curge benzina pe langa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 pai sa vezi...si mie imi curge robinetul de benzina, dar nu tot timpul...si p-ala parca nu l-as da. in principiu imprumut ptr omu' nevoias pana isi repara piesa respectiva...si daca nu vreau sa o tin eu, poate o si vand... ca sa nu mai curga ar trebui schimbat un o-ring cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 pai sa vezi...si mie imi curge robinetul de benzina, dar nu tot timpul...si p-ala parca nu l-as da. in principiu imprumut ptr omu' nevoias pana isi repara piesa respectiva...si daca nu vreau sa o tin eu, poate o si vand... ca sa nu mai curga ar trebui schimbat un o-ring cred... am inteles ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loti61 Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 dati-mi un sfat cum as putea face sa inlocuiesc becurile din far cu becuri H4 becurile originale sunt varza(35/35w).Ma gandeam sa bag niste becuri de 55/60w dar oare suporta alternatorul? si oglinda de la faruri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 suporta. asa am facut si eu. vazi pe la inceputul topicului ca am pus eu poze cum sa tai mufa veche si cum sa pui mufa de H4. ai poze acolo. spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 salutare. incerc sa obtin parerei despre ABS de la Yamaha si apelez la ajutorul vostru pentru informatii. ideal ar fi daca sunt pe aici TDMisti care au mers cu modelul cu/fara ABS pentru a avea o opinie cat mai detaliata. vreau sa trec la modelul nou de Fazer si sunt in dubiu daca sa aleg si echiparea cu ABS. din cate am inteles, TDM si Fazer au acelasi sistem de ABS. ce incerc sa aflu e daca montarea sistemului inrautateste eficienta franarii in conditiile in care nu se ajunge la ruperea aderentei...am citit despre parerei contra, de la oameni care sustineau ca in cazul asta franarea este mai "moale". cum in romania un drive test la yamaha inca nu e posibil si modelul asta inca nu e foarte raspnadit ma rezum la forumuri si discutii cu oameni care au incercat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 eu am mers pe un bmw si un cbf 500, ambele cu abs. si daca ar fi sa aleg, mi-as lua cu abs. iti ia niste griji de pe cap in conditii limita. rau nu are de ce sa fie. fiecare cu opinia lui. poate acele persoane vroiau ceva mai sportiv, si de aceea nu le convenea cu abs... eu as opta pentru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Eu am TDM cu ABS. L-am simtit de vreo 2-3 ori. Daca nu-l aveam probabil o pateam rau de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate