Cavaleru Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 TDM-stii am auzit ca se face intrunire pe valea sadului si mie nu-mi spune nimeni , glumeam deabia astept sa ne vedem , salutari la toti Gabi P.S Liviu cred ca tot tu te ocupi iara de tricouri si altele as vrea si eu iara un tricou daca poti sa pui lista pe undeva sa stiu si eu de ea sa ma scriu si eu mersi :cheers: cum sa lipsesti tocmai tu drace. vii si tu cu KTM-ul sa ma dau si eu un pic enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 TDM-stii am auzit ca se face intrunire pe valea sadului si mie nu-mi spune nimeni , glumeam deabia astept sa ne vedem , salutari la toti Gabi P.S Liviu cred ca tot tu te ocupi iara de tricouri si altele as vrea si eu iara un tricou daca poti sa pui lista pe undeva sa stiu si eu de ea sa ma scriu si eu mersi :cheers: Ai tricou rezervat, Gabi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burb Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 salut , care esti cu tdm_ul pe gheorghe petrascu in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abdul Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 (editat) Pai iti dai seama Cavalere ca vin cu KTM-ul , te las si pe tine o tura sa de-a cu tine de pamant ca cu mine a dat destul. Liviu mersi mult raman dator cu o bere , deabia astept sa ne intalnim , salut si numa bine P.S Liviu mi-a dat un baiat sa intru la tdm pe site dar nu pot sa scriu decat daca am cont in legatura cu tricou sa fie marimea L atat am vrut sa-ti spun mersi inca o data... Editat Mai 10, 2012 de Abdul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Pai iti dai seama Cavalere ca vin cu KTM-ul , te las si pe tine o tura sa de-a cu tine de pamant ca cu mine a dat destul. Liviu mersi mult raman dator cu o bere , deabia astept sa ne intalnim , salut si numa bine P.S Liviu mi-a dat un baiat sa intru la tdm pe site dar nu pot sa scriu decat daca am cont in legatura cu tricou sa fie marimea L atat am vrut sa-ti spun mersi inca o data... Gabi, fa-ti, tata, cont la noi si intri cand vrei. Poti intra si pe site ca avem chat acolo si poti discuta "live" cu cei care sunt conectati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Pai iti dai seama Cavalere ca vin cu KTM-ul , te las si pe tine o tura sa de-a cu tine de pamant ca cu mine a dat destul. abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abdul Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Gabi, fa-ti, tata, cont la noi si intri cand vrei. Poti intra si pe site ca avem chat acolo si poti discuta "live" cu cei care sunt conectati! Pai eu mi-as fi facut de mult dar am vorbit cu Alin si a spus k e numa pentru voi(tdm-sti) si am spus sa nu ma bag asa fara sa intreb sau ceva , dar mersi o sa imi fac cont si acolo mai tin legatura cu voi...mersi inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Cine a fost acu 15 minute cu TDM AR-10-CMN pe Abrud, in spate la blocuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 (editat) am a avut eu de la vick dar nu pe tdm. o sa urle infernal. fain, dar tare. Am eu de la Vick....nu urla delok! Suna ca o oala sparta. Acum nu stiu fara toba intermediara ce face dar asa cu ea....e kaka maka am gasit pe ebay toba de la 129 dollari la 250 dollari pt TDm doar trebuie sa o montezi. Delkovic uite asa suna 2 VICK de 35 cm cu deschiderea de 50 mm pe TDM 850 - Editat Mai 12, 2012 de Fotok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 asta e cu toba intermediara sau fara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 asta e cu toba intermediara sau fara? cu toba intermediara. nu am reusit sa gasesc pe nimeni sa imi faca un Y fain. daca gasesc atunci pot sa elimin toba intermediara si cand vreau sa o pun la loc. Sistemul meu e bolt-on. si vecinii nostrii au TDM uri la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Eu am gasit in cluj cu 50-60 lei sa imi faca legatura dar nu y, pentru ca vreau doar pe o parte. la un atelier de evacuari auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 si vecinii nostrii au TDM uri la greu Par a avea mai "la greu" decat noi! Sau doar se strang la intruniri ceva mai multi decat o facem noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 predomina modelele de 900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Si eu vreau sa schimb tobele (inclusiv pe cea mare de sub mobra) si sa las numai una pe partea dreapta. Am vorbit anul trecut cu Vick si mi-a recomandat pe cineva in Buc. care sa-mi faca legatura intre galerie si toba. Faza e ca nu vreau dupa aceea sa cada tencuiala cand plec de langa bloc. A mai facut cineva genul asta de modificare? Ce riscuri avem pe la ITP cu toba neomologata? Se subantelege ca tobele vechi trebuiesc pastrate pentru o eventuala vanzare a mobrei. Noul proprietar nu poate trece de RAR cu tobe neomologate. Corect? Oameni buni, de unde fac si eu rost de un cui din ala cu tot cu siguranta? Tocmai ce am constatat ca-mi lipseste la etrierul spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Noul proprietar nu poate trece de RAR cu tobe neomologate. Corect? Oameni buni, de unde fac si eu rost de un cui din ala cu tot cu siguranta? Tocmai ce am constatat ca-mi lipseste la etrierul spate. Corect http://www.kampurmotors.ro/ yahoo mess kampurmotors sau PM aici, userul este /index.php?/user/56389-kampur-motors/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Eu am gasit in cluj cu 50-60 lei sa imi faca legatura dar nu y, pentru ca vreau doar pe o parte. la un atelier de evacuari auto. evacuarea pe o parte e simplu de facut. se gaseste pe ebay teava gata din inox pt tdm. sau toba cu tot, colieri teava etc la 140 dollari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cody2 Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Neaparat trebuie renuntat si la intermediara altfel suna aiurea . Nu e mare filozofie cu tobele astea ... doar trebuie tinut cont de cateva lucruru ca sa faceti sunetul pe care il doriti : lungimea tobei , diametrul tevii interioare ...,diametrul tobei , densitatea vatei si DB kiler . Toate tobele sport sunt cu evacoare libera te uiti pe o parte si vezi pe cealalta . In mare o toba subtire in diametru va suna mai ascutit decat una mai groasa iar O toba mai scurta va suna mai tare si mai neuniform decat una mai lunga . Pt diminuarea zgomotului se ataseaza un DB killer care e ft simplu de facut si care in functie de lungimea lui atenuiaza mai mult sau mai putin ... undeva pana la 50 % din zgomot . Acum , parerea mea e ca o toba pt noi e buna de 40 cm lungime si 12 cm in diametru + db killer pt ajustare functie de nevoi. Nu trebuie sa va fie frica sa luati o toba pt ca suna prea tare deoarece daca e destul de lunga ( zic eu minim 40cm ) si nu-i ft subtire se poate ajusta sunetul relaxat . Tobele subtiri merg ft bine pe speed-uri , dau urletul ascutit in ture mari ... dar la noi trebuie un pic mai voluminoase pt a face bass-ul ala frumos de 2 cilindri sau monocilindru . Toate astea le zic din ce-am probat , vazut , modificat pe motoarele mele , si e asa in mare .... o toba adevarata se face pt fiecare motor in parte si costa cate 300-500 euro Eu am 2 db killere si le mai alternez cand ma plictisesc sau daca am drumuri mai lungi ... iar cateodata le scot si de tot ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 intrunirea de anul aceasta are la loc la Raul Sadului in perioada 1-4 iunie. mai multe detalii la topic intrunire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Am montat aseara kitul xenon pe faza scurta. Sa ma bati cu sapa daca inteleg de ce lumineaza in halul asta. La 3m in fata mobrei se face un semicerc luminos iar pe mijloc unde este cel mai important nu se vede nimic. Fix la fel se intampla si cu becul standard. Oare sa scot lupa? Voi ce solutii aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Am montat aseara kitul xenon pe faza scurta. Sa ma bati cu sapa daca inteleg de ce lumineaza in halul asta. La 3m in fata mobrei se face un semicerc luminos iar pe mijloc unde este cel mai important nu se vede nimic. Fix la fel se intampla si cu becul standard. Oare sa scot lupa? Voi ce solutii aveti? exact acelasi effect e si la mine. am scos si lupa si tot o potcoava de lumina am, dar macar e deranjant pentru cei ce vin din fatza deci a ramas versiunea fara lupa. pe mine ma intereseaza mai mult sa fiu vazut decat sa vad eu bine. incerc sa nu ma prinda intunericul pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Am montat aseara kitul xenon pe faza scurta. Sa ma bati cu sapa daca inteleg de ce lumineaza in halul asta. La 3m in fata mobrei se face un semicerc luminos iar pe mijloc unde este cel mai important nu se vede nimic. Fix la fel se intampla si cu becul standard. Oare sa scot lupa? Voi ce solutii aveti? Pe tdmromania a explicat liviu cum l,a montat http://tdmromania.ro/forum/viewtopic.php?f=15&t=78&sid=9e690607559e38cafc0599e22fa795ac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 eu nu am lupa la 3VD. xenonul vine exact in locul becului standard ce la avut. deci nu trebuia sa fac nici o modificare. chestia e ca tot potcoava de lumina am o sa vedeti la intrunire. mai avem cateva zile de asteptat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 eu nu am lupa la 3VD. xenonul vine exact in locul becului standard ce la avut. deci nu trebuia sa fac nici o modificare. chestia e ca tot potcoava de lumina am o sa vedeti la intrunire. mai avem cateva zile de asteptat. tu ai 3vd, stiu asta, linkul era pt cristiboroi care are 4tx tu nu cumva aveai becurile alea de 35W sau aveai h4 de 55/60w? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 acum am xenon pe stangul si H4 55 w pe dreptul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate