Korben Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Salutare, nu stiu daca s-a mai discutat despre rezervoarele de pe TDM 3VD, dar eu am observat, dupa mai multe alimentari, ca rezesvorul nu prea are 18 litri, asa cum este scris in specificatii, si nici rezerva nu prea este de 3,5 litri, cum ar trebui sa fie conform acelorasi spacificatii. Din ce am observat eu, rezervorul are maxim 15,5-16,0 litri iar rezerva intre 2,5-3,0 litri. Va rog veniti cu argumente si experiente proprii. Poate rezervorul tau a fost lovit/turtit/reparat Daca golesc complet rezervorul la TDM apoi am rabdare sa il umplu pana "in gura" are 18,1 litri Asa e al meu, nu stiu la altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 (editat) Cauciucul pe spate este K60 Scout, modelul din 2011 (dupa cum stiu eu ultima versiune). marimea este cea standard 150/70/17 NU RECOMAND schimbarea dimensiunilor de fabrica din n'spe motive cunoscute de toata lumea si testate de multi dintre prietenii mei mai destepti si dornici de afirmare in fatza cafenelelor rezervorul golit uscat are fix 18,1 litrii la mine. incercat pe drum Editat Mai 29, 2012 de Fotok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Cumpar 'pintenul' acela de jos de la motor, am inteles ca il are modelul 3Vd dar nu conteaza, il adaptatez la 4TX-ul meu. arata marfa, am vazut eu la un baietas zilele trecute. I-am zis bine pinten?, adica m-am facut inteles? . Vreau sa cumpar in regim de urgenta crash-padd-urile, stie cineva un nr de tel de unde le pot comanda, parca faceau niste baieti prin Timisoara, parca? Ce dreak am.., crash-barr-urile, am vrut sa zic! sau e totuna.., fimiar engleza a dreaku! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Ce dreak am.., crash-barr-urile, am vrut sa zic! sau e totuna.., fimiar engleza a dreaku! Crash bar-uri sunt barele care protejeaza motorul si se duc spre carene iar crash pad-urile sunt buloanele scurte independente montate din loc in loc cu acelasi rol de protectie. Am lamurit in seara asta si problema luminii. La 4tx avem pe faza scurta bec H1 iar pe faza lunga H3. Nu ma intrebati cum am ajuns sa punem H3 pe scurta. Gata, am scapat de "potcoava" luminoasa. In plus de asta am cunoscut si un om tare fain pe care il recomandam tuturor celor care vor kit xenon. Daca nu era el, cred ca-mi puneam lanterna pe casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Am lamurit in seara asta si problema luminii. La 4tx avem pe faza scurta bec H1 iar pe faza lunga H3. Nu ma intrebati cum am ajuns sa punem H3 pe scurta. Cum a ajuns sa puneti H3 pe scurta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Am lamurit in seara asta si problema luminii. La 4tx avem pe faza scurta bec H1 iar pe faza lunga H3. Nu ma intrebati cum am ajuns sa punem H3 pe scurta. Gata, am scapat de "potcoava" luminoasa. In plus de asta am cunoscut si un om tare fain pe care il recomandam tuturor celor care vor kit xenon. Daca nu era el, cred ca-mi puneam lanterna pe casca. Pai daca ai spus asta, zi-le si ca despre Luigi (l.u.v) e vorba, sa stie oamenii cui sa se adreseze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 (editat) Cum a ajuns sa puneti H3 pe scurta? Din cauza manualului :-L . Pai daca ai spus asta, zi-le si ca despre Luigi (l.u.v) e vorba, sa stie oamenii cui sa se adreseze! Nu eram sigur ce id are pe forum pentru ca Vlad a luat legatura cu el. Da, este vorba despre Luigi aka l.u.v /index.php?/user/2911-luv/ Editat Mai 30, 2012 de CristiBoroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Din cauza manualului :-L . Deci la 4TX trebuie de fapt 2 x H1? Si eu ma mir de scrierea manualului, de obicei H3 e montat in farurile suplimentare pt ceață Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Nu bre, nu ai fost atent in postarea mea de azinoapte. La 4TX ai H1 pe faza scurta si H3 pe faza lunga. In manual e gresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 In plus de asta am cunoscut si un om tare fain pe care il recomandam tuturor celor care vor kit xenon. Daca nu era el, cred ca-mi puneam lanterna pe casca. Eu am cumparat un kit pt H4 de la Dedeman, cu 239 lei E pentru auto, are balasturi mari, dar la africana este loc berechet Interesant este ca eu credeam inainte ca am lumina buna, adica nu ma plangeam, vedeam bine noaptea si cu H4 halogen Dar de cand am pus xenoane nu mei exista noapte Nu bre, nu ai fost atent in postarea mea de azinoapte. La 4TX ai H1 pe faza scurta si H3 pe faza lunga. In manual e gresit. TU nu ai fost atent la postarea ta, ca ai scris gresit Am sesizat de la inceput inadvertenta dar te-am lasat in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allvlad Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Deci la 4TX trebuie de fapt 2 x H1? Si eu ma mir de scrierea manualului, de obicei H3 e montat in farurile suplimentare pt ceață Nu, Nicule, este un bec H1 pe faza scurta si unul H3 pe faza lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 (editat) nah? La 4tx avem pe faza scurta bec H1 iar pe faza lunga H3. Nu ma intrebati cum am ajuns sa punem H3 pe scurta. da, ştiu, viaţa e greu Nu, Nicule, este un bec H1 pe faza scurta si unul H3 pe faza lunga. În sfârşit un om care ştie să explice Sau poate am setat eu gresit aparatul de cafea Editat Mai 30, 2012 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Nu stiu....v-am zis ca la 4TX avem pe faza scurta bec H1 si pe faza lunga bec H3? Derbedeilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Nu stiu....v-am zis ca la 4TX avem pe faza scurta bec H1 si pe faza lunga bec H3? Derbedeilor! Si la mine a fost aceeasi situatie. I-am spus lui Luigi ce bec am, fara sa scot becul de pe mobra, lunadu-ma dupa manual. Cand am ajuns la el sa-l monteze, iete chestie ca nu era ce trebuia! Aseara, cand m-a sunat sa ma-ntrebe, i-am spus ca nu mai stiu ce bec a pus la mine, dar nu cel ce era indicat in carte. Acum banuiesc ca poti spune si tu ca vezi pe unde mergi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Si cum naiba le-ati montat, ca soclurile nu sunt la fel? H1 H3 Derbedeilor too! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Si cum naiba le-ati montat, ca soclurile nu sunt la fel? You underestimate my power. Din cauza ca locul este foarte ingust si lucrezi mai mult pe pipaite, m-am luat dupa manual. In plus de asta, cel care a avut motorul inaintea mea ii pusese tot h3 pe scurta. Curat fatalitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Concluzie: nu trebuie sa forțezi ci sa foloseÂşti un ciocan mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 No ashe ca vati lamurit....lamuriti-ma shi pe mine ca eu sa-mi bag pixul in ochi de inteleg ce drakovenie de bec tre sa pun pe 3VD ul meu sa vizualizez si eu drumul ashe...macar o tzara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 ..lamuriti-ma shi pe mine ca eu sa-mi bag pixul in ochi de inteleg ce drakovenie de bec tre sa pun pe 3VD ul meu sa vizualizez si eu drumul ashe...macar o tzara Scoate becul si vezi concret de care ai, ca la 3VD sunt de mai multe feluri Eu am P 45t, cu halogen, 60 W/55 W Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 La becuri am asa: pe stanga xenon H4 pe dreapta H4 60/55 w intre timp am montat un parbriz ...am remodelat Tedemeul in Varadero dati cu ocheanu. Nu mai am turbulente in casca, am turbulente in umeri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Floriane nu iti dau un parbriz original in locul aluia care il ai tu ca tot nu iti foloseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 La becuri am asa: pe stanga xenon H4 pe dreapta H4 60/55 w Farurile sunt hiba La mine sunt altfel, am 3VD din 1995, adus din Italia, dar tot nu inteleg de ce nu a pus Yamaha faruri ca lumea la toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 @ Cavaleru = nu Q Korben al meu tot din 95 e si tot din Italia...dar o sa ma descurc eu...doar cum zicea cineva: Tre un ciocan mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Florian, tu nu ai lumina de drum cu tot cu proiectoarele alea doua? Noaptea la voi are o densitate mai mare? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 eu vreau sa imi pun niste philips vision sunt ceva la vreo 50 ron. nu mai stiu exact modelul. macar 1 buc vreau sa pun sa vad care e diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate